Σύνολο ψηφοφόρων: 470
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα, πλακα μας κανουν οι αναπληρωτες? 18 μηνες υπηρεσια ειναι σοβαρο αιτημα για μονιμοποιηση? τουλαχιστον 5 χρονια καθαρης υπηρεσιας γαι μενα πρεπει να συμπληρωνουν για να μονιμοποιουνται. αλλιως ΑΣΕΠ. τι δηλ βαλτε ασεπ να δινουν τα κοροιδα και 18μηνητες και 3τεκνοι ελευθερα και ανετα και ωραια στο επαγγελμα?μου φαινεται ολο αυτο λιγο ακραιο και του βολεματος.εγω εκεινο που ξερω ειναι ολοι ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ασεπ και απο εκει και περα αναλογα με την σειρα επιτυχιας που θα εχουν.ειμαι λιγο σκληρος αλλα πιστευω δικαιος.
Συνάδελφοι, συγγνώμη που "χώνομαι" στην ενδιαφέρουσα κουβεντα σας (δεν είμαι φιλόλογος), αλλά ακόμα κι αν η κουβεντα αυτή αφορούσε τον κλάδο μου, δε θα έβλεπα ως ζητούμενο το "ξεμπλοκάρισμα του κλάδου" μου ως αυτοσκοπό, ανεξάρτητα από το κατα πόσο αυτό εξυπηρετει γενικούς παιδαγωγικούς σκοπούς και μια καλύτερη παιδεία..Θέλω να πω, δε θα το βλεπα συντεχνιακά, αλλά με γνώμονα το γενικό καλό της παιδείας..Πιστεύω πως μονο αν σκεφτόμαστε έτσι γενικα για όλα τα πράγματα, υπάρχει ελπίδα να πάμε μπροστά ως κοινωνία..Αλλιώς θα συνεχίσουμε να ζούμε σε μια ζούγκλα όπου η κάθε κοινωνική ομάδα θα κοιτάζει να "κάνει" τη δουλειά της εις βάρος των άλλων, να πιέζει και να ζητά, δείχνοντας έτσι πως το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι η χρησιμότητα και η λειτουργία της ως μέρος της προόδου μιας κοινωνίας, και το πρώτο πολύ απλά, μια ακόμα δουλειά και ότι να' ναι, με όποιες συνθήκες, και ξέχωρα από τις ανάγκες και τις επιταγές του κοινού καλού..Ξεμπλοκάρισμα ναι, με στόχο την καλύτερη σε ποιότητα παιδεία και όχι εις βάρος της.. Νομίζω δηλαδή πως το ερώτημα εξαρχής έχει τεθεί λάθος...Συγγνώμη και πάλι για την παρεμβολή μου..
Δηλαδή αυτό που κάνει το κράτος είναι να κρατάει τόσους φιλόλογους αδιόριστους για να βελτιώσει την ποιότητα της παιδείας;Νομίζω ότι με την έννοια ξεμπλοκάρισμα του κλάδου μας οι περισσότεροι ζητάμε την ευκαιρία να "δώσουμε" ό,τι μπορούμε στο θεσμό της παιδείας και όχι να βολευτούμε.Όπως και να τεθεί το ερώτημα θεωρώ ότι αυτό που συζητάμε είναι η ευκαιρία να υπηρετήσουμε την εκπαίδευση σε όλη της την ουσία...