Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς και τα αποτελέσματα του ασέπ & τον .. πελαργό!!
μαγδα παρομοιωση κανω για τη συλλογιστικη, δεν παρομοιαζω καπνιστες με χρηστες χασις, αν και ουσιαστικα δεν εχει κ μεγαλη αποσταση, τεσπα...
Παράθεση από: marilina στις Ιουνίου 11, 2009, 11:48:19 pmμαγδα παρομοιωση κανω για τη συλλογιστικη, δεν παρομοιαζω καπνιστες με χρηστες χασις, αν και ουσιαστικα δεν εχει κ μεγαλη αποσταση, τεσπα...Δεν έχει και μεγάλη απόσταση το κάπνισμα με τη χρήση χασίς?? Εντάξει, ό,τι πεις....
Μη το παίρνεις τόσο βαριά! Απλή αναλογική είναι... Έχουν ομοιότητες τα δύο, προκαλούν εξάρτηση και είναι επιβλαβή. Έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ ότι το εννοεί η marilina. Απλώς το χασίς μας προσβάλλει γιατί είναι ποινικοποιημένο.
bikini ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!Μάρκο κάνε ότι θες με τα δικά σου πνευμόνια, όχι με τα δικά μου. Κι άμα θες να ξέρεις ούτε κι εγώ θα σε κάνω παρέα ( ) παλιορατσιστή ( ) που δε μας χωνεύεις εμάς του άκαπνους . Γιατί τώρα θα δοκιμαστούν κι οι δικοί μου φίλοι, που τόσο καιρό με κράζανε γιατί δε βγαίνω και γιατί κάθομαι στο σπίτι κι ότι είμαι υπερβολική με την τσιγαρίλα. Για να σοβαρευτώ λίγο τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν μπορούμε να ελέγξουμε και κατά συνέπεια να περιορίσουμε κάτι επιβλαβές και δη για την υγεία άλλων ταμπουρωνόμαστε πίσω από την ατμοσφαιρική ρύπανση, το κράτος, την ΕΕ, κ.λ.π. Η διαφορά ξεκινά από εμάς. Πάντα...
Συγνώμη προς τους καπνιστές αν ακουστώ απόλυτη ή προσβλητική, αλλά οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι έχουν δίκιο να θεωρούν τους καπνιστές άτομα χαμηλού κοινωνικού επιπέδου! Όταν υπάρχουν τόσες αποδείξεις, όχι υποψίες πλέον, για τις επιπτώσεις του καπνίσματος, η συνήθεια αυτή ισοδυναμεί με αυτο-δηλητηρίαση! Εσείς πώς θα κρίνατε δηλαδή κάποιον που κάθε μέρα αυτοτραυματίζεται; Πολιτισμένο και υγιή;Και εξηγήστε μου κάτι, όταν γίνεται λόγος για ρατσισμό προς τους καπνιστές, θεωρούμε ότι οι καπνιστές και οι μη καπνιστές έχουν ίσα δικαιώματα ? Οι πρώτοι κάνουν κάτι που βλάπτει τους δεύτερους, και όχι το αντίθετο. Άρα πρέπει να περιθωριοποιούνται! Μέχρι τώρα μόνο δικαιώματα είχανε, λαθεμένα, και εις βάρος των άλλων!
Ο άντρας μου είναι γιατρός και μάλιστα κάνει ειδικότητα πνευμονολογία. Στο γραφείο του (στο σπίτι) έχει μια ταμπέλα που γράφει τα εξής:" Η λέξη τσιγάρο είναι ένας τέλειος αναγραμματισμός της λέξεις γιατρός"Περιττό να σας πω ότι είναι καπνιστής....Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο τη συζήτηση!