0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι και εγω στο γνωστικο αρχαιων δεν τα πηγα καλα...καποιος που εγραψε καλα ας μας πει τι εγραψε???απο που διαβασε?εγω και γνωστο τα πηγα καλα και στις αναπτυξεις πιστευω...εγραψα τα παντα για τη σκηνη φιλοξενιας στην οποια ενασσεται το φαγητο και στον περικλη πηγα με βαση το σχολικο και το βιβλιου καθηγητη...τι εφτεξε???μου εριξε πολυ βτο μ.ο και λιγο ελλειψε να κοπω στην α θεματικη...δεν μουρμουριζω,ειμαο ικανοποιημενη με το τελικο αποτελεσμα αλλα θελω να ξερω τι εκανα λαθος γιατι σιγουρα κατι θα εκανα.
Αν το γραπτό σου το διόρθωσε φιλόλογος, τότε σίγουρα η ανορθογραφία σου θα έπαιξε σημαντικότατο ρόλο. Δεν προδιαθέτει θετικά κανέναν μία ανορθόγραφη φιλόλογος.
Παράθεση από: frerar στις Ιουλίου 03, 2009, 07:54:01 pmΕχω και άλλη απορία. Ο βαθμός μου στα αρχαία βγαίνει 58.13...πως μπορεί να συμβεί αυτό το δεκαδικό τη στιγμή που οι πολλαπλής επιλογής μου ήταν 18.75
Εχω και άλλη απορία. Ο βαθμός μου στα αρχαία βγαίνει 58.13...πως μπορεί να συμβεί αυτό το δεκαδικό τη στιγμή που οι πολλαπλής επιλογής μου ήταν 18.75
κοιταξτε να δειτε η αληθεια ειναι οτι σ αυτο που ειπε η συναδελφος εχει ενα δικιο...βεβαια ειναι προσβλητικο εκ μερους μου γιατι το οτι σε ενα ατομο ενδεχεται να διαφυγει κατι για τον α ή β λογο αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανορθογραφος... και δεν πιστευω να να μου ηταν αυτο μοναχα η αιτια του κακου μου αλλα θα το καταλαβαινα...λογω ταχυτητας γινονται πολλα και διαφορα και εγω ξερω οτι τα κανω αλλα θεωρω οτι ολοι κανουμε λαθη..πιστευω οτι στανταρ κατι θα μου διεφυγε και θα την εκανα την πατατα του ορθογραφικου αλλα πιο πολυ πιστευω στο οτι ειπα πολλα...εγω ανεφερα ολα τα βηματα αναλυτικα και στον θουκ τα ιδια... :-\και αυτο γιατι αν ηταν καποιο ορθογραφικο και μονο τοτε στα παιδαγωγικα δεν θα εγραφα διδακτικη 85.μια ανορθογραφη φιλολογος ειναι ανορθογραφη παντου αγαπητη frerar δεν νομιζεις???ειναι ευκολο ομως να κατηγορουμε ετσι απλα ετσι δεν ειναι???