0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να σου πω και κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό: κοιτάζοντας τα κουκλιά γατάκια σου (που μου θυμίζουν τα δικά μου αληθινά γατιά!) έκανα την εξής ερμηνευτική παρατήρηση: τα γατιά συμβολίζουν εμένα και κοιτάζουν το αερόστατο=διορισμό που φεύγει... φεύγει ψηλά στον ουρανό!
Παράθεση από: LK στις Φεβρουαρίου 07, 2009, 05:19:35 pmΑν σας ενδιαφέρει, έχει βγάλει απαντήσεις στα παιδαγωγικά και το φροντιστήριο Alexander. Τις απαντήσεις έχει επιμεληθεί. Είναι ίδιες με των "νέων", αλλά έχει διορθωθεί η μετωπική διδασκαλία (δίνει ως απάντηση ότι έχει καταξιωθεί). Ναι, αλλά είναι απαράδεκτο να θεωρεί στο γνωστικό των αρχαίων στην ερώτηση 4 ότι ο Καλλίνος ήταν εκπρόσωπος της συμβουλευτικής Ελεγείας ,ενώ ήταν σαφέστατα της Πολεμικής ,σύμφωνα με όλα τα βιβλία όλων των εποχών. Και μόνο γι'αυτό ,η αξιοπιστία και αυτού ελέγχεται ,για να μην πω ,απορρίπτεται εντελώς !!!
Αν σας ενδιαφέρει, έχει βγάλει απαντήσεις στα παιδαγωγικά και το φροντιστήριο Alexander. Τις απαντήσεις έχει επιμεληθεί. Είναι ίδιες με των "νέων", αλλά έχει διορθωθεί η μετωπική διδασκαλία (δίνει ως απάντηση ότι έχει καταξιωθεί).
Zizoulis, τότε με νιώθεις! Στα παιδαγωγικά και στη διδακτική νομίζω ότι ίσως θα έπαιρνα τα μόρια που χρειάζομαι (μπορεί και να παρασύρομαι όμως από τις υψηλές βαθμολογίες του 2007, γι΄αυτό το λέω με επιφύλαξη), φοβάμαι όμως ότι στο γνωστικό θα είμαι οριακά στη βάση! Αν τελικά πέσω κάτω από το 50 στο γνωστικό, τότε θα επαληθευτούν οι φόβοι μου και δε θα δω ούτε ωρομισθία, δεδομένου ότι η περιφέρειά μου (κεντρική Μακεδονία) είναι δύσκολη. Εξάλλου τα 13 μόρια ούτε για τα νησιά δε φτάνουν!
Όχι, δε γνωρίζω ακριβώς. Ξέρω ότι πέρσι φίλη μου με 13 μόρια κλήθηκε Φεβρουάριο στη Σαντορίνη, ενώ φέτος κάποιο μέλος του φόρουμ έχει αναφέρει ότι με 14 μόρια περιμένει ακόμα ωρομισθία στο νότιο Αιγαίο!