0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:45:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:33:08 pmΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:27:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:33:08 pmΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:27:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:27:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
ο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοι
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:55:23 pmας γινει μια αρχη, αλλα αμεσαΕδώ εμένα μου λένε όλοι ότι θα πάρουμε και αύξηση έτσι όπως τα δείχνουν στα ΜΜΕ...
ας γινει μια αρχη, αλλα αμεσα
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:56:33 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:55:23 pmας γινει μια αρχη, αλλα αμεσαΕδώ εμένα μου λένε όλοι ότι θα πάρουμε και αύξηση έτσι όπως τα δείχνουν στα ΜΜΕ...ενταξει οι δημοσιογραφοι αμα τους πεις οτι θα τους αυξησεις τη μειωση θα πανηγυριζουν γιατι ακουνε αυξηση, εμεις φταιμε που οταν ηταν μαθητες τους περναγαμε ταξη
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:56:33 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:55:23 pmας γινει μια αρχη, αλλα αμεσαΕδώ εμένα μου λένε όλοι ότι θα πάρουμε και αύξηση έτσι όπως τα δείχνουν στα ΜΜΕ...
giota.pat., panos2, katerina_s, Purple84, δαναη 11, kooki, firenze, sss, sarakiniotis, markes, MARIA T, eva92, stathis4, agapimeni, GCB, georgetta, faz, dorant, marvac, giannis_sg, ran, efkola, fotini18, Νάκης Ιωάννης, gvp, Lasid, xanthigr, Lechuck, alex1979, vt70, syrrahm, lens888, dairt, amanos, amer, vg76, margavare και 77 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. Στίς 23:10 παρακολούθησαν αυτό το θέμα 110 άτομα... όλη την ημέρα μπορεί να ήταν και πάνω από 1000. Από 3- 4 να κινητοποιήσει ο καθένας στον κύκλο του ή στο σχολείο του υπάρχει το κατάλληλο δυναμικό για να ξεκινήσει κάτι. Δάσκαλοι Αθμιας και Δάσκαλοι
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι αν δεν παρακαμφθούν οι συνδικαλιστές, δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Εξ' ορισμού πλέον αγώνας και κομματικός συνδικαλισμός δε συμβιβάζονται. Δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο μπορούμε να οργανωθούμε. δεν είναι δυνατόν άνθρωπος νοήμων ή που δεν έχει να λαμβάνει κάτι να δέχεται να βρίσκεται το όνομα του κάτω από την ομπρέλα μιας κομματικής παράταξης. Έβγαλε ανακοινώση ο Μπράτης και κάτι τρέχει στα γύφτικα......
δεν μπορώ να καταλάβω συνάδελφοι πως σκέφτεστε. Τόσες σελίδες , πόσα θα πάρω εγώ , πόσα εσύ , το μεταπτυχιακό μου τι το κάνω . τούτο το άλλο ...... ΕΝΑ ΜΟΝΟ δεν βλέπω, αυτό που όλοι έπρεπε να λέτε.: Ειναι ανέκδοτο δεν ισχύει , δεν θα περάσει , δεν θα το αφήσουμε. Μόνο αυτό είναι αποδεκτό. Αλλά τελικά τώρα βλέπω γιατί τα κάνουν . Γιατί είμαστε κότες. Αυτοί είμαστε και αυτοί οι ηγέτες μας αξίζουν . Καληνύχτα. Καλή αντάμωση στην κόλαση . Και μην ξεχνάτε το χιλιοειπωμένο : κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας.