0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή μόλις περάσαμε την εμπειρία των επαπειλούμενων αδειών με την γυναίκα μου σε ενημερώνω ότι:α) αρχικά της έγραψε ο γιατρός μια 15ήμερη άδεια η οποία και χρεώθηκε ως αναρρωτικήβ) στην συνέχεια με την γνωμάτευση του ιδιώτη γιατρού πήγαινα εγώ στο ΙΚΑ και ο γιατρός εκεί μου έγραφε παραπεμπτικό για την Α'
Αν καταλαβα καλά, πήρατε την επαπειλούμενη και κάθε 15 "ανανεωνόταν", ας πούμε; Εγώ έχω ΠΗΤ 4/12, αν με πάρουν αναπληρώτρια Σεπτέμβριο τι με συμβουλεύεις να κάνω;;;Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Παράθεση από: morgan στις Μαΐου 12, 2009, 12:18:37 amΑν καταλαβα καλά, πήρατε την επαπειλούμενη και κάθε 15 "ανανεωνόταν", ας πούμε; Εγώ έχω ΠΗΤ 4/12, αν με πάρουν αναπληρώτρια Σεπτέμβριο τι με συμβουλεύεις να κάνω;;;Ευχαριστώ για τη βοήθειαΔεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θελεις την επαπειλουμενη αφου αν σε παρουν αναπληρωτρια απο την αρχη της χρονιας θα δουλεψεις μονο 3 περιπου εβδομαδες γιατι αμεσως μετα ξεκινα η αδεια τοκετου..
Έχω και εγώ κάποιες απορίες. Υπολογίζω ότι θα με καλέσουν αναπληρώτρια και είμαι έγκυος. Τις πρώτες 15 ημέρες αναρρωτικής τις πληρωνόμαστε. Παίρνουμε όμως τα μόρια προϋπηρεσίας σε αναρρωτικές, λοχείας, κυοφορίας; Αν χρειαστεί να πάρουμε παραπάνω αναρρωτικές άνευ αποδοχών χάνουμε τα μόρια προϋπηρεσίας για το συγκεκριμένο διάστημα; Αφού μας ασφαλίζουν στο ΙΚΑ γιατί δε δικαιούμαστε τους 6 μήνες λοχείας από τον ΟΑΕΔ; Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτούς τους μήνες αν είχαμε ένσημα από κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο;