0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι λενε πως κόβονται και ο,τι είχε απομείνει από τα δώρα...Ε,ρε φθινόπωρο που προαναγγέλεται...
@mpesgΑν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές δεν είναι θέμα διχόνοιας και φθόνου μόνο. είναι και θέμα τι εισοδήματα, τι υποστήριξη και πως την βγάζει ο καθένας.Άρα...
Παράθεση από: teacher81 στις Αυγούστου 21, 2012, 01:45:39 pmΚάτι λενε πως κόβονται και ο,τι είχε απομείνει από τα δώρα...Ε,ρε φθινόπωρο που προαναγγέλεται...ολα θα κοπουν και θα δειτε το συναφι μας εννοω ολους τους εκπαιδευτικους που δεν θα κανουν τιποτα.Ειμαστε δυστυχως λαος που κοιταει ο καθενας το ατομικο του συμφερον, συλλογικη προσπαθεια δεν υπαρχει.Εγω το εχω καταλαβει εδω και χρονια, οι νεωτεροι θα το δειτε τωρα στα δυσκολα.Ο φθονος και η διχονοια ειναι χαρακτηριστικα της φυλης μας
Δυστυχώς, πολύ ακόμα, μέχρι να μην έχει άλλο...Οσοι ακόμη δεν θέλετε να το καταλάβετε, αξιοπρεπής μισθός έλαβε τέλος.Χωνέψτε το επιτέλους συνάδελφοι και κάντε κάτι για αυτό. Δεδομένου ότι μια απεργεια διαρκείας φαντάζει ουτοπία σήμερα (εδώ δεν κάναμε όταν βλέπαμε να έρχεται, τώρα που δεν έχουμε και άλλο λιπος να κάψουμε θα κάνουμε;)Όσοι μπορείτε να φύγετε, κάντε την.Όσοι μείνετε, συσπειρωθείτε, φτιάξτε συνεταιρισμούς, δεν εννοώ φυσικά όμοιους με τους περισσότερους υφιστάμενους, καλλιεργείστε γη όσοι έχετε και ενδυναμώστε τους κοινωνικους ιστούς του χωριού σας. Όσοι μένετε σε πόλη και έχετε οικογένεια - προσπαθείστε να απεγκλωβιστείτε. Ο μισθός θα φτάσει 6 κατοστάρικα για τους περισσότερους, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Όπως και νάχει, είναι αργά πια για δάκρυα... ώρα για δράση.