*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 236805 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #658 στις: Ιουλίου 26, 2009, 03:36:22 pm »
Αν καποιον τον καλέσουν από την ειδική αγωγή τον καλούνε και από τη γενική ή τον διαγράφουν;
οι προσληψεις στην ειδικη αγωγη προηγουνται.Επομενως αν σε καλεσουν αναπληρωτη στην ειδικη,δεν υπαρχει περιπτωση να σε καλεσουν και στη γενικη.Οπως και να εχει,σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:37:04 »

Αποσυνδεδεμένος panagopou

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #659 στις: Ιουλίου 26, 2009, 05:27:16 pm »
rose-PEO2, πιστεύω πως θα πρέπει όσον αφορά την προυπηρεσία να πιεστούν να βγάλουν μια συμπληρωματική ή επεξηγηματική εγκύκλιο που θα ανακοινωθεί σε όλες τις δευτεροβάθμιες ή θα πρέπει οι ίδιοι όταν έρθει η ώρα να κατατάξουν τους υποψήφιους σε πίνακες να λάβουν υπόψη και αυτό το προσόν. Δεν είναι δυνατόν κάποιος με μεταπτυχιακό, σεμινάριο κλπ. και προυπηρεσία να ακολουθεί στους πίνακες κάποιον με μεταπτυχιακό, σεμινάριο και χωρίς προυπηρεσία μόνο και μόνο επειδή το πτυχίο του μπορεί να είναι και μέρες ακόμα παλιότερο από εκείνον.Ευελπιστώ ότι στις πιστοποιήσεις braille και νοηματική επειδή οι μέρες των αιτήσεων πλησιάζουν στο τέλος θα βγάλουν συμπληρωματικό έγγραφο να καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς αργότερα. Η πίεση είναι μια πολύ καλή λύση....Εύχομαι να ανοίξουν τα μάτια τους.

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #660 στις: Ιουλίου 26, 2009, 06:29:27 pm »
αγαπητοι συναδελφοι θελω μια μικρη βοηθεια!μπορειτε να μου πειτε αν εχει σημασια με ποια σειρα δηλωνω τις περιοχες ή αν ερθει η σειρα μου στα πινακα θα με καλεσουν οπουδηποτε υπαρχει κενο εφοσον θα εχω βαλει +δεχομαι προσληψη κ στην υπολοιπη ελλαδα??δηλαδη εφοσον βαλω σταυρο στο οπουδηποτε υπαρχει λογος να σπαω το κεφαλι μου για τη σειρα των πολεωνἕυχαριστω προκαταβολικα! :)

Αποσυνδεδεμένος mim

• Νέο μέλος
  • *
  • πε08
    • Προφίλ
« Απάντηση #661 στις: Ιουλίου 26, 2009, 06:39:03 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι !Είμαι ΠΕ08!Τα νεύρα μου εχουν γίνει κρόσια οπωσ καταλάβαινετε,καθώς περιμένω ακόοοοομα τα αποτελέσματα του ασεπ!!!!Φέτος με κάλεσαν ωρομίσθια στην ειδική αγωγή,αδιαφορώντας φυσικά, για το αν διαθέτω τα τυπικά προσόντα!αποφάσισα να παω για τα μόρια αρχικά και στην πορεία βρέθηκα μπροστά σε μια απίστευτα ενδιαφέρουσα πρόκληση!με τη βοήθεια των συναδέλφων της ειδικής έμαθα οοτι μπορούσα ,έδωσα ακόμα περισσότερα και πιστεύω τα κατάφερα αρκέτα καλά,αν σκεφτείσ οτι δεν ειχα την παραμικρή εμπειρία η απαιτούμενη μόρφωση!δεν ισχυρίζομαι σε καμία περιπτωση οτι πλέον εχω αποκτήσει τα προσόντα να εργαστώ σεναν τόσο ιδιαίτερο κλαδο!αναρωτιέμαι ομως....τώρα που εχω αυτή τη τοοση δα προυπηρέσια και εμπειρία σαυτο το χώρο,ειμαι λιγότερο ικανή αποτι τον περασμένο νοέμβρη που με κάλεσαν ,εντελωσ τυχαια , απτον πίνακα αναπληρωτών???δεν έχω καταλάβει αν μπαίνω εεστω σε καποιον πίνακα με προυπηρεσία !δεν μου δινουν σαφη απάντηση για το αν μπορώ να κάνω αίτηση!είδα τα σχετικά με το 10μηνο,αλλα επειδή αλλάζουν συνεχως τα ίδια τα λεγόμενα τουσ κι επειδή πραγματικά μενδιαφέρει και θελω να το ψαξω,αν μπορεί κάποιοσ απο'σας να δωσει τα φωτα του ,θα το εκτιμούσα!~ευχαριστώ εκ των προτερων και καλη τυχη σε όλουσ! ;)
(μεταφέρω το ερώτημα μου απο αλλη συζήτηση στην οποια δεν ελαβα καμια απαντηση! :'Ελπίζω αυτη τη φορα να μου απαντήσει καποιος γιατί δυστυχώς δεν υπαρχουν πολλοί πε08 καλών τεχνών στο forum και νιώθω λίγο εκτός : ???...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:37:04 »

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #662 στις: Ιουλίου 26, 2009, 06:50:30 pm »
απο οσα γνωριζω θα σου απαντησω !λοιπον αν η προυπηρεσια ειναι κατω απο 10 μηνες κ δεν εχεις κανενα αλλο τυπικο προσον(μεταπτυχιακο διδακτορικο σεμιναριο) δεν μπορεις να κανεις αιτηση.τωρα λογικα αφου σε καλεσαν περσυ θα σε καλεσουν κ φετος!λογικα παντα γιατι φετος θα εχεις μεταφερει κ την προυπηρεσια σου!αλλα επειδη για τιποτα δεν μπορεισ να εισαι σιγουρος καλο ειναι να κανεις ενα τηλ στους αρμοσιους! :)καλη τυχη!

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #663 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:06:22 pm »
elbono, αν και δε θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλο γνώστη του θέματος που έθιξες παραπάνω, ελπίζω λίγο να βοηθήσω. Πιστεύω ότι όλα όσα ισχύουν για την γενική εκπαίδευση ισχύουν και για την ειδική. Δηλαδή και σαφώς παίζει ρόλο με ποια σειρά δηλώνεις τις περιοχές. Αν για παράδειγμα έχουν 60 κενά στην πρώτη φάση και έχει έρθει η σειρα σου στον πινακα και δεν έχεις δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή και έχεις τσεκάρει το κουτάκι ναι σε όλα οι υπεύθυνοι θα ακολουθήσουν στον επόμενο στον πίνακα και το τελευταίο κενό που θα μείνει θα το δώσουν σε σένα. Αυτό τουλάχιστον μου έχουν πει πως ισχύει στη γενική εκπαίδευση και υποθέτω και στην ειδική. Λογικά σε παίρνουν...Τώρα το που θα υπάρχουν τα κενά και τι θα δώσουν στην πρώτη ή δεύτερη φάση κλπ. είναι άλλο θέμα.... Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας ενημερώσει όλους.

Αποσυνδεδεμένος mim

• Νέο μέλος
  • *
  • πε08
    • Προφίλ
« Απάντηση #664 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:07:45 pm »
 :D :D :D
Ευχαριστω πολυυυυ elbono για την αμεση απαντηση!μαλλον δεν ξερεισ αν μασ βαζουν εστω σεναν πινακα με βαση την προυπηρεσια,ωστε οταν χρειαστουν ατομα να ξεκινουν να καλουν απο εμας και οχι απο τον πινακα αναπληρωτων!?τι να πω!η παρανοια στο μεγαλειο της!βλεπω τι γινεται και με ολουσ οσους εχουν τοοοοσα προσοντα και παλι τουσ δυσκολευουν τη ζωη και φουντωνω ακομα πιο πολυ...!! >:(
πρεπει να τα σκασουμε σε σεμιναρια...μαλλον αυτο ειναι το τελικο συμπερασμα και ο μοναδικοσ τουσ στοχοσ.....!κι ας ειμαστε πχ απληρωτοι απο τον μαρτη,καλη ωρα......!!!!καλη δυναμη σε οσουσ καταφερουν τελικα να εργαστουν, σαυτο τον υπεροχο κλαδο τησ ειδικης!

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #665 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:09:42 pm »
rose-PEO2, πιστεύω πως θα πρέπει όσον αφορά την προυπηρεσία να πιεστούν να βγάλουν μια συμπληρωματική ή επεξηγηματική εγκύκλιο που θα ανακοινωθεί σε όλες τις δευτεροβάθμιες ή θα πρέπει οι ίδιοι όταν έρθει η ώρα να κατατάξουν τους υποψήφιους σε πίνακες να λάβουν υπόψη και αυτό το προσόν. Δεν είναι δυνατόν κάποιος με μεταπτυχιακό, σεμινάριο κλπ. και προυπηρεσία να ακολουθεί στους πίνακες κάποιον με μεταπτυχιακό, σεμινάριο και χωρίς προυπηρεσία μόνο και μόνο επειδή το πτυχίο του μπορεί να είναι και μέρες ακόμα παλιότερο από εκείνον.Ευελπιστώ ότι στις πιστοποιήσεις braille και νοηματική επειδή οι μέρες των αιτήσεων πλησιάζουν στο τέλος θα βγάλουν συμπληρωματικό έγγραφο να καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς αργότερα. Η πίεση είναι μια πολύ καλή λύση....Εύχομαι να ανοίξουν τα μάτια τους.

να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε προυπηρεσια κατω των 10 μηνων;

Αποσυνδεδεμένος elbono

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕΟ2
    • Προφίλ
« Απάντηση #666 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:19:40 pm »
elbono, αν και δε θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλο γνώστη του θέματος που έθιξες παραπάνω, ελπίζω λίγο να βοηθήσω. Πιστεύω ότι όλα όσα ισχύουν για την γενική εκπαίδευση ισχύουν και για την ειδική. Δηλαδή και σαφώς παίζει ρόλο με ποια σειρά δηλώνεις τις περιοχές. Αν για παράδειγμα έχουν 60 κενά στην πρώτη φάση και έχει έρθει η σειρα σου στον πινακα και δεν έχεις δηλώσει την συγκεκριμένη περιοχή και έχεις τσεκάρει το κουτάκι ναι σε όλα οι υπεύθυνοι θα ακολουθήσουν στον επόμενο στον πίνακα και το τελευταίο κενό που θα μείνει θα το δώσουν σε σένα. Αυτό τουλάχιστον μου έχουν πει πως ισχύει στη γενική εκπαίδευση και υποθέτω και στην ειδική. Λογικά σε παίρνουν...Τώρα το που θα υπάρχουν τα κενά και τι θα δώσουν στην πρώτη ή δεύτερη φάση κλπ. είναι άλλο θέμα.... Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας ενημερώσει όλους.
σέυχαριστω πολυ!δηλαδη πρεπει κ να ερθει η σειρα μου κ να υπαρχουν κενα ?σε περιοχες που θα τα χω δηλωσει αλλα κ να μην τ εχω δηλωσει αφου θα εχω βαλει + παλι θα με φωναξουν!καλα καταλαβα ή μπα??

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #667 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:21:12 pm »
προσωπικά πιστεύω ότι ούτε αυτοί με προυπηρεσία άνω των 10 μηνών είναι καλυμμένοι έτσι που είναι γραμμένη η εγκύκλιος. Σίγουρα όμως και για αυτούς κώτω των 10 μηνών. Ιδιαίτερα κατατοπιστική ήταν η περσινή εγκύκλιος που έκανε αναφορά στην προυπηρεσία όλων των κατηγοριών. Έχω εκείνη στο μυαλό μου....

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #668 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:27:45 pm »
Αν και δεν το ρώτησα, φαντάζομαι πως ναι. Μάλλον θα σε πάρουν ως τον τελευταίο. Απλά η περιοχή δε θα είναι επιλογή σου. Εκτός και αν δεν μείνει κανένα κενό στο τέλος διότι όλοι θα έχουν δηλώσει τις περιοχές που υπάρχουν στην πρώτη φάση. Μπορεί να παίζεται και κάτι που δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #669 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:29:39 pm »
για επαρκεια minimum 4 κυκλους (4 χρονια ή 2 χρονια να κανεις εντατικα 2 καλοκαιρια). καθε κυκλος ειναι 120 διδακτικες ωρες.
τωρα, για διερμηνεια, κλαφτα. 6, 7, 8 χρονια... αναλογα την επιδοση :)
ευχαριστώ για την ενημέρωση. θέλει χρόνο! θα περιμένω να διοριστώ τότε, που θα έχω χρόνο! ;D επειδή όμως χρήμα δε θα έχω, θα ήθελα να μάθω κι αν κοστίζουν ακριβά τα μαθήματα. σκέφτομαι να απευθυνθώ  σε κάποιο από τα αναγνωρισμένα κέντρα...
"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #670 στις: Ιουλίου 26, 2009, 07:36:40 pm »
προσωπικά πιστεύω ότι ούτε αυτοί με προυπηρεσία άνω των 10 μηνών είναι καλυμμένοι έτσι που είναι γραμμένη η εγκύκλιος. Σίγουρα όμως και για αυτούς κώτω των 10 μηνών. Ιδιαίτερα κατατοπιστική ήταν η περσινή εγκύκλιος που έκανε αναφορά στην προυπηρεσία όλων των κατηγοριών. Έχω εκείνη στο μυαλό μου....

εγω θεωρω οτι αυτοι που εχουν 10+ μηνες ειναι καλυμμενοι γιατι ειναι το τελευταιο προσον:
η) Οι εκπαιδευτικοί με τουλάχιστον ένα διδακτικό έτος προϋπηρεσία σε ΣΜΕΑΕ (10 μήνες).

κι αν υπαρξει ιδια καταταξη μετα και απο αυτο το προσον θα μετραει ασεπ, ημερομηνισ και βαθμος πτυχιου

Αποσυνδεδεμένος rose-PEO2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #671 στις: Ιουλίου 28, 2009, 05:27:26 pm »
γεια σας παιδια
Εχει κανεισ νέα από το υπουργείο σχετικα με το θεμα "της προυπηρεσιας που δεν αναγράφεται";
(διδακτορικό, μεταπτυχιακο, σεμιναριο+ ΤΙ?????)

Εγω πηρα νωρισ τοπρωι σημερα και μου ειπαν οτι ακομη δεν εχει αποφασιστει κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)