0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίρνω ( και όχι πέρνω ) λοιπόν και εγώ τώρα το παιδί μου από το δημοτικό που διδάσκεις και το στέλνω σε μια φιλόλογο που την εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από εσένα για να την ρωτήσει σχετικά με την αξιοπιστία της ορθογραφίας σου !!! Διαπιστώνουμε και καταλήγουμε ότι οι φιλόλογοι είναι καταλληλότεροι των δασκάλων για μαθήματα στο δημοτικό !!! Ορθώς λοιπόν πολλοί γονείς τους επιλέγουν αντί δασκάλων για ιδιαίτερα μαθήματα !!!! Σου θυμίζει κάτι;;; Ο συλλογισμός σου για την ταλαίπωρη φιλόλογο του φροντιστηρίου αλλά από την ανάποδη ....
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 09:47:48 pmΕσύ σε ποια ειδικότητα ανήκεις ;;;Είμαι δασκάκλα με πολλά χρόνια υπηρεσίας και εκτιμώ πολύ τους φιλολόγους. Πιστεύω πως έχουν να προσφέρουν πολλά στον χώρο τους.Είναι από τις βασικότερες ειδικότητες και μάλιστα αυτοί που παρέχουν την ανθρωπιστική παιδεία στα παιδιά μας. Δεν μου αρέσει όμως αυτό που παρατηρώ και σε φίλες μου φιλολόγους (και το λέω) να παρατάτε τον αγώνα , να φεύγετε από τον φυσικό σας χώρο που είναι η δευτεροβάθμια και απλά για να "βολευτείτε" να πρασπαθείτε να πάρετε θέσεις που ανήκουν σε άλλους. Σκέψου το σε παρακαλώ semeli02 και θα δεις ότι έχω δίκιο.Φροντίστε οι φιλόλογοι να διαφυλάξετε τις ανθρωπιστικές επιστήμες που δεν πάνε καθόλου καλά στις μέρες μας (χωρίς να φταίτε εσείς).Πραγματικά φιλικά !!!!
Εσύ σε ποια ειδικότητα ανήκεις ;;;
Παράθεση από: kalipso23 στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 11:30:48 pmΠαράθεση από: papia στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 11:25:20 pmΤα έχω με τους κακούς δασκάλους και τους κακούς καθηγητές.Δεν αμφισβητεί κανένας τη δυσκολία των καθηγητών να εισαχθούν στις σχολές τους. Οι συμμάθήτριές μου παιρνούσαν Νομική και δεν παιρνούσαν φιλολογία(τόσο δύσκολο ήταν).Εγώ είχα καλούς καθηγητές (καλύτερους από τους δασκάλους μου)που μου μάθανε γράμματα.Τα παιδιά μου είχαν καλούς φιλολόγους(όχι όλοι)Και πολλά αλλα καλά έχω να πω.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πουλάτε την επιστήμη σας και ζητάτε θέση στο δημοτικό. Μείνετε στο χώρο σας. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ειμαστε πιο καταλληλοι απο σας να διδαξουμε οποιοδηποτε μαθημα αφορα τη γλωσσα.ειμαστε επιστημονες.δεν ειμαστε ημιμαθεις.Οποιος δενείναι φιλόλογος ή φυσικός ή μαθηματικός είναι ημιμαθής; Η δική μας επιστήμη είναι η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ. Αυτό σπουδάζουμε . ΟΧΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παράθεση από: papia στις Δεκεμβρίου 21, 2010, 11:25:20 pmΤα έχω με τους κακούς δασκάλους και τους κακούς καθηγητές.Δεν αμφισβητεί κανένας τη δυσκολία των καθηγητών να εισαχθούν στις σχολές τους. Οι συμμάθήτριές μου παιρνούσαν Νομική και δεν παιρνούσαν φιλολογία(τόσο δύσκολο ήταν).Εγώ είχα καλούς καθηγητές (καλύτερους από τους δασκάλους μου)που μου μάθανε γράμματα.Τα παιδιά μου είχαν καλούς φιλολόγους(όχι όλοι)Και πολλά αλλα καλά έχω να πω.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πουλάτε την επιστήμη σας και ζητάτε θέση στο δημοτικό. Μείνετε στο χώρο σας. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ειμαστε πιο καταλληλοι απο σας να διδαξουμε οποιοδηποτε μαθημα αφορα τη γλωσσα.ειμαστε επιστημονες.δεν ειμαστε ημιμαθεις.
Τα έχω με τους κακούς δασκάλους και τους κακούς καθηγητές.Δεν αμφισβητεί κανένας τη δυσκολία των καθηγητών να εισαχθούν στις σχολές τους. Οι συμμάθήτριές μου παιρνούσαν Νομική και δεν παιρνούσαν φιλολογία(τόσο δύσκολο ήταν).Εγώ είχα καλούς καθηγητές (καλύτερους από τους δασκάλους μου)που μου μάθανε γράμματα.Τα παιδιά μου είχαν καλούς φιλολόγους(όχι όλοι)Και πολλά αλλα καλά έχω να πω.Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πουλάτε την επιστήμη σας και ζητάτε θέση στο δημοτικό. Μείνετε στο χώρο σας. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.