0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουλίου 10, 2009, 01:50:47 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:43:14 pmΠαράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 10, 2009, 01:32:17 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:19:09 pmΌσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;Εγώ είμαι σε φάση που τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σε σημείο που αναρωτιέμαι με την γκαντεμιά που με δέρνει μήπως δεν είναι όντως η τελευταία χρονιά που ΄΄εδωσα ΑΣΕΠ. Όχι γιατί στο χειρότερο σενάριο που θα μας καθυστερήσουν πάνω από δυο χρόνια, θα έχουμε μαζέψει πολυυυυ προυπηρεσία από το αναπληρωτηλίκη που δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε...εκτος αν πάμε από βίτσιο (καλώς εχόντων των πραγμάτων και δεν κατακληστεί ο πίνακας από τους ΟΑΕΔιτες)Παιδιά μήν απελπίζεστε!!! Κ' εμένα με πήρε λίγο από κάτω, αλλά έχω πεισμώσει κ ΄θα ξαναδώσω σίγουρα!!!! Δέν είναι δυνατόν τόσα χρόνια που δουλεύουμε να έρχεται ένας ΑΣΕΠ κ' να μας βάζει στο τριπάκι ότι είμαστε άχρηστοι ή κι εγώ δεν ξέρω τί!!!! Την επόμενη φορά θα είναι δικός μας!!! ΜΑΖΕΥΤΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΦΑΓΑΜΕ!!!! Μετά ο καθένας θα ανοίξει κ ένα μπλογκ κ' θα καταγράφει τα τραγελαφικά περιστατικά στη ζωή του πρωτοδιόριστου!!!!Να ρωτήσω κάτι άλλο:τι παίζει με τους ΟΑΕΔίτες που δεν έχω καταλάβει;Παίρνουν μόρια από κάπου;
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:43:14 pmΠαράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 10, 2009, 01:32:17 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:19:09 pmΌσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;Εγώ είμαι σε φάση που τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σε σημείο που αναρωτιέμαι με την γκαντεμιά που με δέρνει μήπως δεν είναι όντως η τελευταία χρονιά που ΄΄εδωσα ΑΣΕΠ. Όχι γιατί στο χειρότερο σενάριο που θα μας καθυστερήσουν πάνω από δυο χρόνια, θα έχουμε μαζέψει πολυυυυ προυπηρεσία από το αναπληρωτηλίκη που δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε...εκτος αν πάμε από βίτσιο (καλώς εχόντων των πραγμάτων και δεν κατακληστεί ο πίνακας από τους ΟΑΕΔιτες)Παιδιά μήν απελπίζεστε!!! Κ' εμένα με πήρε λίγο από κάτω, αλλά έχω πεισμώσει κ ΄θα ξαναδώσω σίγουρα!!!! Δέν είναι δυνατόν τόσα χρόνια που δουλεύουμε να έρχεται ένας ΑΣΕΠ κ' να μας βάζει στο τριπάκι ότι είμαστε άχρηστοι ή κι εγώ δεν ξέρω τί!!!! Την επόμενη φορά θα είναι δικός μας!!! ΜΑΖΕΥΤΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΦΑΓΑΜΕ!!!! Μετά ο καθένας θα ανοίξει κ ένα μπλογκ κ' θα καταγράφει τα τραγελαφικά περιστατικά στη ζωή του πρωτοδιόριστου!!!!
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 10, 2009, 01:32:17 pmΠαράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:19:09 pmΌσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;Εγώ είμαι σε φάση που τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σε σημείο που αναρωτιέμαι με την γκαντεμιά που με δέρνει μήπως δεν είναι όντως η τελευταία χρονιά που ΄΄εδωσα ΑΣΕΠ. Όχι γιατί στο χειρότερο σενάριο που θα μας καθυστερήσουν πάνω από δυο χρόνια, θα έχουμε μαζέψει πολυυυυ προυπηρεσία από το αναπληρωτηλίκη που δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε...εκτος αν πάμε από βίτσιο (καλώς εχόντων των πραγμάτων και δεν κατακληστεί ο πίνακας από τους ΟΑΕΔιτες)
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:19:09 pmΌσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;Εγώ είμαι σε φάση που τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σε σημείο που αναρωτιέμαι με την γκαντεμιά που με δέρνει μήπως δεν είναι όντως η τελευταία χρονιά που ΄΄εδωσα ΑΣΕΠ.
Όσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;
ξεφεύγω λίγο αλλά επειδή την πάτησα στα παιδαγωγικά με έννοιες που δεν είχα ξανακούσει..μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο βιβλίο με θεωρία που να είναι όμως για εμάς τους ξενόγλωσσους?? έκανα το λάθος να πάω σε φροντιστήριο που κάναμε θέματα ολων των ειδικοτήτων και τελικά είδα πως σε εμάς τους ξενόγλωσσους βάζουν πιο συγκεκριμένα πράγματα που εφάπτοντια της ειδικής διδακτικής..αν ξέρετε για κάποιο βιβλίο θα σας ήμουν ευγνώμων! α! και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!!!
Παράθεση από: annelieee στις Ιουλίου 11, 2009, 01:10:44 amξεφεύγω λίγο αλλά επειδή την πάτησα στα παιδαγωγικά με έννοιες που δεν είχα ξανακούσει..μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο βιβλίο με θεωρία που να είναι όμως για εμάς τους ξενόγλωσσους?? έκανα το λάθος να πάω σε φροντιστήριο που κάναμε θέματα ολων των ειδικοτήτων και τελικά είδα πως σε εμάς τους ξενόγλωσσους βάζουν πιο συγκεκριμένα πράγματα που εφάπτοντια της ειδικής διδακτικής..αν ξέρετε για κάποιο βιβλίο θα σας ήμουν ευγνώμων! α! και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες!!!! Jeremy Harmer The Practice of English Language Teaching LONGMAN ειναι αρκετα καλο για το δικο μας κλαδο
Για τα παιδαγωγικά το 'ευαγγέλιο' των ξενόγλωσσων ειδικοτήτων είναι το Common European Framework της Ευρωπαικής Ενωσης. Σχεδόν όλες οι ερωτήσεις των παιδαγωγικών από εκεί προήλθαν. Μπορείτε να το κατεβάσετε όλο από το ιντερνετ. Θα βρείτε το λινκ σε μια περσινή συζήτηση εδώ στο κλαδος πε06 για προτεινόμενο διάβασμα για τον ΑΣΕΠ. Εκεί το είχα δει και εγώ. Από εκεί και πέρα, μια ματιά στους σπουδαιότερους παιδαγωγούς και τελος.Αλλα να το διαβάσετε όλο
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 11, 2009, 11:05:06 amΓια τα παιδαγωγικά το 'ευαγγέλιο' των ξενόγλωσσων ειδικοτήτων είναι το Common European Framework της Ευρωπαικής Ενωσης. Σχεδόν όλες οι ερωτήσεις των παιδαγωγικών από εκεί προήλθαν. Μπορείτε να το κατεβάσετε όλο από το ιντερνετ. Θα βρείτε το λινκ σε μια περσινή συζήτηση εδώ στο κλαδος πε06 για προτεινόμενο διάβασμα για τον ΑΣΕΠ. Εκεί το είχα δει και εγώ. Από εκεί και πέρα, μια ματιά στους σπουδαιότερους παιδαγωγούς και τελος.Αλλα να το διαβάσετε όλοαυτό εννοείς???http://www.coe.int/T/DG4/Linguistic/CADRE_EN.asp#TopOfPageχίλια ευχαριστώ!!!