0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αλήθεια είναι τώρα που κοίταξα ότι τώρα δεν έχει παιδαγωγικά μαθήματα, όπως ίσχυε παλιά. Μόνο ή μια κατεύθυνση έχει κάποια. Τότε γιατί να μην αναγνωρίζονται με επάρκεια μόνο οι απόφοιτοι οι οποίοι βγήκαν μέχρι αυτό το τμήμα να αλλάξει πρόγραμμα σπουδών; Τότε θα πρέπει και τα υπόλοιπα τμήματα ΑΕΙ Πληροφορικής που έχουν έστω 2 -3 παιδαγωγικά μαθήματα να ανακυρηχτούν καθηγητικά. Στο συγκεκριμένο οι απόφοιτοι το κυνήγησαν και το πέτυχαν.
Έλια θα ήθελα σε παρακαλώ να μας αναλύσεις τι απο το πρόγραμμα σπουδών μας δεν μας καθιστά άξιους να είμαστε στο ΠΕ19 για να το δούνε και όλοι οι συνάδερφοι εδώ μιας και έχεις κάνει μελέτη πάνω στο θέμα. Περιμένω συγκεκριμένα πράγματα και όχι τι έχεις ακούσει απο εδώ και απο εκεί, καθώς και σύγκριση με την δική σου ή τις υπόλοιπες σχολες.
Γιατί τέτοια ΧΟΛΗ και τέτοιο μίσος απο κάποιους
Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αμφισβητήσουμε την παιδαγωγική επάρκεια σε απόφοιτους ενός τμήματος με τόσα παιδαγωγικά μαθήματα...Υποθέτω ότι το μέτρο θα ισχύσει για παλιούς απόφοιτους του τμήματος και όχι για αυτούς που βγήκαν πρόσφατα και έχουν 2 - 3 μαθήματα.
Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους.Σχετικά με το θέμα τώρα...Το Τμήμα "Ψηφιακών Συστημάτων" του ΠΑ.ΠΕΙ. μέχρι πριν λίγο καιρό λεγότανε "Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων".Πλέον για να γίνει καθαρά τμήμα Πληροφορικής, έχει αλλάξει και το πρόγραμμα σπουδών του. Ένας πολύ καλός φίλος είναι από τους πρώτους που μπήκαν στη σχολή (τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Τμήματος) και έχω δει αναλυτική βαθμολογία του. Σας πληροφορώ ότι είχε περίπου 30 παιδαγωγικά μαθήματα (υποχρεωτικά + επιλογής). Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησα τότε, ήταν "γιατί το τμήμα σας δεν έχει παιδαγωγική επάρκεια;" και μου απάντησε ότι κάποιοι απόφοιτοι το παλεύουνε. Μετά από χρόνια τρεξίματος τα καταφέρανε.Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αμφισβητήσουμε την παιδαγωγική επάρκεια σε απόφοιτους ενός τμήματος με τόσα παιδαγωγικά μαθήματα...Υποθέτω ότι το μέτρο θα ισχύσει για παλιούς απόφοιτους του τμήματος και όχι για αυτούς που βγήκαν πρόσφατα και έχουν 2 - 3 μαθήματα.
Ωραία έκανε 30 μαθήματα παιδαγωγικά. Πληροφορική πότε έκανε;