Σύνολο ψηφοφόρων: 153
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσες σελίδες γράψατε στη διδακτική; Αν και κάπου είχα διαβάσει μέσα στο φόρουμ πριν από πολύ καιρό ότι "καλός" αριθμός σελίδων είναι 3-4.. Εσείς πόσες γράψατε;; Προσωπικά, νομίζω ότι το παράκανα. Έγραψα νέα και μου βγήκαν περίπου 13-14 σελίδες..Αλλά γενικά κάνω πολύ μεγάλα γράμματα και το κείμενο μου είχε πολλά Χ (θα κατέλαβαν τουλάχιστον 2 σελίδες τα Χ που έβαλα...) Θα έλεγα ότι η κάθε ερώτηση ήταν 5,5 σελίδες...
παιδιά θα σας πω τί εκανα κι εγώ στα αρχαία (διδακτική) για να γελάσετε (γιατί εγώ κλαίω ) . Επειδή δεν ήμουν σίγουρη για την προέλευση του στίχου, και η Νέκυια μου φάνηκε πολύ εύκολη επιλογή.....το μυαλό μου άρχισε να "δουλεύει" επικίνδυνα.....Λέω: για να ρωτάνε το στίχο μήπως είναι στα εντος ύλης και το είπε κανένας Οδυσσές όταν βρισκόνταν στην Καλυψω? Έτσι -εγώ η έξυπνη- αποφάσισα να τα γράψω και τα δύο!!!!!!!!!!!!!!!! και φυσικά τώρα χτυπάω το κεφάλι μου........Παρηγορήστε με βρε παιδιά...λέτε να μου μηδενίσουν όλο το θέμα;
Στη σελίδα 3 του ίδιου θέματος ρωτούσα το ίδιο με την παπάκι για λογαριασμό φίλης που έδωσε διδακτική αρχαίων και συσχέτισε Πλάτωνα με Οδυσσέα-Καλυψώ (νομίζω, πάντως όχι με Νέκυια), κάνοντας ένα πολύ ωραίο σχέδιο ... εκτός θέματος! Πιστεύετε ότι το πολύ στη βάση να βρίσκεται ή μπορεί να πάρει καλύτερη βαθμολογία; Το πρώτο σχέδιο επίσης το έκανε καλό.Όσο για διδακτική ιστορίας πήρα εγώ... πονεμένη ιστορία!
αληθεια ποιοι βαθμολογουν;και αυτοι που διορθωνουν την ειδικη διδακτικη με ποια κριτηρια βαζουν 74 πχ αντι για 76;
Παράθεση από: tonik στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:32:27 amΣτη σελίδα 3 του ίδιου θέματος ρωτούσα το ίδιο με την παπάκι για λογαριασμό φίλης που έδωσε διδακτική αρχαίων και συσχέτισε Πλάτωνα με Οδυσσέα-Καλυψώ (νομίζω, πάντως όχι με Νέκυια), κάνοντας ένα πολύ ωραίο σχέδιο ... εκτός θέματος! Πιστεύετε ότι το πολύ στη βάση να βρίσκεται ή μπορεί να πάρει καλύτερη βαθμολογία; Το πρώτο σχέδιο επίσης το έκανε καλό.Όσο για διδακτική ιστορίας πήρα εγώ... πονεμένη ιστορία!Τελικά ήθελε σχέδιο και στο 2ο ερώτημα;;; Το ερώτημα έλεγε: "καλείσθε να απαντήσετε στο εξής διπλό ερώτημα".
Παράθεση από: stroumfita στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 10:44:10 pmαληθεια ποιοι βαθμολογουν;και αυτοι που διορθωνουν την ειδικη διδακτικη με ποια κριτηρια βαζουν 74 πχ αντι για 76;κι εγω δεν εχω καταλαβει στον προηγουμενο με ποια κριτηρια μου εβαλαν 50 ο ενας και 80 αλλος...το 80 σε καμια περιπτωση δεν το αξιζα αφου ουτε καν σχεδιο σεν ειχα κανει.. μην παιδευεστε να ψαχνετε αν αυτο ειναι σωστο ή το αλλο.. απλα να παρακαλατε να πεσετε σε καλο διορθωτη..