Σύνολο ψηφοφόρων: 98
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
walse αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι είναι σαφέστατο και απο την προηγούμενη τοποθέτησή μου. Ωστόσο θέλω να ρωτήσω κάτι που με τρώει απο πολλά θέματα που διαβάζω στο forum.Οταν δεν μπορούμε να σεβαστούμε απλά την τοποθέτηση και την επιλογή του συνομιλητή μας που τυγχάνει και συνάδελφός μας, θα μπορούμε να σεβόμαστε τα παιδιά που θα έχουμε απέναντί μας;;;;;;;;;;;;
ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ !!!!!! SORRY!!!!!!! Η ερώτηση δεν είναι προσωπική. Αφορά όλους μας που γινόμαστε εριστικοί στην διαφορετική άποψη.
Παιδιά ωραία τα λέτε αλλά όταν υπάρχει οικογένεια τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Αν για παράδειγμα με πάρουν σε δυσπρόσιτο νησί, στο οποίο δεν υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με το ζόρι δηλαδή υπάρχει ένας αγροτικός γιατρός και αρρωστήσει ένα από τα παιδιά μου, εκ των οποίων το ένα είναι βρέφος. Τί κάνω; είμαι ή δεν είμαι υπόλογη πρώτα στον εαυτό μου και έπειτα στον σύζηγό μου;Εγώ το έβαλα το κουτάκι αλλά εν αγνοία του. Όταν και αν με πάρουν θα το συζητήσουμε και θα δούμε αν θα πάμε.Και εγώ κάποτε ήμουν πολύ απόλυτη και είχα τις ίδιες με κάποιες από τις παρατιθέμενες απόψεις, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Θα το διαπιστώσετε και εσείς.