0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nice στις Οκτωβρίου 18, 2011, 07:00:50 pmΩραίες οι συζητήσεις σας, αλλά επειδή είχα δύο μήνες χωρίς internet και τηλεόραση, θέλω να σας ρωτήσω κάτι απλό: Από πότε θα μπει σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο;Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντάει χωρίς σχόλια και ειρωνείες.Ευχαριστώ...Από 1ης Νοεμβρίου λένε.
Ωραίες οι συζητήσεις σας, αλλά επειδή είχα δύο μήνες χωρίς internet και τηλεόραση, θέλω να σας ρωτήσω κάτι απλό: Από πότε θα μπει σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο;Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντάει χωρίς σχόλια και ειρωνείες.Ευχαριστώ...
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 18, 2011, 07:03:10 pmΠαράθεση από: nice στις Οκτωβρίου 18, 2011, 07:00:50 pmΩραίες οι συζητήσεις σας, αλλά επειδή είχα δύο μήνες χωρίς internet και τηλεόραση, θέλω να σας ρωτήσω κάτι απλό: Από πότε θα μπει σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο;Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντάει χωρίς σχόλια και ειρωνείες.Ευχαριστώ...Από 1ης Νοεμβρίου λένε.Έχει ήδη αποσταλεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (για όσους πληρώνονται μέσω Ε.Α.Π. τέλος πάντων) η μισθοδοσία Νοεμβρίου με το "παλιό" μισθολόγιο.
επειδη εχασα τη συζητηση περι φοροδιαφυγης, να προσθεσω κατι, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος η ο καθηγητης που θα βγαλει καποια μαυρα, θα αγορασει αυτοκινητο,θα παει διακοπες,θα ψωνισει,αρα θα αποδοσει το φορο τελικα,αλλα θα ζησει λιγο πιο καλα,και μαζι του και η αγορα,αφου το χρημα θα κινηθει,αλλα ο βιομηχανος θα το παντελονιασει και θα το βγαλει εξω, αυτο το αφορολογητο ειναι που τελικα λειπεικαι δε λεω οτι οι πρωτοι κανουν καλα, απλα τελικα το πληρωνουν, ενω ο δευτερος ποτε
λευκή απεργία ....γιοκ!!!http://florinapost.blogspot.com/2011/08/blog-post_6022.htmltake a look στο....κατά Μότσιαλο Ευαγγέλιο: απολύονται όσοι δ.υ. κάνουν λευκή απεργία ή είναι αργόμισθοι...τι λευκές απεργίες και κουραφέξαλα...γιαυτό γινονται οι κανονικές απεργίες - για να έχεις ΚΑΙ συνδικαλιστική κάλυψη ΚΑΙ αντίκτυπο .
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 18, 2011, 09:14:40 pmεπειδη εχασα τη συζητηση περι φοροδιαφυγης, να προσθεσω κατι, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος η ο καθηγητης που θα βγαλει καποια μαυρα, θα αγορασει αυτοκινητο,θα παει διακοπες,θα ψωνισει,αρα θα αποδοσει το φορο τελικα,αλλα θα ζησει λιγο πιο καλα,και μαζι του και η αγορα,αφου το χρημα θα κινηθει,αλλα ο βιομηχανος θα το παντελονιασει και θα το βγαλει εξω, αυτο το αφορολογητο ειναι που τελικα λειπεικαι δε λεω οτι οι πρωτοι κανουν καλα, απλα τελικα το πληρωνουν, ενω ο δευτερος ποτεΔηλαδή ο μισθωτός που πληρώνει φόρο εισοδήματος δεν πληρώνει μετά φόρο όταν αγοράζει αυτοκίνητο;Ας μη βάζουμε τους εκπαιδευτικούς στο ίδιο επίπεδο φοροδιαφυγής με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Πολλοί εκπαιδευτικοί δεν φοροδιαφεύγουν καθόλου, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο για ένα μέρος του εισοδήματός τους.