*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 - Διδακτική και Παιδαγωγικά ΑΣΕΠ 2009  (Αναγνώστηκε 18144 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ02 - Διδακτική και Παιδαγωγικά ΑΣΕΠ 2009
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 05:51:04 pm »
Αυτό ξαναπέστο... εγώ ήμουν αυτή που δήλωνα ότι από την επομένη του διαγωνισμού θα άρχιζα πάλι να ζω σαν φυσιολογικός άνθρωπος και θα άφηνα πίσω μου τον ασέπ και θα μου αρκούσε ότι έκανα ό,τι μπορούσα και ότι δε θα κοιτούσα απαντήσεις παρά μόνο του ασέπ (μόνο αυτό έχω τηρήσει!) κλπ, κλπ! Τζίφος! Ξυπνάω τη νύχτα και αναρωτιέμαι αν η συνθήκη είναι των Σεβρών ή του
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:27 »

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 05:56:55 pm »
Και να σου πω και κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό: κοιτάζοντας τα κουκλιά γατάκια σου (που μου θυμίζουν τα δικά μου αληθινά γατιά!) έκανα την εξής ερμηνευτική παρατήρηση: τα γατιά συμβολίζουν εμένα και κοιτάζουν το αερόστατο=διορισμό που φεύγει... φεύγει ψηλά στον ουρανό!
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 06:04:56 pm »
Και να σου πω και κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό: κοιτάζοντας τα κουκλιά γατάκια σου (που μου θυμίζουν τα δικά μου αληθινά γατιά!) έκανα την εξής ερμηνευτική παρατήρηση: τα γατιά συμβολίζουν εμένα και κοιτάζουν το αερόστατο=διορισμό που φεύγει... φεύγει ψηλά στον ουρανό!
μην απογοητεύεσαι..δε νομίζω να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.. στη χειρότερη να είσαι πάλι αναπληρώτρια..
τι να πω κ εγω που έχασα το διορισμο το 2000 για 10 άτομα κ δεν πήρα ούτε ένα μόριο στον πινακα ,ουτε ωρομισθία κ ούτε φαίνεται να την δω κ ποτέ..αλλά εντάξει, το έχω αποδεχτεί πως θα γεράσω στον ιδιωτικό τομέα.. ;D

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 06:21:27 pm »
Αν σας ενδιαφέρει, έχει βγάλει απαντήσεις στα παιδαγωγικά και το φροντιστήριο Alexander. Τις απαντήσεις έχει επιμεληθεί. Είναι ίδιες με των "νέων", αλλά έχει διορθωθεί η μετωπική διδασκαλία (δίνει ως απάντηση ότι έχει καταξιωθεί).
Ναι, αλλά είναι απαράδεκτο να θεωρεί στο γνωστικό των αρχαίων στην ερώτηση 4 ότι ο Καλλίνος ήταν εκπρόσωπος της συμβουλευτικής Ελεγείας ,ενώ ήταν σαφέστατα της Πολεμικής ,σύμφωνα με όλα τα βιβλία όλων των εποχών. Και μόνο γι'αυτό ,η αξιοπιστία και αυτού ελέγχεται ,για να μην πω ,απορρίπτεται εντελώς !!!
Συμφωνώ για το γνωστικό. Αυτή όμως που έχει επιμεληθεί τις απαντήσεις στα παιδαγωγικά είναι η Λαρεντζάκη, μία εκ των συγγραφέων του βιβλίου "τα ερωτήματα του σύγχρονου εκπαιδευτικού". Όταν πήρα αυτό το βιβλίο, ανησυχούσα αν είναι αξιόπιστο. Έκανα μία έρευνα να δω ποιες είναι αυτές που το είχαν γράψει. Η Λαρεντζάκη που δίνει τις απαντήσεις διδάσκει στην ΑΣΠΑΙΤΕ, αφορά την παιδαγωγική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.  ;) Θεωρώ ότι είναι αξιόπιστες οι απαντήσεις της.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:27 »

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 10:38:03 am »
Αχ, Georgia s, δεν είμαι αναπληρώτρια! Αν και έφτασα κοντά στην πηγή το 2007, νερό δεν ήπια! Πέρσι κλήθηκα ωρομίσθια γιατί εκτός από τα ασεπικά δεν είχα άλλα μόρια (αργά κατάλαβα ότι τα μόρια ενός ασέπ δε φτάνουν για να πάει κανείς κατευθείαν αναπληρωτής) και φέτος (με 18 μόρια) ενώ περίμενα αναπλήρωση, είμαι πάλι ωρομίσθια! Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη χρονιά, αν δεν πάρω πίσω (με τον φετινό ασέπ) ,τα μισά ασεπικά μόρια που θα χάσω, δεν θα πάω ούτε ωρομίσθια (θα έχω περίπου 13 μόρια)! Άρα τα πράγματα για μένα είναι μάλλον τραγικά!

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 10:44:54 am »
tonik, ειμαι στην ιδια ακριβως κατασταση με 18,5 μορια ( 16,5) απο τον προηγουμενο ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 11:21:25 am »
Zizoulis, τότε με νιώθεις! Στα παιδαγωγικά και στη διδακτική νομίζω ότι ίσως θα έπαιρνα τα μόρια που χρειάζομαι (μπορεί και να παρασύρομαι όμως από τις υψηλές βαθμολογίες του 2007, γι΄αυτό το λέω με επιφύλαξη), φοβάμαι όμως ότι στο γνωστικό θα είμαι οριακά στη βάση! Αν τελικά πέσω κάτω από το 50 στο γνωστικό, τότε θα επαληθευτούν οι φόβοι μου και δε θα δω ούτε ωρομισθία, δεδομένου ότι η περιφέρειά μου (κεντρική Μακεδονία) είναι δύσκολη. Εξάλλου τα 13 μόρια ούτε για τα νησιά δε φτάνουν!

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 11:32:26 am »
Zizoulis, τότε με νιώθεις! Στα παιδαγωγικά και στη διδακτική νομίζω ότι ίσως θα έπαιρνα τα μόρια που χρειάζομαι (μπορεί και να παρασύρομαι όμως από τις υψηλές βαθμολογίες του 2007, γι΄αυτό το λέω με επιφύλαξη), φοβάμαι όμως ότι στο γνωστικό θα είμαι οριακά στη βάση! Αν τελικά πέσω κάτω από το 50 στο γνωστικό, τότε θα επαληθευτούν οι φόβοι μου και δε θα δω ούτε ωρομισθία, δεδομένου ότι η περιφέρειά μου (κεντρική Μακεδονία) είναι δύσκολη. Εξάλλου τα 13 μόρια ούτε για τα νησιά δε φτάνουν!

μηπως ξερεις για νησια οχι μεγαλα δλδ κατι β δωδεκανησων ή κυκλαδες ποσα μορια χρειαζονται για ωρομισθια?

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 11:50:53 am »
Όχι, δε γνωρίζω ακριβώς. Ξέρω ότι πέρσι φίλη μου με 13 μόρια κλήθηκε Φεβρουάριο στη Σαντορίνη, ενώ φέτος κάποιο μέλος του φόρουμ έχει αναφέρει ότι με 14 μόρια περιμένει ακόμα ωρομισθία στο νότιο Αιγαίο!

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 01:36:21 pm »
εγω παλι που γεμισα 1 τετραδιο και ζητησα και δευτερο?!!!!
που τα βρηκα τοσα που εγραψα?!!! απορω και γω.
μου εδωσαν κολλες.

δεν με εδιαφερει, στο τελος -τελος να μαθουν να ζητουν λιγοτερα, δεν φταιω εγω.
για να τα προλαβω εγραφα σαν ....printer

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 05:26:34 pm »
Ρε συ Μάρκο, καλά τι έγραψες!;! Δεν έκανες σχέδιο διδασκαλίας, αλλά ολοκληρο βιβλίο έγραψες!
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 08:28:56 pm »
Όχι, δε γνωρίζω ακριβώς. Ξέρω ότι πέρσι φίλη μου με 13 μόρια κλήθηκε Φεβρουάριο στη Σαντορίνη, ενώ φέτος κάποιο μέλος του φόρουμ έχει αναφέρει ότι με 14 μόρια περιμένει ακόμα ωρομισθία στο νότιο Αιγαίο!

Κάθε χρονιά μετά τον ΑΣΕΠ έχει χαμηλότερες βάσεις από την επόμενη. Πέρυσι, η Κρήτη καλεσε με 13 και κάτι μόρια τον Απρίλιο. Φέτος, είναι πιο ψηλά, αν και δεν ξέρω πού ακριβώς. Γενικά, η Κρήτη είναι από τις χαμηλές περιφέρειες πάντως.

Κι εγώ στην ίδια μοίρα είμαι, παίδες (18,6 με 15,7 από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ...). Θα πεθάνω μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα...

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 09, 2009, 09:06:33 pm »
Ποιά ωρομισθία;Σιγά ......Δε κάθεστε να διαβάσετε στο χαλαρό; πού θα τρέχετε για ψύλου άχυρα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)