Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακρια από γιατρό και δικηγόρο , αλλά όλο σ' αυτούς τρέχουμε ως κατα φαντασίαν ασθενείς και ως δικομανείς που είμαστε οι Έλληνες.Άρα πώς να απέχουμε από το τσιγάρο;;;;;;;;;;
Παράθεση από: marilina στις Ιουνίου 11, 2009, 11:48:19 pmμαγδα παρομοιωση κανω για τη συλλογιστικη, δεν παρομοιαζω καπνιστες με χρηστες χασις, αν και ουσιαστικα δεν εχει κ μεγαλη αποσταση, τεσπα...Δεν έχει και μεγάλη απόσταση το κάπνισμα με τη χρήση χασίς?? Εντάξει, ό,τι πεις....
μαγδα παρομοιωση κανω για τη συλλογιστικη, δεν παρομοιαζω καπνιστες με χρηστες χασις, αν και ουσιαστικα δεν εχει κ μεγαλη αποσταση, τεσπα...
Το κάπνισμα στα σχολεία απαγορεύεται από το 2002: http://users.sch.gr/vandr/files/kapnisma.pdf
Ρε παιδιά πραγματικά, δεν έχω αλλάξει αυτοκίνητο για 2 λόγους:1) Ότι ως καινούριο θα το "προσέχω" και άρα δεν θα καπνίζω εντός.2) Ότι πιθανότατα θα ακούγεται ένα ενοχλητικό "Ντιν - Ντιν" όταν θα πηγαίνω στο περίπτερο για τσιγάρα, χωρίς ζώνη.Σχετικά με αυτά που ακούστηκαν παραπάνω, μία παρατήρηση θα κάνω μόνο, γιατί δεν πολυθέλω να μπω φανατικά στην κουβέντα...Ο καθένας από εμάς (ίσως) κατατάσσει κάποιους από τους συνανθρώπους μας στην ευρύτερη κατηγορία "ζώα" με κάποια (προσωπικά) κριτήρια.Εγώ π.χ. έχει τύχει να αποδώσω τον ως άνω χαρακτηρισμό σε αρκετούς οδηγούς του νησιού στο οποίο μένω.Αν πω όμως ότι ΟΛΟΙ οι οδηγοί είναι ΖΩΑ, τότε, μάλλον δεν θα ακουστώ και πολύ έξυπνος.Το πιθανότερο είναι ότι με ενόχλησε ΕΝΑΣ οδηγός και εγώ
Παράθεση από: Wizard στις Ιουνίου 12, 2009, 11:53:14 pmΤο κάπνισμα στα σχολεία απαγορεύεται από το 2002: http://users.sch.gr/vandr/files/kapnisma.pdfΠολύ καλό το ανέκδοτο σου Wizard. Στον εν λόγω νόμο αναφέρονται τα εξής:Στα κτίρια των Δημοσίων Υπηρεσιών, Νομικών ΠροσώπωνΔημοσίου Δικαίου ..... , ορίζονται ειδικοί χώροι (καπνιστήρια),στους οποίους θα υπάρχει ισχυρή εγκατάσταση συστήματος εξαερισμούγια τους εργαζόμενους καπνιστές.Τα ανωτέρω ισχύουν και για τα σχολεία, πρωτοβάθμιας καιδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για τα Φροντιστήρια, μόνο γιατο προσωπικό που επιθυμεί να καπνίσει, για δε τις σχολές τιςτριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους (επιστημονικό καιδιοικητικό και βοηθητικό προσωπικό) και για τους φοιτητές.Όπου ισχυρή εγκατάσταση συστήματος εξαερισμού = παράθυρο (που μην το ανοίγετε ρε παιδιά, παγώσαμε).
Προβλέπεται πολύ γέλιο από Σεπτέμβριο....
η αντιδραση των καπνιστων προσπαθωντας να καλυψουν την ενοχλητικη τους ενεργεια για πολλους μη καπνιστες δειχνει το ποσο ευαισθητοι ειναι σχετικα με το θεμα της ενοχλησης!δεν μπορει να ταυτιζεις εναν οδηγο που την χ φορα οδηγησε σαν παλαβος με εναν καπνιστη που εν γνωσει του πεθαινει κ αγοραζει θανατο κ τον περιφερει οπου σταθει κ οπου βρεθει. Και τουλαχιστον τους παλαβους οδηγους που κ που τους μαζευουν οι μπατσοι...εσεις κυκλοφορειτε ελευθεροι!
Κρατάω 2 λέξεις : Το "ελεύθεροι", αρχικά, δείχνει ότι θεωρείς π.χ. εμένα που καπνίζω κάποιου είδους εγκληματία που πρέπει να φυλακιστεί.Σε αυτό σου προτείνω να δεις Λαζόπουλο (το έχει επανάληψη σήμερα), μπας και καταλάβεις ότι ο εγκληματίας είναι αυτός που βλάπτει τον άλλον και όχι τον εαυτό του.Το "εσείς" αποδεικνύει την γενίκευση που ανέφερα παραπάνω.Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, οπότε αποκλείεται να γνωρίζεις ΟΛΟΥΣ τους καπνιστές.Τέλος, δεν ταύτισα τον καπνιστή με τον ηλίθιο οδηγό - απορώ πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα. Απλώς έφερα ένα παράδειγμα στο τι θεωρώ εγώ "ζώο".Η χ ηλίθια προσπέραση μπορεί να σκοτώσει άμεσα 3-4 ΑΛΛΟΥΣ ανθρώπους συν το ζώο που την πραγματοποίησε.