0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος είναι π.χ. στον Ε βαθμό με την κατάταξη της 1ης Νοεμβρίου και καταθέσει σε 1 μήνα το διδακτορικό του τι γίνεται; Πάει αυτόματα στο Δ
Ναι, αλλά αν είσαι νεοδιόριστος με μεταπτυχιακό και 4 (για παράδειγμα) χρόνια προϋπηρεσίας; Θεωρείται ότι έχεις 4χρ (προϋπ)+2 χρ (μεταπτ) + 2 μην (υπηρεσία)= 6 χρ., 2 μην.και κατατάσσεσαι στον Ε; Χωρίς να έχεις διανύσει δοκιμαστική διετία και να έχεις μονιμοποιηθεί;
Παράθεση από: Eleni_Val στις Νοεμβρίου 26, 2011, 06:31:56 pmΠαράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:41:37 pmΠαράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.Υπάρχει ένα θέμα ως προς τους νεοδιόριστους που λόγω ετών ή σπουδών πρέπει να καταταγούν σε βαθμό ανώτερο του ΣΤ. Έχουμε στείλει και ερώτημα στο Υπουργείο, αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.Μεχρι τώρα όλοι οι νεοδιόριστοι κατατάσσονταν στον Γ (εισαγωγικό) βαθμό και μετά το τέλος της δοκιμαστικής διετίας και της μονιμοποίησης πήγαιναν στο
Παράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:41:37 pmΠαράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.Υπάρχει ένα θέμα ως προς τους νεοδιόριστους που λόγω ετών ή σπουδών πρέπει να καταταγούν σε βαθμό ανώτερο του ΣΤ. Έχουμε στείλει και ερώτημα στο Υπουργείο, αλλά ακόμα περιμένουμε απάντηση.Μεχρι τώρα όλοι οι νεοδιόριστοι κατατάσσονταν στον Γ (εισαγωγικό) βαθμό και μετά το τέλος της δοκιμαστικής διετίας και της μονιμοποίησης πήγαιναν στο
Παράθεση από: marystef στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:19:24 pmΠαιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. ΕυχαριστώΔεν έχει αφαιρεθεί, πρέπει να σε κατατάξουν στον Ε. Από τον ΣΤ στον Ε θέλει 2 χρόνια.
Παιδιά, να κάνω μια ερώτηση; Δεν ανέφερε στο νομοσχέδιο ότι η κατάταξη δεν μπορεί να γίνει σε βαθμό μικρότερο του εισαγωγικού και ότι εισαγωγικός για όσους έχουν μεταπτυχιακό είναι ο Ε; Η τελικά το αφαίρεσαν αυτό; Γιατί εμένα ως νεοδιόριστη με έχουν κατατάξει στον ΣΤ παρά το μεταπτυχιακό. Μου έχουν προσθέσει βέβαια 2 έτη. Αλλά αυτό τι σημαίνει πότε θα αλλάξω βαθμό; Αν ξέρει κάποιος ασ απαντήσει. Ευχαριστώ
.... Επίσης όταν βγει το ΠΔ για την αναγνώριση προυπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, η υπάρχουσα κατάταξη θα ξαναυπολογιστεί;
miss piggy, μη ξεχνάς ότι με το νέο μισθολόγιο βαθμός και ΜΚ πάνε πακέτο σε μεγάλο βαθμό... και ναι μεν λένε ότι το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο που θα πάρουμε μετά την κατάταξη μας στο νέο βαθμολόγιο θα είναι σε δυο χρόνια αλλά, απο τη στιγμή που ο εισαγωγικός βαθμός ΣΤ έχει μόνο ένα ΜΚ και για να περάσεις στο επόμενο που είναι ο
Παράθεση από: marvac στις Νοεμβρίου 27, 2011, 12:44:00 pm.... Επίσης όταν βγει το ΠΔ για την αναγνώριση προυπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, η υπάρχουσα κατάταξη θα ξαναυπολογιστεί;Αν έχω καταλάβει καλά ναι αλλά θα αρχίσει να μετράει όταν θα είναι η ώρα να πάρεις νέο ΜΚ ή βαθμό.miss piggy, μη ξεχνάς ότι με το νέο μισθολόγιο βαθμός και ΜΚ πάνε πακέτο σε μεγάλο βαθμό... και ναι μεν λένε ότι το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο που θα πάρουμε μετά την κατάταξη μας στο νέο βαθμολόγιο θα είναι σε δυο χρόνια αλλά, απο τη στιγμή που ο εισαγωγικός βαθμός ΣΤ έχει μόνο ένα ΜΚ και για να περάσεις στο επόμενο που είναι ο
Εχω μπερδευτεί τοσο πολύ με αυτά τα ΜΚ...Με την παλια νομοθεσια : 1-11-11 αλλαξα ΜΚ και απο 15 πήγα 14Η νεα νομοθεσία θα ισχύει απο 1-11-11...τελικά σε ποιο βαθμό θα ειμαι???