0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:08:00 pmΠαράθεση από: Markazone στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:02:29 pmΠαράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:54:54 amεννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........Αν το άφηνες να καθιερωθεί τότε σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησής σου (για διάφορους λόγους) κάλλιστα θα θέσουν το ερώτημα ποιός ο λόγος της πληρωμής σου ακόμα και των 1000 ευρώ;;; ουστ κυρία μου θα σου πούνε κι εσύ για το δόλωμα των 50 ευρώ θα τα χάσεις όλα!Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησης τους υπαλλήλου πολύ καλώς να πάει σπίτι του. Δεν κατάλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος ανεπαρκής και μη αποδοτικής στην εργασία που του ανατέθηκε θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνεται για αυτή; Είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα το Δημόσιο;Εσύ θα είσαι ο πρώτος με αρνητικές αξιολογήσεις ...αν καθιερωνόταν.
Παράθεση από: Markazone στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:02:29 pmΠαράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:54:54 amεννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........Αν το άφηνες να καθιερωθεί τότε σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησής σου (για διάφορους λόγους) κάλλιστα θα θέσουν το ερώτημα ποιός ο λόγος της πληρωμής σου ακόμα και των 1000 ευρώ;;; ουστ κυρία μου θα σου πούνε κι εσύ για το δόλωμα των 50 ευρώ θα τα χάσεις όλα!Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησης τους υπαλλήλου πολύ καλώς να πάει σπίτι του. Δεν κατάλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος ανεπαρκής και μη αποδοτικής στην εργασία που του ανατέθηκε θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνεται για αυτή; Είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα το Δημόσιο;
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 11:54:54 amεννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........Αν το άφηνες να καθιερωθεί τότε σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αρνητικής αξιολόγησής σου (για διάφορους λόγους) κάλλιστα θα θέσουν το ερώτημα ποιός ο λόγος της πληρωμής σου ακόμα και των 1000 ευρώ;;; ουστ κυρία μου θα σου πούνε κι εσύ για το δόλωμα των 50 ευρώ θα τα χάσεις όλα!
εννοειται. ειμαι απολυτα συμφωνη με την αξιολογηση των εκπαιδευτικων. στο δημοσιο πρεπει να μπαινουν αυτοι που εχουν διαθεση για δουλεια........
οσον αφορα την αξιολογηση συμφωνω.........τα 1000 ευρω ομως ποσο να μειωθουν.....ουτε για τις βασικες αναγκες δεν φτανουν...........
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:10:50 pmοσον αφορα την αξιολογηση συμφωνω.........τα 1000 ευρω ομως ποσο να μειωθουν.....ουτε για τις βασικες αναγκες δεν φτανουν...........Αν σε ελκύει πολύ η αξιολόγηση, τότε θα στο μειώσουν, ώστε με θετικές αξιολογήσεις να ξαναπάς στα 1000 και να τους ευγνομωνείς από πάνω!
Παράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:10:50 pmοσον αφορα την αξιολογηση συμφωνω.........τα 1000 ευρω ομως ποσο να μειωθουν.....ουτε για τις βασικες αναγκες δεν φτανουν...........Οι χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι των 800 και 900 ευρώ πως ζουν;
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:12:15 pmΠαράθεση από: μαιρη567 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 12:10:50 pmοσον αφορα την αξιολογηση συμφωνω.........τα 1000 ευρω ομως ποσο να μειωθουν.....ουτε για τις βασικες αναγκες δεν φτανουν...........Οι χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι των 800 και 900 ευρώ πως ζουν;Υπάρχουν και ιδ.υπάλληλοι με 500 , 600 και 700 ευρώ.ζάχαρη την περνάνε έτσι δεν είναι; το ίδιο και μεις λοιπόν.ωραίες ιδέες έχεις.