0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...κατάλαβα πως μερικοί το μόνο που θέλουν ειναι να βρουν ένα τρόπο να μπουν στην εκπαίδευση όχι επειδη τους αρέσει η δουλειά , αλλά γιατί έτσι θα βολευτούν.
Παράθεση από: ioanol στις Ιουλίου 27, 2009, 11:13:08 am...κατάλαβα πως μερικοί το μόνο που θέλουν ειναι να βρουν ένα τρόπο να μπουν στην εκπαίδευση όχι επειδη τους αρέσει η δουλειά , αλλά γιατί έτσι θα βολευτούν.Νά'ταν μόνο αυτοί, καλά θα ήμαστε... Αλλά εγώ δεν κατάλαβα κάτι: αν οι εν λόγω απόφοιτοι έχουν δικαίωμα να δίνουν ΑΣΕΠ, γιατί να μην διεκδικούν κι αυτοί μία θέση στο δημόσιο; Στον φετινό ΑΣΕΠ για 1η φορά δόθηκε δικαίωμα εξέτασης και στους αποφοίτους των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με τον κλάδο ΠΕ03.Δεν είδα τους Μαθηματικούς να αντιδρούν.Για ποιο λόγο τώρα πρέπει να αντιδρούν οι ΠΕ19 και 20;
To 1999 το τμήμα φτιάχτηκε για ΑΚΡΙ
πάντως πέρα από όλα σε πολλούς από εμάς όταν περάσαμε μας είχε δημιουργηθεί η ιδέα ότι η σχολή μας ήταν καθαρά για καθηγητές στα σχολεία, εγώ πχ που πέρασα το 2002 και έχω στο πτυχίο μου 10 παιδαγωγικά μαθήματα και δεν είμαι καν στην κατεύθυνση της διδακτικής (πόσο μάλλον κάποιος αντίστοιχος που ήταν) και στο τέλος να είμαστε για αρκετά χρόνια σε μία κατάσταση δεν σας δίνουμε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
οι απόφοιτοι της υποτιθέμενης καθηγητικής σχολής μην ευλογάτε και πολυ τα γένια σας...Πηγαίνετε και αφήστε και κανα βιογραφικό σε καμμιά σοβαρή εταιρία και μετά ελάτε να μου πείτε για το τι ξέρετε...Σου λέω κοπέλα μου ότι το ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνας και το ΤΕΙ θεσσαλονίκης(Σίνδος) είναι 2 σκάλες ανώτερο από εσάς.Αν θέλεις να στο αποδείξω κιόλας..Τώρα πως γίνεται εσείς σε 4 χρόνια να έχετε διπλό πτυχίο και αυτοί μονό ρώτα τον πρύτανη του τμήματος σου και τους 2,3 καθηγητές του.Φυσικά και τον εξαίρετο υπουργό μας που έφερε και αυτός την αξιοκρατία και την ισονομία!