*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 335021 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
Απ: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών
« Απάντηση #1078 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:08:40 am »
Καλά μην γινόμαστε υπερβολικοί και νομίζουμε ότι όλοι μας κατασκοπεύουν. Αφήστε το αυτό για άλλους  ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:06:03 »

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:17:39 am »
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το βρακί του αλλιώς.
Λάθος γωνία βρήκες να ξυθείς.

ΤΕΜ

Μόνος/η με ρώτησες κάποια πράγματα και εγώ απάντησα. Το λεξιλόγιό σου όμως πέρα από το ότι στερείται από επιχειρήματα δεν είναι και το κατάλληλο για εκπαιδευτικό.

Σχετικά με την παροιμία για τον Μανωλιό, εγώ την ξέρω διαφορετικά: "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

Τώρα γιατί ο δικός σου Μανωλιός αλλάζει το εσώρουχό του, δεν ξέρω! Μήπως είναι για μην τον πιάνει το μάτι;

Όσο για τις γωνίες και ξυσίματα, ειλικρινά ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Η εικόνα να βλέπουμε ανθρώπους να ξύνονται στις γωνίες είναι αστεία από μόνη της. Δηλαδή στο χωριό σου ακόμη στις γωνίες ξύνονται; Στο δικό μου το χωριό έχουν έτοιμα "χεράκια" με μεγάλη λαβή ή βάζουν τους άλλους να τους ξύνουν.

Αχ τι τραβάμε για αυτήν την αναγνώριση!
Εκτός από όλα που ίσως δεν έχεις, δεν ξέρεις καν τις λαϊκές παροιμίες.
Είναι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το σώβρακο αλλιώς (έτσι το λέγαν και οι γιαγιάδες μας τώρα αν εσύ το ξέρεις με ρούχα μάλλον πρέπει να το ψάξεις)
Όσο για το να ξυθείς..μάλλον κατάλαβα τι εννοούσε ο ΤΕΜ..αλλά θέλει λίγο σκέψη

Αχ τι τραβάμε για αυτήν την αναγνώριση. Το ότι θα άφηνα όλα τα όλα για να ασχοληθώ με το σώβρακο του Μανωλιού και ευρύτερα με την έννοια του ξυσίματος  δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε και στα πιο τρελά μου όνειρα.
Αρχίζω με το φύλο. Εγώ βλέπω μόνο ψευδώνυμα και δεν με ενδιαφέρει το φύλο του χρήστη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν κοιτάζω το προφίλ κάποιου χρήστη.Παρερμήνευσες την ευγένειά μου όπως και εγώ άλλωστε δεν σκέφτηκα τη μειωτική έννοια του υποκοριστικού του ονόματός μου.
Πάμε παρακάτω τώρα!

Σχετικά με τις παροιμίες:

1) Θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσουμε εσπευσμένα τον κο Παπαδημούλη έτσι ώστε στην επόμενη ομιλία του στη Ευρωβουλή να αναφερθεί στο σώβρακο του Μανωλιού και όχι στα ρούχα του. Επίσης σε όλες τις μηχανές αναζήτησης που έψαξα μιλούν για του ρούχα του Μανωλιού και όχι για το σώβρακο του Μανωλιού. Τώρα αν εσένα πάει το μυαλό σου στο σώβρακο του Μανωλιού τότε τι να πω: Περί ορέξεως και η ...."

http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=4405

2)Ομολογώ πως εσύ και ο/η ΤΕΜ είστε πολύ προχώ, γιατί εγώ πάλι δεν κατάλαβα τα υπονοούμενα για το ξύσιμο. Για να μην σας απασχολώ όμως θα θέσω το πρόβλημα για το πρόβλημα για το σώβρακο του Μανωλιού σε δημόσια συζήτηση και για το ξύσιμο.

3) Για να μην ξανααπαντώ ο/η ister κάνει λάθος στην παροιμία: δεν πάει η οχιά στο παζάρι. Αυτό δα θα έλειπε , αλλά πάει η αλεπού στο παζάρι.

Τέλος, αν δεν θέλετε να απαντώ να μην μου απευθύνεται το λόγο

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:27:11 am »
Μάλλον θέλει να πει εσένα οχιά.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #1081 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:31:05 am »
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να αφορούν το θέμα και μόνο αυτό, καθώς επίσης και να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.
Αν το θέμα ξεφύγει και συνεχιστούν οι προσωπικές διαμάχες, θα κλειδωθεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 18, 2009, 11:33:49 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:06:03 »

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:46:14 am »
Καλημέρα σε όλους ! Θα γράψετε εδώ τί αποφασίσατε στη συνάντηση σας στη Θεσσαλονίκη ???

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Αυγούστου 18, 2009, 11:50:14 am »
Για να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Αυγούστου 18, 2009, 12:13:05 pm »
Ρε παιδιά γιατί της απαντάτε;Δεν καταλαβαίνεται ότι προκαλεί σκόπιμα;Αφήστε να  γράφει και αγνοήστε την εντελώς.Ότι είχαμε εμείς να πούμε το είπαμε.Τώρα θα μιλήσουν οι δικαστές.Προσπαθείτε να βγάλετε άκρη;Τα λέμε εδώ πάνω από έναν χρόνο και μηδέν εις το πηλίκο, όχι γιατί δεν καταλαβαίνει αλλά γιατί θέλει να μην καταλαβαίνει!Εγώ θα την προσκαλέσω άλλη μια φορα να συμμετέχει στην ένσταση μια και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του συγκεκριμένου post.Aν θέλει να γράψει τις απόψεις δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε αλλά θα παρακαλούσα τους administrators να της θυμίσουντον τίτλο του θέματος και να της επιτρέψουν να ανοίξει άλλο post και να γράφει ότι θέλει, έτσι απλά.Αν δεν συμβεί το τελευταίο απλα αγνοήστε την!

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Αυγούστου 18, 2009, 12:46:50 pm »
Ρε παιδιά γιατί της απαντάτε;Δεν καταλαβαίνεται ότι προκαλεί σκόπιμα;Αφήστε να  γράφει και αγνοήστε την εντελώς.Ότι είχαμε εμείς να πούμε το είπαμε.Τώρα θα μιλήσουν οι δικαστές.Προσπαθείτε να βγάλετε άκρη;Τα λέμε εδώ πάνω από έναν χρόνο και μηδέν εις το πηλίκο, όχι γιατί δεν καταλαβαίνει αλλά γιατί θέλει να μην καταλαβαίνει!Εγώ θα την προσκαλέσω άλλη μια φορα να συμμετέχει στην ένσταση μια και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτού του συγκεκριμένου post.Aν θέλει να γράψει τις απόψεις δεν μπορούμε να το απαγορεύσουμε αλλά θα παρακαλούσα τους administrators να της θυμίσουντον τίτλο του θέματος και να της επιτρέψουν να ανοίξει άλλο post και να γράφει ότι θέλει, έτσι απλά.Αν δεν συμβεί το τελευταίο απλα αγνοήστε την!

Να σου θυμίσω πως εγώ μόνο απαντώ σε όσους μου απευθύνουν το λόγο και σε όσους αναφέρονται σε μένα.Αν πάλι θέλεις να κάνω και εγώ ένσταση, θα το κάνω και πολύ ευχαρίστως μάλιστα, αλλά με τον όρο, να μην προσμετράται καμία απολύτως προϋπηρεσία από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο  και σε κανέναν πίνακ και να γίνει η άρση της μονιμότητας για όσους έχουν προσληφθεί με βάση την αποκτηθείσα προϋπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:24:40 pm »
Θα παρακαλούσα οι απαντήσεις να αφορούν το θέμα και μόνο αυτό, καθώς επίσης και να αποφεύγονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.
Αν το θέμα ξεφύγει και συνεχιστούν οι προσωπικές διαμάχες, θα κλειδωθεί.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Η προειδοποίηση είναι σαφέστατη.Μείνετε εντός του θέματος.

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:26:53 pm »
Για να συνοψίσουμε, σήμερα θα γίνει η συνάντηση της Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουμε τις κινήσεις μας από δω και πέρα. Όσοι δεν έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν από το δικτυακό μας τόπο, τον οποίο ήδη γνωρίζετε. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Όποιος ενδιαφέρεται για τη σημερινή συνάντηση ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Αυγούστου 18, 2009, 02:33:30 pm »
Προσκαλούμε να συμμετάσχουν στην ένστασή μας και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν μεταφέρει στους πίνακες προϋπηρεσία από τα σχολεία του ΟΑΕΔ , η οποία όμως προϋπηρεσία  είναι μικρή  και  από την ανάλυση των πινάκων  τελικά φαίνεται  ότι " χάνουν " θέσεις στη σειρά κατάταξης και τελικά αυτή αναγνώριση  της προϋπηρεσίας τους ζημιώνει αντί να τους ωφελεί !!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Αυγούστου 18, 2009, 03:10:56 pm »
Προσκαλούμε να συμμετάσχουν στην ένστασή μας και όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι έχουν μεταφέρει στους πίνακες προϋπηρεσία από τα σχολεία του ΟΑΕΔ , η οποία όμως προϋπηρεσία  είναι μικρή  και  από την ανάλυση των πινάκων  τελικά φαίνεται  ότι " χάνουν " θέσεις στη σειρά κατάταξης και τελικά αυτή αναγνώριση  της προϋπηρεσίας τους ζημιώνει αντί να τους ωφελεί !!

Κατάλαβα τί λες  ;) Κάτι αντίστοιχα παρόμοιο συμβαίνει και σ' εμένα, όμως έχω προϋπηρεσία από τα ιεκ του οαεδ.Ακούγεται ότι του χρόνου ίσως αναγνωριστούν κι αυτά, όμως εγώ δε θέλω αυτό να γίνει κι ας έχω δουλέψει εκεί,διότι θα χειροτερέψει η θέση μου αντί να φτιάξει.Μη πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος   :D.
 Θα το ήθελαν όσοι δεν έχουν μόρια από ΑΣΕΠ και γενικά όσοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν  ;)

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Αυγούστου 18, 2009, 03:12:33 pm »
Ναι αλλά εμείς θα είμαστε ακόμη πιο κάτω..

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Αυγούστου 18, 2009, 03:20:54 pm »
Ναι αλλά εμείς θα είμαστε ακόμη πιο κάτω..
Για να μην παρεξηγηθώ, διαφωνώ με την αναγνώριση της προ/σίας από τεε του οαεδ και ιεκ του οαεδ κι οποιασδήποτε άλλης σχολής/σχολείου γιατί  η τράπουλα  ανακατεύεται με κλέψιμο, και δεν είναι σωστό. ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)