0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αν φανώ κακεντρεχής, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι πρόθεσή μου να ειρωνευτώ...Καταρχήν συγχαρητήρια και σε σενα για το διορισμό σου!! Αλλά δεν δυναμαι να πιστέψω τα όσα αναφέρεις σχετικά με το χρόνο προετοιμασίας σου....Δηλαδή, σε ένα μήνα και 10 μέρες τι πρόλαβες να διαβάσεις ώστε να είσαι σε θέση να απαντήσεις π.χ τις εξωφρενικά απαιτητικές ερωτήσεις της Λογοτεχνίας ή της Ιστορίας??Εκτός κι αν είχες διδακτική εμπειρία και είχες ασχοληθεί με το αντικείμενο περαν του 1ος και κάτι μήνα....Ή εμείς οι υπόλοιποι που προσπαθούμε καθημερινά περισσότερο να απομνημονεύουμε και την παραμικρή μ@λ@κι@ που τυχόν πέσει, είμαστε ανεγκέφαλοι.....Δεν θέλω να αμφισβητήσω ότι σίγουρα είναι και θέμα ευφυίας, αλλά ο 1ας και κάτι μήνας διαβάσματος μου φαίνεται λίγο αδιανόητος...
Συμφωνώ βρε penthesileia24...Σε δέκα μέρες που διάβασε ο συνάδελφος φέτος ούτε ανάγνωση την προκύρηξη δεν θα προλάβαινε! Μήπως όταν διοριζόμαστε το παίζουμε χαλαροί και άνετοι;Πάντως,όσοι προτίθενται να δώσουν στον επόμενο ας μην ακούν παρόμοιες συμβουλές, εγώ τουλάχιστον δεν πίστεψα ποτέ παρόμοιους ισχυρισμούς,προσπάθησα πολύ κ πέτυχα με πολύ καλή σειρα.Κ το θεωρώ τιμή μου να έχω διαβάσει κ να το λέω...
Εκπλήσσομαι...Όλες οι ερωτήσεις ιστορίας από τα σχολοικά;;;Εγώ τα είχα διαβάσει σε όλη τους τη λεπτομέρεια από τον προηγούμενο ασεπ ήδη αλλά τέτοια αίσθηση δεν είχα...70 πήρα βέβαια και είμαι σχεδόν από τους πρώτους διοριστέους...Διάβασα κ το βιβλ. του γνωστού φροντιστηρίου κ νομίζω ότι χωρίς αυτό ούτε 50 δε θα'παιρνα.
Παιδιά, τα βιβλία του καθηγητή τα είχαν ανεβάσει στο φόρουμ κάποιοι καλοί συνάδελφοι. Τώρα βιάζομα, γιατί πρέπει να φύγω, αλλά μέχρι αύριο υπόσχομαι ότι θα βρω το τόπικ και θα το παραθέσω, ώστε να τα κατεβάσετε. Μάλιστα, είχαν ανεβάσει για όλα τ' αντικείμενα τα βιβλία του καθηγητή.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 06, 2009, 01:45:01 pmΠαιδιά, τα βιβλία του καθηγητή τα είχαν ανεβάσει στο φόρουμ κάποιοι καλοί συνάδελφοι. Τώρα βιάζομα, γιατί πρέπει να φύγω, αλλά μέχρι αύριο υπόσχομαι ότι θα βρω το τόπικ και θα το παραθέσω, ώστε να τα κατεβάσετε. Μάλιστα, είχαν ανεβάσει για όλα τ' αντικείμενα τα βιβλία του καθηγητή. Δεν το είχα δει καθόλου αυτό. Αν μπορείς να κάνεις τον κόπο κάποια στιγμή να παραθέσεις το link θα ήταν εξαιρετικό. Ευχαρστώ εκ των προτέρων!
Για όποιον πιστεύει στη βοήθεια του θεού,ελπίζει ότι αυτός δύναται να τον βοηθήσει (αφού οι χριστιανοί δεν είναι δειστές),αλλιώς δεν θα πίστευε!!!Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του,αλλά αλίμονο αν σε κάποιον δεν επιτρέπεται να εκφράσει τις δικές του ελεύθερα...
(Μάλλον έχουμε ξεφύγει πολύ από το θέμα... )