0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κάθε χρόνο μπαίνουν 170 άτομα στο διδακτικής και ψηφιακών συστημάτων και αποφοιτούν οι περισσότεροι γιατί το τμήμα είναι πολύ υψηλού επιπέδου.Το συγκεκριμένο τμήμα και μόνο από το όνομα παραπέμπει στην εκπαίδευση. Τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής δεν είναι καθηγητικές σχολές ούτε έχουν κάποια σχέση με την εκπαίδευση. Απλά όλοι θέλετε να χωθείτε στην εκπαίδευση για διάφορους λόγους. Γιατί ρε παιδιά? άλλες δουλειές δεν υπάρχουν?
η δική μας η κατεύθυνση είναι η εκπαίδευση η δική σας η βιομηχανία.
συνάδελφε elia τα ακούμε και από πάνω.από ένα τμήμα που δεν είχε ουτε εργαστήρια πληροφορικής!αυτη είναι η αλήθεια και τυγχάνει να γνωρίζω 5 πράγματα για το συγκεκριμενο τμήμα.το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα!
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί η αδικία και όχι ότι μου ψαλιδιζονται οι ελπιδες στην εκπαιδευση.Το παραδέχεσαι και μόνη σου σας βαπτίσανε καθηγητική σχολή μόνο από το όνομα.Το θέμα είναι γιατι το υπουργείο τα κάνει αυτά εκ των υστέρων!Εχώ πτυχίο από το 2003 με χιλιάδες ώρες προυπηρεσία και αν χρειστεί να αλλάξω επαγγελμα θα το κάνω.Δεν φοβαμαι διότι ήμουν τυχερος και τελείωσα πολύ υψηλόβαθμη σχολή με αρκετη καλή εκπαιδευση.Με πειραζει όμως που το υπουργειο μου χαραμισε 5 χρόνια από την επαγγελματική μου πορεία.Σκέψου το λίγο 5 χρόνια δεν είναι μικρό πραγμα.Όσον αφορά σε αυτό που λες για το ότι δεν προοριζόμασταν για την εκπαιδευση:είναι δικαίωμα του καθε ανθρώπου να διεκδικήσει μία θέση σε οποιον χωρο επιθυμει.Αλλά να ξερει ότι το παιχνίδι παίζατε στα ίσα!Το αν εσύ τελειώνες σε μια προνομιούχο σχολή δεν ειναι κακο.Το κακό ειναι οτι έγινε προνομιούχα εκ των υστερων.& κατι τελευταίο χωρίς να θέλω να αντιδικήσω μαζί σου γιατί σε θεωρω συναδελφο.Αυτο το "εσεις οι καθαροι πληροφορικοι πηγαίνεται στον ιδιωτικό τομέα" ξέρεις ποιοι το λένε; οι φυσικοί ,μαθηματικοι, φιλόλογοι που με μια 1 ενισχυτικη διοριστηκαν και κανουν στα παιδια μας μαθημα.Το λένε αυτοι που με τυχοδιωκτικό τρόπο ξέρουν ότι έξω λόγω έλλειψης γνώσεων δεν μπορουν να επιβιώσουν και βρήκαν τον χωρο της εκπαιδευσης να αράξουν όπου δεν τους ελέγχει κανένας.Μεταπήδησαν σε άλλους κλάδους και διορίστηκαν.Αν ήσουν σωστη θα έπρεπε να υποστηρίζεις ότι οι καλοί σε κάθε κλαδο είναι καλύτερα να κανουν τα παιδια μας μάθημα απο το να δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα & να παίρνουν 700