0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμεις πριν διοριστούμε πρέπει να ξέρουμε τι θα κάναμε, αν ήμασταν διευθυντες..απαράδεκτοι..σα δε ντρέπονται!!!!
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:23:01 pmΠαράθεση από: dora2008 στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:14:45 pmαν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα... Kαι εγώ αυτό νομίζω. Δε συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, απλώς χρησιμοποιείται για να διευκρινίσουμε σκοτεινά σημεία της ύλης και όταν μας πιέζει ο χρόνος. Ίσως, αυτό εννοούσαν με το καταξίωση\Συμφωνώ ότι η σωστή απάντηση μάλλον είναι η α.Υποτίθεται ότι τον μονόλογο τον χρησιμοποιούμε όταν κάτι δεν είναι σαφές όπως ειπώθηκε ήδη.
Παράθεση από: dora2008 στις Φεβρουαρίου 02, 2009, 01:14:45 pmαν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα... Kαι εγώ αυτό νομίζω. Δε συμβάλλει στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, απλώς χρησιμοποιείται για να διευκρινίσουμε σκοτεινά σημεία της ύλης και όταν μας πιέζει ο χρόνος. Ίσως, αυτό εννοούσαν με το καταξίωση
αν δεν κάνω λάθος, ο Ματσαγγούρας στο βιβλίο του "Στρατηγικές διδασκαλίας" ενώ την καταδικάζει σχεδόν ως μέθοδο, γιατί δε συμβάλλει τα μέγιστα στην αναπτυξη της κριτικής ικανότητας των μαθητών, πάραυτα της "εκχωρεί" κάποιο δίκιο, γιατί επισημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθον κι έχει καταξιωθεί.. Τι να πω? οψόμεθα...
εξαιρετικό το κείμενο της ΠΕΑΕ για τα παιδαγωγικά που δημοσιεύει σήμερα το pde. Διαβάστε το!
Αν σας ενδιαφέρει, έχει βγάλει απαντήσεις στα παιδαγωγικά και το φροντιστήριο Alexander. Τις απαντήσεις έχει επιμεληθεί. Είναι ίδιες με των "νέων", αλλά έχει διορθωθεί η μετωπική διδασκαλία (δίνει ως απάντηση ότι έχει καταξιωθεί).
Georgia s, συμφωνώ απόλυτα! Την προηγούμενη φορά ήμουν σε απόσταση αναπνοής από τον τελευταίο διοριστέο και αυτή τη φορά αμφιβάλλω αν θα περάσω το γνωστικό!!!