Σύνολο ψηφοφόρων: 206
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι αποσπασμένη σε φορέα, πρώτη φορά φέτος. Διανύω το 5ο έτος διορισμού μου και λατρεύω την τάξη και το σχολείο και απεχθάνομαι το γραφείο. Όμως δεν υπήρχε άλλη λύση να επιβιώσει με αξιοπρέπεια οικονομικά η οικογένεια μου μιας και έχω παιδί φοιτητή σε άλλη πόλη και άλλο παιδί φοιτητή σε άλλη πόλη. Πόσα σπίτια μπορώ να έχω 4; Και πως θα τα βγάλουμε πέρα με τους μισθούς αυτούς; Έτσι ζήτησα απόσπαση και χωρίς μέσο(το τονίζω) την πήρα. Τώρα εδώ εσείς βρίζετε τους αποσπασμένους και παίρνει και μένα η μπάλα. Πέστε μου τι να κάνω; Οι περισσότεροι μιλάτε εκ του ασφαλούς! Είτε δεν έχετε οικογένεια, είτε είστε διορισμένοι στο μέρος σας και βολεμένοι και τακτοποιημένοι. Συνάδελφοι δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο. Δυστυχώς χτυπώντας τους συναδέλφους σας χτυπάτε όλο τον κλάδο. Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ πρώτη φορά βλέπω ΕΛΜΕ να είναι αντίθετη με αυτούς που πάει να υπηρετήσει δηλ. τους εκπαιδευτικούς!!!!
. Η λύση της απόσπασης ήταν η μόνη που μου έμενε για να έχω τη δυνατότητα να αντεπεξέλθω οικονομικά. Δηλ. τι πρέπει να κάνω; Λάστιχο θα γίνω;
Ας μην πάρω πλασματικά μόρια, ας τα κόψουν.
Για μπείτε λίγο στη θέση μου. Με δυο παιδιά φοιτητές σκεφτείτε λίγο τα έξοδα.... και να είμαι ήδη σε τρία ενοίκια.. Δηλ. τι πρέπει να κάνω; Λάστιχο θα γίνω;