0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zagorakis στις Αυγούστου 18, 2009, 09:07:58 amΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 18, 2009, 08:54:46 amΆλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.ΤΕΜΜόνος/η με ρώτησες κάποια πράγματα και εγώ απάντησα. Το λεξιλόγιό σου όμως πέρα από το ότι στερείται από επιχειρήματα δεν είναι και το κατάλληλο για εκπαιδευτικό.Σχετικά με την παροιμία για τον Μανωλιό, εγώ την ξέρω διαφορετικά: "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Τώρα γιατί ο δικός σου Μανωλιός αλλάζει το εσώρουχό του, δεν ξέρω! Μήπως είναι για μην τον πιάνει το μάτι;Όσο για τις γωνίες και ξυσίματα, ειλικρινά ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Η εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να ξύνονται στις γωνίες είναι αστεία από μόνη της. Δηλαδή στο χωριό σου ακόμη στις γωνίες ξύνονται; Στο δικό μου το χωριό έχουν έτοιμα "χεράκια" με μεγάλη λαβή ή βάζουν τους άλλους να τους ξύνουν.Αχ τι τραβάμε για αυτήν την αναγνώριση!Εκτός από όλα που ίσως δεν έχεις, δεν ξέρεις καν τις λαϊκές παροιμίες.Είναι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το σώβρακο αλλιώς (έτσι το λέγαν και οι γιαγιάδες μας τώρα αν εσύ το ξέρεις με ρούχα μάλλον πρέπει να το ψάξεις)Όσο για το να ξυθείς..μάλλον κατάλαβα τι εννοούσε ο ΤΕΜ..αλλά θέλει λίγο σκέψη
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 18, 2009, 08:54:46 amΆλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.ΤΕΜΜόνος/η με ρώτησες κάποια πράγματα και εγώ απάντησα. Το λεξιλόγιό σου όμως πέρα από το ότι στερείται από επιχειρήματα δεν είναι και το κατάλληλο για εκπαιδευτικό.Σχετικά με την παροιμία για τον Μανωλιό, εγώ την ξέρω διαφορετικά: "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Τώρα γιατί ο δικός σου Μανωλιός αλλάζει το εσώρουχό του, δεν ξέρω! Μήπως είναι για μην τον πιάνει το μάτι;Όσο για τις γωνίες και ξυσίματα, ειλικρινά ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Η εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να ξύνονται στις γωνίες είναι αστεία από μόνη της. Δηλαδή στο χωριό σου ακόμη στις γωνίες ξύνονται; Στο δικό μου το χωριό έχουν έτοιμα "χεράκια" με μεγάλη λαβή ή βάζουν τους άλλους να τους ξύνουν.Αχ τι τραβάμε για αυτήν την αναγνώριση!
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.
Ρε παιδιά γιατί της απαντάτε;Δεν καταλαβαίνεται ότι προκαλεί σκόπιμα;Αφήστε να γράφει και αγνοήστε την εντελώς.Ότι είχαμε εμείς να πούμε το είπαμε.Τώρα θα μιλήσουν οι δικαστές.Προσπαθείτε να βγάλετε άκρη;Τα λέμε εδώ πάνω από έναν χρόνο και μηδέν εις το πηλίκο, όχι γιατί δεν καταλαβαίνει αλλά γιατί θέλει να μην καταλαβαίνει!Εγώ θα την προσκαλέσω άλλη μια φορα να συμμετέχει στην ένσταση μια και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του συγκεκριμένου post.Aν θέλει να γράψει τις απόψεις δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε αλλά θα παρακαλούσα τους administrators να της θυμίσουντον τίτλο του θέματος και να της επιτρέψουν να ανοίξει άλλο post και να γράφει ότι θέλει, έτσι απλά.Αν δεν συμβεί το τελευταίο απλα αγνοήστε την!
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να αφορούν το θέμα και μόνο αυτό, καθώς επίσης και να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.Αν το θέμα ξεφύγει και συνεχιστούν οι προσωπικές διαμάχες, θα κλειδωθεί.Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Για να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Προσκαλούμε να συμμετάσχουν στην ένστασή μας και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν μεταφέρει στους πίνακες προϋπηρεσία από τα σχολεία του ΟΑΕΔ , η οποία όμως προϋπηρεσία είναι μικρή και από την ανάλυση των πινάκων τελικά φαίνεται ότι " χάνουν " θέσεις στη σειρά κατάταξης και τελικά αυτή αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους ζημιώνει αντί να τους ωφελεί !!
Ναι αλλά εμείς θα είμαστε ακόμη πιο κάτω..