*

Αποστολέας Θέμα: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 19654 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
Απ: Απορίες σχετικά με τη βαθμολογία - ΠΕ02
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 04, 2009, 01:57:57 pm »
συναδελφοι και εγω στο γνωστικο αρχαιων δεν τα πηγα καλα...καποιος που εγραψε καλα ας μας πει τι εγραψε???απο που διαβασε?εγω και γνωστο τα πηγα καλα και στις αναπτυξεις πιστευω...εγραψα τα παντα για τη σκηνη φιλοξενιας στην οποια ενασσεται το φαγητο και στον περικλη πηγα με βαση το σχολικο και το βιβλιου καθηγητη...τι εφτεξε???μου εριξε πολυ βτο μ.ο και λιγο ελλειψε να κοπω στην α θεματικη...δεν μουρμουριζω,ειμαο ικανοποιημενη με το τελικο αποτελεσμα αλλα θελω να ξερω τι εκανα λαθος γιατι σιγουρα κατι θα εκανα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:31:18 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 04, 2009, 02:37:13 pm »
συναδελφοι και εγω στο γνωστικο αρχαιων δεν τα πηγα καλα...καποιος που εγραψε καλα ας μας πει τι εγραψε???απο που διαβασε?εγω και γνωστο τα πηγα καλα και στις αναπτυξεις πιστευω...εγραψα τα παντα για τη σκηνη φιλοξενιας στην οποια ενασσεται το φαγητο και στον περικλη πηγα με βαση το σχολικο και το βιβλιου καθηγητη...τι εφτεξε???μου εριξε πολυ βτο μ.ο και λιγο ελλειψε να κοπω στην α θεματικη...δεν μουρμουριζω,ειμαο ικανοποιημενη με το τελικο αποτελεσμα αλλα θελω να ξερω τι εκανα λαθος γιατι σιγουρα κατι θα εκανα.
Μήπως, φταίει ότι υπερανέπτυξες τη σκηνή της φιλοξενίας; Νομίζω ότι δε χρειαζόταν να γράψεις πολλά πράγματα, αφού δε στο ζητούσε. Αρκούσε να πεις ότι εντάσσεται η σκηνή που μας έδιναν στη σκηνή της φιλοξενίας.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 04, 2009, 02:50:06 pm »

Αν το γραπτό σου το διόρθωσε φιλόλογος, τότε σίγουρα η ανορθογραφία σου θα έπαιξε σημαντικότατο ρόλο. Δεν προδιαθέτει θετικά κανέναν μία ανορθόγραφη φιλόλογος.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 04, 2009, 04:30:48 pm »
Αν το γραπτό σου το διόρθωσε φιλόλογος, τότε σίγουρα η ανορθογραφία σου θα έπαιξε σημαντικότατο ρόλο. Δεν προδιαθέτει θετικά κανέναν μία ανορθόγραφη φιλόλογος.
Την ώρα της εξέτασης απ'όσο ξέρεις γράφουμε με στυλό σε χαρτί...όχι με πληκτρολόγιο σε φόρουμ...
Συμμερίσου λίγο την αγωνία των συναδέλφων σου!
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:31:18 »

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 04, 2009, 04:36:28 pm »
[/quote]

Θα παρακαλούσα λίγο σεβασμό στους συναδέλφους...μη μου πεις οτι εσύ ο/η σούπερ φιλόλογος ή ό,τι άλλο είσαι δεν έχει τύχει να κάνεις ποτέ ορθογραφικό. ΝΤΡΟΠΗ

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 04, 2009, 04:42:35 pm »
Εχω και άλλη απορία. Ο βαθμός μου στα αρχαία βγαίνει 58.13...πως μπορεί να συμβεί αυτό το δεκαδικό τη στιγμή που οι πολλαπλής επιλογής μου ήταν 18.75

Αποσυνδεδεμένος Travel Girl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 04, 2009, 04:48:02 pm »
Ξέρετε αν μπορώ να δω αν έγινε αναβαθμολόγηση του γραπτού μου σε κάποιο μάθημα, και αν ναι πώς?

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 04, 2009, 08:18:46 pm »
κοιταξτε να δειτε η αληθεια ειναι οτι σ αυτο που ειπε η συναδελφος εχει ενα δικιο...βεβαια ειναι προσβλητικο εκ μερους μου γιατι το οτι σε ενα ατομο ενδεχεται να διαφυγει  κατι για τον α ή β λογο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανορθογραφος... και δεν πιστευω να να μου ηταν αυτο μοναχα η αιτια του κακου μου αλλα θα το καταλαβαινα...λογω ταχυτητας γινονται πολλα και διαφορα και εγω ξερω οτι τα κανω αλλα θεωρω οτι ολοι κανουμε λαθη..πιστευω οτι στανταρ κατι θα μου διεφυγε και θα την εκανα την πατατα του ορθογραφικου αλλα πιο πολυ πιστευω στο οτι ειπα πολλα...εγω ανεφερα ολα τα βηματα αναλυτικα και στον θουκ τα ιδια... :-\και αυτο γιατι αν ηταν καποιο ορθογραφικο και μονο  τοτε στα παιδαγωγικα δεν θα εγραφα διδακτικη 85.μια ανορθογραφη φιλολογος ειναι ανορθογραφη παντου αγαπητη frerar δεν νομιζεις???ειναι ευκολο ομως να κατηγορουμε ετσι απλα ετσι δεν ειναι??? ;)

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 04, 2009, 08:33:56 pm »
βεβαια αλλοι μπορει να εχουν αλλη γνωμη οπως ο δημητρης...παντως εγω ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια! ;)

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 04, 2009, 08:38:42 pm »
Μη δινεις σημασια vania ασε τον κοσμο να βγαζει τα κομπλεξ του, αυτοι που νομιζουν πως δεν κανουν λαθη, κανουν ηδη το μεγαλυτερο  :)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 04, 2009, 09:04:28 pm »
Vania υπέδειξα το προφανές για τα ορθογραφικά σου λάθη και δέχτηκα μια χαριτωμένη επίθεση από τους λοιπούς συμμετέχοντες στο forum. Δεν ξέρω αν έχουμε χάσει πλέον τη δυνατότητα να αντέχουμε την κριτική, ξέρω όμως ότι αρκετοί μαθητές επισκέπτονται αυτό το forum και διασκεδάζουν αφάνταστα με τα μεταξύ μας μηνύματα. Ας προσπαθήσουμε, τουλάχιστον, να μην κάνουμε ορθογραφικά λάθη.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 04, 2009, 09:15:26 pm »
Τουλαχιστον τα λεμε χαριτωμένα κάτι είναι κι αυτό  :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 05, 2009, 12:15:21 am »
μάλλον πρέπει να βαθμολογούν με δεκαδικούς εγώ που ήμουν αποτυχών στα αρχαία πήρα 47.88 ενώ η σύζυγός μου που είναι επιτυχούσα με 9/10 πολλαπλών σωστά δηλαδή απο εκεί πήρε 22.5 γιατί τη μια ερώτηση έγραψε δεν την απάντησε πήρε 54.43  που σημαίνει οτί στις άλλες 3 ερωτήσεις πήρε 31.93/75

και κάτι ακόμα σε περίπτωση ένστασης γιατί στα αρχαία περίμενε γύρω στο 75  μπορούμε να δόυμε αν έγινε λάθος στο βαθμό ή είναι σαν τις πανελλήνιες απλά βλέπεις το γραπτό σου και ότι και να έγινε έγινε...????????????

Αποσυνδεδεμένος yotar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 05, 2009, 12:43:34 am »
κοιταξτε να δειτε η αληθεια ειναι οτι σ αυτο που ειπε η συναδελφος εχει ενα δικιο...βεβαια ειναι προσβλητικο εκ μερους μου γιατι το οτι σε ενα ατομο ενδεχεται να διαφυγει  κατι για τον α ή β λογο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανορθογραφος... και δεν πιστευω να να μου ηταν αυτο μοναχα η αιτια του κακου μου αλλα θα το καταλαβαινα...λογω ταχυτητας γινονται πολλα και διαφορα και εγω ξερω οτι τα κανω αλλα θεωρω οτι ολοι κανουμε λαθη..πιστευω οτι στανταρ κατι θα μου διεφυγε και θα την εκανα την πατατα του ορθογραφικου αλλα πιο πολυ πιστευω στο οτι ειπα πολλα...εγω ανεφερα ολα τα βηματα αναλυτικα και στον θουκ τα ιδια... :-\και αυτο γιατι αν ηταν καποιο ορθογραφικο και μονο  τοτε στα παιδαγωγικα δεν θα εγραφα διδακτικη 85.μια ανορθογραφη φιλολογος ειναι ανορθογραφη παντου αγαπητη frerar δεν νομιζεις???ειναι ευκολο ομως να κατηγορουμε ετσι απλα ετσι δεν ειναι??? ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)