0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:48:50 pmΑφού για ιστορία και νέα έλεγε ότι κάθε λάθος ισούται με 0,25 και στα αρχαία είναι όλες ισοδύναμες...Τι να πω εγώ αυτό κατάλαβα.Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:12:51 pmΠαράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:11:57 pmΔεν έχει αρνητική βαθμολογία στα αρχαία, το έλεγε στις οδηγίες.εγώ, γιατί δεν το είδα πουθενά; Είσαι σίγουρη;Η αρνητική βαθμολογία είναι το 1/4 των μοναδων κάθε απάντησης.Δηλαδή στις ερωτησεις πολλαπλης επιλογής των αρχαιων για καθε σωστη απάντηση παίρνετε 2.5 μονάδες και για κάθε λαθος απάντηση αφαιρείτε 0,625.Στα νέα και την ιστορία για καθε σωστή απάντηση παίρνετε 3,33 μονάδες και για κάθε λαθος απάντηση αφαιρείτε 0,83.Στα παιδαγωγικά αντίστοιχα για να βρειτε τις μοναδες που θα συγκεντρώσετε συνολικά στην
Αφού για ιστορία και νέα έλεγε ότι κάθε λάθος ισούται με 0,25 και στα αρχαία είναι όλες ισοδύναμες...Τι να πω εγώ αυτό κατάλαβα.Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:12:51 pmΠαράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:11:57 pmΔεν έχει αρνητική βαθμολογία στα αρχαία, το έλεγε στις οδηγίες.εγώ, γιατί δεν το είδα πουθενά; Είσαι σίγουρη;
Παράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:11:57 pmΔεν έχει αρνητική βαθμολογία στα αρχαία, το έλεγε στις οδηγίες.εγώ, γιατί δεν το είδα πουθενά; Είσαι σίγουρη;
Δεν έχει αρνητική βαθμολογία στα αρχαία, το έλεγε στις οδηγίες.
Παράθεση από: Νίκος στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 06:00:49 pmΠαράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:48:50 pmΑφού για ιστορία και νέα έλεγε ότι κάθε λάθος ισούται με 0,25 και στα αρχαία είναι όλες ισοδύναμες...Τι να πω εγώ αυτό κατάλαβα.Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:12:51 pmΠαράθεση από: nikol24 στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:11:57 pmΔεν έχει αρνητική βαθμολογία στα αρχαία, το έλεγε στις οδηγίες.εγώ, γιατί δεν το είδα πουθενά; Είσαι σίγουρη;Η αρνητική βαθμολογία είναι το 1/4 των μοναδων κάθε απάντησης.Δηλαδή στις ερωτησεις πολλαπλης επιλογής των αρχαιων για καθε σωστη απάντηση παίρνετε 2.5 μονάδες και για κάθε λαθος απάντηση αφαιρείτε 0,625.Στα νέα και την ιστορία για καθε σωστή απάντηση παίρνετε 3,33 μονάδες και για κάθε λαθος απάντηση αφαιρείτε 0,83.Στα παιδαγωγικά αντίστοιχα για να βρειτε τις μοναδες που θα συγκεντρώσετε συνολικά στην
για όσους έχουν προβλήματα με τους υπολογισμούς.....συμπληρώνετε στον πίνακα που παραθέτω τον αριθμό των σωστών και των λάθος απαντήσεων στα νέα ιστορία και παιδαγωγικά (δεν μετράτε πουθενά τις ερωτήσεις που έχετε απαντήσει με χ)αρχαία και διδακτική αν θέλετε συμπληρώνετε τί περίπου περιμέντε...ελπίζω να σας βοηθήσει...
δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο και στον προηγουμενο διαγωνισμο με την ερωτηση με τον κριμαικο ειχαμε κατι αναλογο. στη βιβλιογραφια φαινεται ξεκαθαρα οτι το δογμα ειχε υιοθετηθει πολυ πριν τον κριμαικο..αυτα παντα θα τα εχουμε.. μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε το δικιο μας αλλα πιστευω οτι οπου και να στειλουμε τιποτα δε θα γινει. και στο zougla.gr εχουμε αναφερει σοβαροτερα θεματα, οπως διαφορετικους βαθμους πτυχιου στον ιδιο υποψηφιο ( αρα και μεγαλυτερη προσαυξηση) απο διαγωνισμο σε διαγωνισμο και μας εγραψαν κανονικα..