*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1000276 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vasileios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3248 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:38:07 am »
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος είναι π.χ. στον Ε βαθμό με την κατάταξη της 1ης Νοεμβρίου και καταθέσει σε 1 μήνα το διδακτορικό του τι γίνεται;  Πάει αυτόματα στο Δ
"Δάσκαλε, δεν είμαι δοχείο να με γεμίσεις. Είμαι σπίρτο να με ανάψεις..." (Ι. Κακριδής)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:11 »

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3249 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 12:44:00 pm »
Ευχαριστώ mat.  :) Επίσης όταν βγει το ΠΔ για την αναγνώριση προυπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, η υπάρχουσα κατάταξη θα ξαναυπολογιστεί;
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3250 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 01:09:57 pm »

Ναι, αλλά αν είσαι νεοδιόριστος με μεταπτυχιακό και 4 (για παράδειγμα) χρόνια προϋπηρεσίας; Θεωρείται ότι έχεις
4χρ (προϋπ)+2 χρ (μεταπτ) + 2 μην (υπηρεσία)= 6 χρ., 2 μην.
και κατατάσσεσαι στον Ε; Χωρίς να έχεις διανύσει δοκιμαστική διετία και να έχεις μονιμοποιηθεί;

Έτσι ακριβώς. Κατατάσσεσαι στον Ε με πλεόνασμα 3 χρόνια και 2 μήνες. 

Αποσυνδεδεμένος miss piggy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3251 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 07:47:50 pm »
Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. Ευχαριστώ
Δεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.

Υπάρχει ένα θέμα ως προς τους νεοδιόριστους που λόγω ετών ή σπουδών πρέπει να καταταγούν σε βαθμό ανώτερο του ΣΤ. Έχουμε στείλει και ερώτημα στο Υπουργείο, αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.
Μεχρι τώρα όλοι οι νεοδιόριστοι κατατάσσονταν στον Γ (εισαγωγικό) βαθμό και μετά το τέλος της δοκιμαστικής διετίας και της μονιμοποίησης πήγαιναν στο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:11 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3252 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 08:04:59 pm »
.... Επίσης όταν βγει το ΠΔ για την αναγνώριση προυπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, η υπάρχουσα κατάταξη θα ξαναυπολογιστεί;
Αν έχω καταλάβει καλά ναι αλλά θα αρχίσει να μετράει όταν θα είναι η ώρα να πάρεις νέο ΜΚ ή βαθμό.

miss piggy, μη ξεχνάς ότι με το νέο μισθολόγιο βαθμός και ΜΚ πάνε πακέτο σε μεγάλο βαθμό... και ναι μεν λένε ότι το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο που θα πάρουμε μετά την κατάταξη μας στο νέο βαθμολόγιο θα είναι σε δυο χρόνια αλλά, απο τη στιγμή που ο εισαγωγικός βαθμός ΣΤ έχει μόνο ένα ΜΚ και για να περάσεις στο επόμενο που είναι ο
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος dimitris9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3253 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 09:02:21 pm »
Χωρίς να έχω καμιά πληροφόρηση πιστεύω (αν και δεν με συμφέρει και εμένα) πως όσοι είμαστε στον ΣΤ θα κάνουμε από την αρχή τα 2 επιπλέον χρόνια ούτως ώστε όλοι όσοι θα είναι υποψήφιοι για να αλλάξουνε βαθμό (π.χ από Ε σε Δ, από Δ σε Γ κ.λπ) να κριθούμε όλοι τον Μαιο του 2013. Αυτό το λέω, γιατί αν κατάλαβα σωστά όλοι όσοι βρίσκονται στα τελευταία κλιμάκια του κάθε βαθμού και περιμένουν την αξιολόγηση για να αλλάξουν βαθμό, θα ξανακάνουν από την αρχή το τελευταίο μισθολογικό κλιμάκιο (τα 2 χρόνια δηλαδή που αυτό διαρκεί). Αν αυτό δεν ισχύει και απλώς όλοι όσοι βρίσκονται πριν την αλλαγή βαθμού θα διανύσουν μόνο το διάστημα που τους λείπει μέχρι να συμπληρώσουν τη διετία του τελευταίου μισθολογικού κλιμακίου και να αξιολογηθούν στη συνέχεια (μπορεί δηλαδή μερικοί να αξιολογηθούν και τον Μαιο του 2012), τότε το ίδιο θα ισχύσει και για αυτούς που βρίσκονται στον ΣΤ βαθμό και άρα μπορεί όσοι συμπληρώνουν τον υπολοιπόμενο χρόνο να αξιολογηθούν τον Μαιο του 2012. Αν κατάλαβα καλά από τα παραδείγματα που έχουν δώσει, μιλάνε για ξεκίνημα του μισθολογικού κλιμακίου σε όσους κατατάσσονται στα πρώτα μισθολογικά κλιμάκια, ενώ για αυτούς που βρίσκονται πριν την αλλαγή βαθμού δεν γίνεται αναφορά και είναι όλα στον αέρα...

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #3254 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:16:20 pm »
Εχω μπερδευτεί τοσο πολύ με αυτά τα ΜΚ...
Με την παλια νομοθεσια : 1-11-11 αλλαξα ΜΚ και απο 15 πήγα 14
Η νεα νομοθεσία θα ισχύει απο 1-11-11...τελικά σε ποιο βαθμό θα ειμαι???

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3255 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 11:19:23 pm »
miss piggy, μη ξεχνάς ότι με το νέο μισθολόγιο βαθμός και ΜΚ πάνε πακέτο σε μεγάλο βαθμό... και ναι μεν λένε ότι το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο που θα πάρουμε μετά την κατάταξη μας στο νέο βαθμολόγιο θα είναι σε δυο χρόνια αλλά, απο τη στιγμή που ο εισαγωγικός βαθμός ΣΤ έχει μόνο ένα ΜΚ και για να περάσεις στο επόμενο που είναι ο

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3256 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:42:01 am »
.... Επίσης όταν βγει το ΠΔ για την αναγνώριση προυπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, η υπάρχουσα κατάταξη θα ξαναυπολογιστεί;
Αν έχω καταλάβει καλά ναι αλλά θα αρχίσει να μετράει όταν θα είναι η ώρα να πάρεις νέο ΜΚ ή βαθμό.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3257 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:44:43 am »
Οποια πάντως και να είναι η απάντηση στη συγκεκριμένη περίπτωση,γεγονός είναι ότι η απάλειψη προυπηρεσίας (που δεν διαφέρει σε τίποτα με την υπόλοιπη),θεωρώ ότι εγείρει προβλήματα νομιμότητας.Οφείλουμε να αντιδράσουμε όλοι μας τουλάχιστον σε αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=51511
[/quote]
++++++++
Ακριβώς. Όχι μόνο μας μειώνει το μισθό, μας πάει και πίσω μερικά χρονάκια γιατί έτσι γουστάρει....

Αποσυνδεδεμένος soch

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για να δούμε τι θα δούμε...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3258 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 07:55:14 am »
Καλύτερα κλητήρας, παρά καθηγητής…
του Χάρη Ανδρεόπουλου

ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!
- Τέσσερις ολόκληροι μισθοί  οι απώλειες των καθηγητών και δασκάλων για το 2011 και η μισθολογική κατρακύλα συνεχίζεται…
- Μόλις στα 680 ευρώ (!) ο μισθός του νεοδιοριζόμενου!

Tην χρονιά που τελειώνει (2011) οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούμε στην
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2011, 07:57:44 am από soch »
Σωκράτης

Αποσυνδεδεμένος imac

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3259 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 10:28:39 am »
Τα δεδομένα:
Διορισμός τον Αύγουστο 2009.
Προϋπηρεσία στις 1/11/2011 : 6 χρόνια και 4 μήνες.
Κάτοχος μεταπτυχιακού : + 2 χρόνια, σύνολο 8 χρόνια και 4 μήνες.
Επειδή δεν έχει γίνει η μονιμοποίηση λόγω αδειών ανατροφής και αναρρωτικής (λόγω επαπειλούμενης κύησης), κατάταξη από την υπηρεσία στο βαθμό ΣΤ.
Παρουσίαση για ανάληψη υπηρεσίας το Φεβρουάριο του 2012.
Τι θα γίνουν τα 8 χρόνια και 4 μήνες; Πάνε χαμένα;

Αποσυνδεδεμένος Selanik

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3260 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:09:36 pm »
Εχω μπερδευτεί τοσο πολύ με αυτά τα ΜΚ...
Με την παλια νομοθεσια : 1-11-11 αλλαξα ΜΚ και απο 15 πήγα 14
Η νεα νομοθεσία θα ισχύει απο 1-11-11...τελικά σε ποιο βαθμό θα ειμαι???
\

Δεν άλλαξες ΜΚ την 1/11/2011 γιατί τα παλιά ΜΚ έχουν παγώσει από τον Ιούνιο του 2011.
Όπως και να έχει θα μάθεις πού είσαι από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκεις. Αν ήσουν ΜΚ 15 λογικά θα έχεις υπηρεσία πάνω από τρία χρόνια, άρα θα είσαι βαθμό Ε.

Αποσυνδεδεμένος efkola

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3261 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 03:25:43 pm »
Imac γιατί το λες;Τι σημασία έχει αυτό αφού είσαι διορισμένη;Αν ισχύει πάντως,είναι για γέλια και για κλάματα..
Εγώ έχω καθαρή προϋπηρεσία 4 χρόνια και 9 μήνες περίπου μέχρι 31-10-2011.Αν τα υπολογίζω σωστά,μπαίνω στο
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 28, 2011, 03:27:36 pm από efkola »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144