0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρασα από σχολείο όπου δίδαξα πέρσι.Εννοείται πως παρακάλεσα το διευθυντή να με προτιμήσουν για την πδσ εάν και εφόσον με θέλουν και οι περσινοί μου μαθητές.Δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να νοιώθω άσχημα για αυτό.Ούτε ένιωσα ότι γίνομαι βάρος.Μπήκα,είπα μια καλημέρα στους συναδέλφους που γνώρισα πέρσι εκεί,πως περάσαμε το καλοκαίρι κτλ και έφυγα.
Παράθεση από: TEM στις Σεπτέμβριος 26, 2009, 03:48:40 μμΠέρασα από σχολείο όπου δίδαξα πέρσι.Εννοείται πως παρακάλεσα το διευθυντή να με προτιμήσουν για την πδσ εάν και εφόσον με θέλουν και οι περσινοί μου μαθητές.Δεν κατάλαβα γιατί θα έπρεπε να νοιώθω άσχημα για αυτό.Ούτε ένιωσα ότι γίνομαι βάρος.Μπήκα,είπα μια καλημέρα στους συναδέλφους που γνώρισα πέρσι εκεί,πως περάσαμε το καλοκαίρι κτλ και έφυγα.Οσοι στις δευτεροβαθμιες γκρινιαζουν για να μην τους ενοχλουμε με ερωτησεις για την ΠΔΣ δικο τους προβλημα.Γι' αυτο το λογο βρισκονται με αποσπαση στη ΔΔΕ.Για να εξυπηρετουν εμας κι αν το θεωρουν ενοχληση να γυρισουν στο σχολειο τους μακρια απο το σπιτι τους για να κανουν μαθημα.Δεν τηρειται κανενας πινακας γι' αυτο τηλεφωνουμε στις ΔΔΕ. Τωρα το προβλημα ειναι οταν για το ιδιο σχολειο ενδιαφερονται κι αλλοι εκτος απο εσενα.Τι γινεται τοτε? Ποιον απο τους ενδιαφερομενους θα προσλαβουν και με ποιο κριτηριο?? Γιατι αν ειναι το κριτηριο το ΚΟΝΕ τοτε.....ειναι προβλημα.....
Ειμαι 36 χρονων .Τα τελευταια εξι χρονια διαβαζω για να δινω στους ΑΣΕΠ παραγκωνιζοντας ανδρα και παιδι.Εχω 15 μορια απο ΑΣΕΠ.Καθε χρονο βλεπω τους εξυπνους να με προσπερνουν παιρνοντας μορια απο ΠΔΣ.Δεν εχω βυσμα και το μονο που εκανα ειναι να στειλω καποια βιογραφικα με φαξ σε σχολεια.Ενας απο τους διευθυντες των σχολειων ενοχληθηκε και με πηρε τηλ για να με ρωτησει γιατι εστειλα το βιογραφικο στο σχολειο αφου οι ΔΔΕ ειναι αυτες που αποφασιζουν.Κινδυνευω να μην παω ουτε ωρομισθια και θα πρεπει να δωσω για τεταρτη φορα ΑΣΕΠ και επειδη δεν με φοβιζει το διαβασμα θα το κανω.Ομως με πνιγει το δικιο γιατι με τα μορια μου θα μπορουσα να δουλεψω ΠΔΣ.Γιατι αραγε καποιοι δεν θελουν να μπουν πινακες;Εγω θελω αυτο που δικαιουμε,ολα τα αλλα μου φαινονται κουραφεξαλα...
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 26, 2009, 12:38:09 μμFivo λέω όλη την αλήθεια και στηρίζομαι στην υπουργική απόφαση. Αυτή καθορίζει μόνο τον προϊστάμενο γραφείου, που τον έχεις ξεχάσει, να μπορεί να προτείνει πρόσωπα. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σαν τρόπος επηρεασμού με γνωριμίες, όπως ακριβώς έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.υγ. Με ερωτηματολόγια δεν βγαίνει άκρη γιατί και αυτούς που τοποθετούνται με γνωριμίες να ρωτήσεις θα σου πουν ότι θέλουν πίνακες και διάφορα άλλα, για τους υπόλοιπους πάντα.αχ ναι πως το ξεχασα και αυτο το "κεφαλι", αλλα και συ πολυ αυστηρος εισαι βρε παιδι μου και αμεσως να μου κουνησεις το δαχτυλο. αχ αυτη η αξιοκρατικη , πολυπαθη και δυσβασταχτη υπουργικη αποφαση που τα λεει ολα εκει που ειναι ασαφης.υγ.1 με τα ραβασακια ποιος ειναι τι και ποιανου δεν παμε πουθενα. θα μου επιτρεπεις οσο ζω να ρωτω και να αξιωνω και απαντησεις.υγ.2 σαφως πως αυτοι που τοποθετουνται με γνωριμιες θα σου πουν πινακες για τους αλλους! την πυριτιδα ανακαλυψαμε; υγ.3 απο οτι θυμαμαι η δικη σου αποψη ειναι καλυτερα ετσι η πδς γιατι οι ωρες μοιραζονται σε περισσοτερους...
Fivo λέω όλη την αλήθεια και στηρίζομαι στην υπουργική απόφαση. Αυτή καθορίζει μόνο τον προϊστάμενο γραφείου, που τον έχεις ξεχάσει, να μπορεί να προτείνει πρόσωπα. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν σαν τρόπος επηρεασμού με γνωριμίες, όπως ακριβώς έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα.υγ. Με ερωτηματολόγια δεν βγαίνει άκρη γιατί και αυτούς που τοποθετούνται με γνωριμίες να ρωτήσεις θα σου πουν ότι θέλουν πίνακες και διάφορα άλλα, για τους υπόλοιπους πάντα.
Καθόλου αυστηρός και κανένα δάχτυλο. Όταν με κρίνεις άδικα θα αντιδράσω. Είπα μόνο ότι λέω την αλήθεια με βάση αυτά που ισχύουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα επικροτώ κιόλας.Λάθος πληροφορίες έχεις ή λάθος θυμάσαι. Εγώ ΠΟΤΕ δεν έγραψα ότι καλύτερα έτσι η ΠΔΣ!
υγ. δεν με ενδιαφερει τι γινεται κατα βουληση σε 1 ββαθμια. απαιτω (γιατι αυτο το νομιμο και το ηθικο, και οχι η ελεημοσυνη ή η καλη καρδια της καθε ββαθμιας) να εφαρμοστουν κοινα και ελεγξιμα κριτηρια πανελλαδικως. οσο δεν γινεται αυτο, μας κοροϊδευουν ολοι.
1. βρε jak13 κανουμε και χιουμορ εδω μεσα! εκτος απο την κυριολεκτικη χρηση των λεξεων υπαρχει και η μεταφορικη. καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο στο γραπτο λογο ανθρωποι διαφορετικων νοοτροπιων να αντιληφθουν ή να κατακτησουν κοινο κωδικα. δεν σε εκρινα, δεν ξερω αλλωστε προσωπικα.2. οταν στα επιχειρηματα των ωρομισθιων για τοποθετηση απο πινακα και στην προσθετη, μου δειχνουν την υπουργικη αποφαση το θεωρω κοροϊδια.ξερεις γιατι, μην επαναλαμβανομαστε.3. επειδη εχω μνημη ελεφαντα (και καρδια μαρουλιου και μυαλο ραδικιου ...) : συ ειπας:http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=6118.msg105652#msg105652και μην αναλυσουμε παλι σταχυ το σταχυ. κοντα στο νου και η γνωση.υγ. δεν με ενδιαφερει τι γινεται κατα βουληση σε 1 ββαθμια. απαιτω (γιατι αυτο το νομιμο και το ηθικο, και οχι η ελεημοσυνη ή η καλη καρδια της καθε ββαθμιας) να εφαρμοστουν κοινα και ελεγξιμα κριτηρια πανελλαδικως. οσο δεν γινεται αυτο, μας κοροϊδευουν ολοι.