*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1004141 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2464 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 07:05:41 pm »
Ωραίες οι συζητήσεις σας, αλλά επειδή είχα δύο μήνες χωρίς internet και τηλεόραση, θέλω να σας ρωτήσω κάτι απλό: Από πότε θα μπει σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο;
Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντάει χωρίς σχόλια και ειρωνείες.
Ευχαριστώ...
Από 1ης Νοεμβρίου λένε.

Έχει ήδη αποσταλεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (για όσους πληρώνονται μέσω Ε.Α.Π. τέλος πάντων) η μισθοδοσία Νοεμβρίου με το "παλιό" μισθολόγιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:39:26 »

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2465 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 07:22:17 pm »
2. Στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε αποµακρυ-
σµένες παραµεθόριες περιοχές, όπως αυτές έχουν ορι-
στεί µε τις κείµενες κατά την έναρξη ισχύος των διατά-
ξεων του παρόντος Κεφαλαίου, διατάξεις χορηγείται ε-
πίδοµα Αποµακρυσµένων – Παραµεθόριων περιοχών, ο-
ριζόµενο σε εκατό (100) ευρώ µηνιαίως.

Υπάρχει αλλαγή στους όρους καταβολής του επιδόματος σε σχέση με τους περιορισμούς
που είχαν κυκλοφορήσει στην αρχή ή εμένα μου φαίνεται?
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2466 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 08:36:05 pm »
Ωραίες οι συζητήσεις σας, αλλά επειδή είχα δύο μήνες χωρίς internet και τηλεόραση, θέλω να σας ρωτήσω κάτι απλό: Από πότε θα μπει σε εφαρμογή το νέο μισθολόγιο;
Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντάει χωρίς σχόλια και ειρωνείες.
Ευχαριστώ...
Από 1ης Νοεμβρίου λένε.

Έχει ήδη αποσταλεί στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (για όσους πληρώνονται μέσω Ε.Α.Π. τέλος πάντων) η μισθοδοσία Νοεμβρίου με το "παλιό" μισθολόγιο.
Αυτό έχει γίνει, αλλά αν είναι να ισχύσει από Νοέμβρη όπως είχανε πει, τότε, με τον κλασικό τρόπο, θα μας ξανα-ματα-πάρουνε αναδρομικά με την επόμενη μισθοδοσία, ή το πιθανότερο, με τη μισθοδοσία του Γενάρη, αφού τώρα ήδη υπάρχουν αναδρομικά μέχρι Δεκέμβρη.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2467 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 09:14:40 pm »
επειδη εχασα τη συζητηση περι φοροδιαφυγης, να προσθεσω κατι, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος η ο καθηγητης που θα βγαλει καποια μαυρα, θα αγορασει αυτοκινητο,θα παει διακοπες,θα ψωνισει,αρα θα αποδοσει το φορο τελικα,αλλα θα ζησει λιγο πιο καλα,και μαζι του και η αγορα,αφου το χρημα θα κινηθει,αλλα ο βιομηχανος θα το παντελονιασει και θα το βγαλει εξω, αυτο το αφορολογητο ειναι που τελικα λειπει
και δε λεω οτι οι πρωτοι κανουν καλα, απλα τελικα το πληρωνουν, ενω ο δευτερος ποτε
τελικα τωρα που θα αρχισουν στο δημοσιο οι απολυσεις,και θα χαμηλωσουν μισθοι θα συρρικνωθει η καταναλωση,οι εισφορες σε φπα, ικα κτλ, και τελικα οι ιδιωτικοι ακομα θα φωναζουν για τους δημοσιους και το αντιστροφο, και οι εχοντες τα λεφτα εξω θα ξαναρθουν να τα μαζεψουν ολα, πολυ πιο χοντρα απο οτι εκαναν με το χρηματιστηριο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:39:26 »

Αποσυνδεδεμένος epafos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2468 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 10:08:52 pm »
επειδη εχασα τη συζητηση περι φοροδιαφυγης, να προσθεσω κατι, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος η ο καθηγητης που θα βγαλει καποια μαυρα, θα αγορασει αυτοκινητο,θα παει διακοπες,θα ψωνισει,αρα θα αποδοσει το φορο τελικα,αλλα θα ζησει λιγο πιο καλα,και μαζι του και η αγορα,αφου το χρημα θα κινηθει,αλλα ο βιομηχανος θα το παντελονιασει και θα το βγαλει εξω, αυτο το αφορολογητο ειναι που τελικα λειπει
και δε λεω οτι οι πρωτοι κανουν καλα, απλα τελικα το πληρωνουν, ενω ο δευτερος ποτε

Δηλαδή ο μισθωτός που πληρώνει φόρο εισοδήματος δεν πληρώνει μετά φόρο όταν αγοράζει αυτοκίνητο;

Ας μη βάζουμε τους εκπαιδευτικούς στο ίδιο επίπεδο φοροδιαφυγής με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Πολλοί εκπαιδευτικοί δεν φοροδιαφεύγουν καθόλου, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο για ένα μέρος του εισοδήματός τους.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #2469 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 10:30:03 pm »
Λοιπόοον, σήμερα με ενημέρωσαν ότι σε ΓΣ του συλλόγου ΠΕ της περιοχής μου, δόθηκε ένας νέος ορισμός του τι είναι η λευκή απεργία.
Λευκή απεργία σημαίνει: Πηγαίνω τση δουλειά μου, κάνω τη δουλειά μου κανονικά και απλά αρνούμαι να πάρω το μισθό μου........

Και ο ορισμός αυτός δόθηκε από εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ που ήταν περών στη ΓΣ και πρότεινε τη λευκή απεργία ως τρόπο αντίδρασης στο νέο μισθολόγιο...................Μάλιστα επέμενε ότι οι παλιοί συνδικαλιστές τα ξέρουνα υτά και οι νέοι συνάδελφοι είναι παραπληροφορημένοι!!!!
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2470 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 10:35:34 pm »
λευκή απεργία ....γιοκ!!!

http://florinapost.blogspot.com/2011/08/blog-post_6022.html

take a look  στο....κατά Μότσιαλο Ευαγγέλιο: απολύονται όσοι δ.υ. κάνουν λευκή απεργία ή είναι αργόμισθοι...

τι λευκές απεργίες και κουραφέξαλα...γιαυτό γινονται οι κανονικές  απεργίες - για να έχεις ΚΑΙ συνδικαλιστική κάλυψη ΚΑΙ αντίκτυπο .
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #2471 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 10:40:50 pm »
λευκή απεργία ....γιοκ!!!

http://florinapost.blogspot.com/2011/08/blog-post_6022.html

take a look  στο....κατά Μότσιαλο Ευαγγέλιο: απολύονται όσοι δ.υ. κάνουν λευκή απεργία ή είναι αργόμισθοι...

τι λευκές απεργίες και κουραφέξαλα...γιαυτό γινονται οι κανονικές  απεργίες - για να έχεις ΚΑΙ συνδικαλιστική κάλυψη ΚΑΙ αντίκτυπο .

Να σου πω...Θεωρώ τις λευκές απεργίες "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".....
Ίσως σε κάποιες υπηρεσίες, που έχουν άμεση σχέση με τη διακίνηση χρήματος, και άρα μπορούν να επηρεάσουν τους "μεγάλους", να έχουν αποτέλεσμα...
Σε ένα σχολείο, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να κάνεις κακό στους μαθητές σου και ταυτόχρονα, να κάνεις καλό στο κράτος που θέλει ακαλλιέργητους πολίτες, που δεν ξέρουν να σκέφτονται και σκύβουν το κεφάλι! Τουλάχιστον, με ένα ακπαιδευτικό που δουλεύει έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να μάθουν ότι υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από το σκύψιμο του κεφαλιού......
Και στην τελική....ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ...πάω στη δουλειά μου, πληρώνομαι, αλλά δεν δουλέυω...δεν δείχνει και καμία θυσία.....
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2472 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 10:42:18 pm »
ακριβώς αυτό!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2473 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:27:23 pm »

Δηλαδή ο μισθωτός που πληρώνει φόρο εισοδήματος δεν πληρώνει μετά φόρο όταν αγοράζει αυτοκίνητο;

Ας μη βάζουμε τους εκπαιδευτικούς στο ίδιο επίπεδο φοροδιαφυγής με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Πολλοί εκπαιδευτικοί δεν φοροδιαφεύγουν καθόλου, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο για ένα μέρος του εισοδήματός τους.
στο εγραψα,η διαφορα ειναι οτι θα ζησει λιγο πιο καλα, επισης δεν ειπα οτι ειναι ηθικο, απλα οτι τελικα και αυτος θα πληρωσει, ενω ο πολυ πλουσιος ποτέ

Αποσυνδεδεμένος IAAPM

• Νέο μέλος
  • *
  • Τρέχουμε!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2474 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:59:20 pm »
Διαβάστε εδώ http://xaralampostanitsas.blogspot.com/2011/10/blog-post_18.html
να δείτε πως τα λεφτά των πλουσίων και των λαθρεμπόρων παραμένουν μαύρα και τα δικά μας συνεχώς εξαφανίζονται...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2475 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:18:51 am »

Το πληρέστερο άρθρο για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο και το τι θα φέρει

είναι το απόλυτο άρθρο και πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι συνάδελφοι προσεχτικά

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=48123

επίσης στο σχολείο που συνήθως απεργούσαν 4-5 άτομα στα 30 αύριο θα απεργήσουν σχεδόν όλοι εκτός από 2-3. Επίσης στην γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ που μάζευε το πολύ 20-30 άτομα είχε 100++. Δεν καθόμαστε σπίτι αύριο παιδιά, στους δρόμους.

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2476 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:28:55 am »
Να απεργήσετε αύριο συνάδελφοι (εγώ δεν εργάζομαι για να το κάνω ούτως ή άλλως). Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο οι μισθοί στο δημόσιο δεν θα είναι συνεχώς μειούμενοι όταν οι ανεργία στον ιδιωτικό τομέα (ο οποίος πληρώνει με τους φόρους τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων) είναι συνεχώς αυξανόμενη. Κάτι δεν μου βγαίνει στην εξίσωση. Δεν λέω να αποδεχθεί κανείς και τους μισθούς πεινάς, αλλά και να λέμε στον ιδιωτικό υπάλληλο γονάτισε εσύ στους φόρους και ζήσε με 600 ευρώ (και αυτός τα παίρνει χρόνια τώρα) για να εξακολουθήσω να παίρνω εγώ 1300 δεν το βρίσκω ούτε πολύ ρεαλιστικό, ούτε πολύ αλληλέγγυο.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2477 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:36:32 am »

Προσωπικά για εμένα το θέμα δεν είναι το πόσα λεφτά θα παίρνω αλλά το πως θα βγει το ποσό που θα παίρνω.
Αν διαβάσεις το άρθρο θα καταλάβεις τι εννοώ.

Είναι καθαρά εργασιακό το θέμα με το βαθμολόγιο και την αξιολόγηση. Η απόλυτη διάλυση, μας κάνουν δούλους. Πάνε να καταργήσουν οργανικές. Όλοι θα γλύφουν τους πάνω, ούτε σε απεργία δεν θα μπορείς να κατέβεις αφού θα θεωρηθεί ως ενέργεια ενάντια στην διοίκηση και άρα βαθμολογική και μισθολογική στασιμότητα. Διάβασε το άρθρο.
Το να έλεγαν σου κόβω τόσα όπως έκαναν μέχρι τώρα ήταν ένα κακό. Το να ξέρεις ότι πρέπει να είσαι δουλοπρεπείς από εδώ και πέρα για πάντα γιατί αλλιώς δεν ανεβαίνεις μισθολογικά είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ.

Η απεργία αφορά και εσένα που δεν δουλεύεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182776
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)