*

Ψηφοφορία

ΝΑΙ
75 (75.8%)
ΟΧΙ
24 (24.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 98

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 15299 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:50:28 pm »
Παιδιά ο καθένας έχει το δίκιο του,αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω 100 % με τη Λώρα.
Σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ έγινα κι εγώ επιθετική σε μία κοπέλα (δασκάλα) που συμβούλευε τις συναδέλφους της να το σκεφτούν πολύ αν θα βάλουν κουτάκι και....προσέξτε...μιλάω για μόνιμο διορισμό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιέγραφε και το δράμα της να υπηρετεί σε χωριό!!!!!
Εντάξει, είναι δυνατόν να μη δυσανασχετήσουμε όλοι εμείς που κοντέψαμε να γεράσουμε για να διοριστούμε??Δεν πήγα ποτέ αναπληρώτρια,αλλά όταν έκανα αιτήσεις έβαζα πάντα ναι σε όλα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:30:22 »

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:51:36 pm »
      walse αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι είναι σαφέστατο και απο την προηγούμενη τοποθέτησή μου. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω κάτι που με τρώει απο πολλά θέματα που διαβάζω στο forum.

Οταν δεν μπορούμε να σεβαστούμε απλά την τοποθέτηση και την επιλογή του συνομιλητή μας που τυγχάνει και συνάδελφός μας, θα μπορούμε να σεβόμαστε τα παιδιά που θα έχουμε απέναντί μας;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:55:02 pm »
     walse αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι είναι σαφέστατο και απο την προηγούμενη τοποθέτησή μου. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω κάτι που με τρώει απο πολλά θέματα που διαβάζω στο forum.

Οταν δεν μπορούμε να σεβαστούμε απλά την τοποθέτηση και την επιλογή του συνομιλητή μας που τυγχάνει και συνάδελφός μας, θα μπορούμε να σεβόμαστε τα παιδιά που θα έχουμε απέναντί μας;;;;;;;;;;;;

οχι δεν μπορουμε.....αλλα δν καταλαβαινω γιατι ρωτας και αν ρωτας εμενα!!
Και αυτο στο γραφω μονο και μονο για να σου αποδειξω πως μεσω ενος forum μπορει να δημιουργηθουν ζητηματα εκ του μη οντος

απο την αλλη πλευρα Μαγδα θα "κατηγορουσα" αυτο το συναδελφο γιατι ακομα και μεσα στην ατυχια του να διοριστει στο τελευταιο χωριο της Ελλαδας δεν προσπαθησε να δει τη θετική πλευρα του πραγματος και να κανει  πραγματα που δν θα μπορουσε ουτε καν να φανταστει!!! Αρα παραμενει μονοδιαστατος ο τροπος που αντιμετωπιζει τη ζωη και δν τον θεωρω "ικανο" να διδαξει παιδια
και εγω παιδι της Αθήνας ειμαι αλλα ειλικρινα αν παω σε νησι μεχρι και ψαρεμα ή βελονακι θα προσπαθουσα να μαθω (μη σχολιασεις....ξερεις εσυ)αν καποια εκει ειχε τη διαθεση να μου δειξει
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2009, 03:00:28 pm από walse »
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:57:10 pm »
           ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ !!!!!! SORRY!!!!!!! Η ερώτηση δεν είναι προσωπική. Αφορά όλους μας που γινόμαστε εριστικοί στην διαφορετική άποψη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:30:22 »

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:05:37 pm »
κοριτσια χαλαρωστε....................και εγω συμφωνω με την λωρα αλλα αν καποιος εχει και σοβαρους λογους τοτε παω πασο.............παντως οσο γαι την αχαρηστια οτι υπαρχει υπαρχει.........ειδικα στους δασκαλους...........

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:11:43 pm »
          ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ !!!!!! SORRY!!!!!!! Η ερώτηση δεν είναι προσωπική. Αφορά όλους μας που γινόμαστε εριστικοί στην διαφορετική άποψη.

μη ζητας συγνωμη αυτο ακριβως ήθελα να δειξω

Επίσης εγω τουλαχιστον ειμαι πολυ χαλαρη...... 8) 8) 8)Καποιοι όμως προσπαθουν να κερδισουν εντυπώσεις? να τους χαιδεψουμε τα αυτια για το πως εγραψαν?ζητουν να τους πουμε την ημερομηνια διεξαγωγής των αποτελεσματων λες και ειμαστε προεδροι του ΑΣΕΠ? ε αυτοι πραγματικα πρεπει να χαλαρώσουν.....όποιος  έχει ΤΗΝ πληροφορια νομιζω θα την πει χωρις να τον ζαλιζουμε....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2009, 03:15:23 pm από walse »
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:27:45 pm »
Επειδή έχει ξεφύγει η κατάσταση...εγώ απλά τόνισα το "ας δούμε και τα χειρότερα"! Φυσικά και καταλαβαίνω τους λόγους κάποιων να μη βάλουν το κουτάκι και είναι δικαίωμά τους! Δεν το κατέκρινα,αλλά έδωσα μια διαφορετική οπτική (τη δική μου) στα πράγματα! Όποιος θέλει την δέχεται,όποιος θέλει δεν την δέχεται,αλλά δεν κατέκρινα κανέναν προσωπικά! Και επειδή ξέρω κοπέλα που ήταν παντρεμένη με παιδάκι,ήταν ωρομίσθια μετά τον διαγωνισμό του '07 και στο ενδιάμεσο μέχρι τον φετεινό διαγωνισμό ο άντρας της αρρώστησε βαρειά,αλλά  η κοπέλα συνεχίζει να παλεύει...βλέπετε ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα!!Μακάρι να έρθουν τα καλύτερα για όλους κι ας είναι και σε νησί! ΥΓ: Παρεπιμπτόντως κι εγώ στο νησί έμαθα ψάρεμα και μάζευα λουλούδια και ραδίκια όταν δεν είχα τι να κάνω! ΥΓ2: Και δεν έχω τη διάθεση να"φάω" κάνεναν γιατί ακόμη θυμάμαι τη χολή που έσταζαν μερικοί τον καιρό που διάβαζα και ξέρω πόσο απεχθές είναι να προασπαθείς να υπονομεύεις τον άλλο επειδή δεν  σου βγαίνουν εσένα όπως θες τα πράγματα! Μόνο με την προσωπική ποσπάθεια καταφέρνουμε πράγματα! Όσο για το νησί....αν σας κάτσει...χαρείτε το! Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Άνναxxx

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:34:43 pm »
Δεν ξερω αν εχω ξανακανει την ερωτηση γι΄αυτο θα την επαναλαβω! ;D
Θυμαται κανενας περσι αν ειχαν βγει τα αποτελεσματα των αναπληρωτων για σμεα πριν απο της γενικης εκπαιδευσης η το αντιθετο?

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:40:37 pm »
Σχετικό άσχετο.
Πριν από κάποια χρόνια σ' ένα συνέδριο για τον εκπαιδευτικό- ερευνητή (έρευνα- δράση και τα τοιαύτα), αφού μιλήσαμε για τον εκπαιδευτικό ερευνητή, τον εκπαιδευτικό- ηγέτη, τον εκπαιδευτικό- συνδιαμορφωτή του αναλυτικού προγράμματος, ο καθηγητής Μαυρογιώργος είπε το κορυφαίο "ο εκπαιδευτικός βαλίτσα"! Γιατί ο έλληνας εκπαιδευτικός είναι πάντα ετοιμοπόλεμος με μια βαλίτσα στο χέρι να παρουσιαστεί ανξαρτήτως οικονομικού, οικογενειακού, κοινωνικού μέσα σε τρεις μέρες στο οποιοδήποτε κορφοβούνι ή ρημαδονήσι, γιατί αλλιώς όχι μόνο δε θα χει δουλειά, αλλά θα είναι και αξιοκατάκριτος που δε θέλει να δουλέψει. Είπε λοιπόν ο καθηγητής ότι για όσο καιρό οι διορισμοί θα γίνονται όπως γίνονται οι υπόλοιποι τύποι εκπαιδευτικού θα υποσκελίζονται από τη βαλίτσα (κοινώς η εκπαίδευση δε θα μπορεί να πάει μπροστά).
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:42:56 pm »
συμφωνω με ΛΩΡΑ.
(walse, θα μαθεις τελικα βελονακι ; θα υπηρετησεις στη Ραχουλα και θα γινεις παιδι του χωριου και του λογγου ;)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:50:54 pm »
Ας το μετόνομάσουν σε www.ypepth.tours.gr :P Και ας το δούμε κι εμείς έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο....όσο γίνεται! Το ξαναλέω.κατανοώ την δυσκολία της κατάστασης  των μετακινήσεων αλλά look at the bright side of life!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 10, 2009, 03:55:03 pm »
 ;D ;D καλό το ταξιδιωτικό. Τι νομίζεις οι πρώτες τοποθετήσεις και μεταθέσεις συνήθως είναι εκεί που κάποτε πήγαιναν οι αντιφρονούντες εξορία. :-\
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 10, 2009, 04:03:12 pm »
Παιδιά ωραία τα λέτε αλλά όταν υπάρχει οικογένεια τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.
 Αν για παράδειγμα με πάρουν σε δυσπρόσιτο νησί, στο οποίο δεν υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με το ζόρι δηλαδή υπάρχει ένας αγροτικός γιατρός και αρρωστήσει ένα από τα παιδιά μου, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος.
Τί κάνω; είμαι ή δεν είμαι υπόλογη πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στον σύζηγό μου;
Εγώ το έβαλα το κουτάκι αλλά εν αγνοία του. Όταν και αν με πάρουν θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν θα πάμε.
Και εγώ κάποτε ήμουν πολύ απόλυτη και είχα τις ίδιες με κάποιες από τις παρατιθέμενες απόψεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Θα το διαπιστώσετε και εσείς. :-X
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 10, 2009, 04:17:06 pm »
Παιδιά ωραία τα λέτε αλλά όταν υπάρχει οικογένεια τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.
 Αν για παράδειγμα με πάρουν σε δυσπρόσιτο νησί, στο οποίο δεν υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με το ζόρι δηλαδή υπάρχει ένας αγροτικός γιατρός και αρρωστήσει ένα από τα παιδιά μου, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος.
Τί κάνω; είμαι ή δεν είμαι υπόλογη πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στον σύζηγό μου;
Εγώ το έβαλα το κουτάκι αλλά εν αγνοία του. Όταν και αν με πάρουν θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν θα πάμε.
Και εγώ κάποτε ήμουν πολύ απόλυτη και είχα τις ίδιες με κάποιες από τις παρατιθέμενες απόψεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Θα το διαπιστώσετε και εσείς. :-X

Χίλια δίκια έχεις αγαπητή φίλη,όμως αν επιτεθήκαμε σε κάποιους, δεν είναι οι οικογενειάρχες, αλλά τα 23χρονα που δεν αντέχουν χωρίς τον καφέ στο Κολωνάκι ή στην Πλατεία Αριστοτέλους >:(  Εύχομαι να διοριστείς γρήγορα οπότε με την άδεια ανατροφής δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα  :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 573
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)