0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rublev στις Αυγούστου 11, 2009, 06:41:57 pmΤέτοια θέλω να βλέπω κορίτσια!!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τη maryvas.Εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.Έχω μείνει στο σημείο που η κοπέλα μου προσπαθεί να με πείσει ότι ο πίνακας των διοριστέων γράφει το όνομά μου κι εγώ να επιμένω ότι πρόκειται περί λάθους!!(με πιθανότητες 1 προς 40 τί να περιμένεις;).Όπως και να΄ναι το μέρος που θα με στείλουν (έκανα μια αυτοψία ήδη σε πιθανά μέρη όπως Φολέγανδρο και Λειψούς...)ένα είναι το σίγουρο:όποιος μου ενοικιάσει δωμάτιο θα το μετανιώσει!Θα πάρω και τρομπέτα μαζί μου!Άσχετο με το θέμα ....rublev , πέρασε σε παρακαλώ από εδώ :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=7509.240να γράψεις εντυπώσεις από Φολέγανδρο . Δεν θεωρείται δυσπρόσιτη ( ) αλλά θέλω να μάθω .Έχω ένα προαίσθημα από προχτές .....
Τέτοια θέλω να βλέπω κορίτσια!!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τη maryvas.Εγώ ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει.Έχω μείνει στο σημείο που η κοπέλα μου προσπαθεί να με πείσει ότι ο πίνακας των διοριστέων γράφει το όνομά μου κι εγώ να επιμένω ότι πρόκειται περί λάθους!!(με πιθανότητες 1 προς 40 τί να περιμένεις;).Όπως και να΄ναι το μέρος που θα με στείλουν (έκανα μια αυτοψία ήδη σε πιθανά μέρη όπως Φολέγανδρο και Λειψούς...)ένα είναι το σίγουρο:όποιος μου ενοικιάσει δωμάτιο θα το μετανιώσει!Θα πάρω και τρομπέτα μαζί μου!
Η Φολέγανδρος είναι δυσπρόσιτη. 11 μόρια έχει!
σώπα!! καλα τελικά τα δυσπροσιτά πως τα οριζει αυτό το υπουργείο?? θεωρεί δυσπροσιτο τον ιασμο ροδοπης , χωριό πάνω στην εγνατία και 20 λετπά απο ξανθή και οχι την φολεγανδρο των 300 κατοικων? και με καραβι το χειμώνα σύμφωνα με το θέλημα του καιρού?(πάντως αν θες πληροφοριες για φολεγανδρο για διακοπες, ευχαρίστως να σου πω. απο εκει και η φώτο δίπλα -
ΤΕΜ εχεις δίκιο,τουλαχιστον αυτό παρακαλώ,να εχουμε adsl όπου μας στείλου!!!
Με τα ταχύπλοα πλέον δεν καταλαβαίνεις τίποτα,ούτε Κάβο Ντόρο,ούτε Φαλκονέρα.Με 7 μποφόρ ταξιδεύαμε και αν δε μου το έλεγαν δε θα το πίστευα.Πάνε εκείνοι οι παλιοί καλοί καιρό που ήσουν στο Ελλάς Εξπρές και έλεγες "μα τι θόρυβος είναι αυτός? μήπως δε δέσανε καλά τα φορτηγά?" (ήταν τα κύματα που έσκαγαν στο σκαρί και νόμιζες ότι θα σκεπάσουν το πλοίο).
Ως τελευταία επισήμανση,επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα,να προσθέσω ότι εγώ πήγα με καταμαράν,το οποίο κουνούσε απίστευτα και μάλιστα στο γυρισμό κατέβασαν στο νησί μια κοπέλα από την Αγγλία (άκουσα ότι ήταν 28 ετών και νιόπαντρη),η οποία δεν άντεξε και εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς.Δεν ξέρω εάν έγινε γνωστό στις ειδήσεις γιατί απουσίαζα.