0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ηρθε την προηγουμενη βδομαδα ενας εκπροσωπος απο εκδοτικο οικο και πανω στη συζητηση ακουω το αφεντικο να λεει " οι κατοχοι προφισιενσι-επαρκειας γνωριζουν τη γλωσσα ενω αυτοι της αγγλικης φιλολογιας γνωριζουν για τη γλωσσα.μην νομιζεις οτι ειναι και τοσο καλοι" εμεινα καγκελο.που φτασαμε.δεν φτανει που παιρνουμε τα ιδια λεφτα με τους επαρκειουχους μας λενε και ασχετους απο πανω.4 χρονια κοροιδευομασταν και το παιδακι που πηρε προφισιενσι στα 16 ξερει περισσοτερα.και μετα αναρωτιουνται γιατι ολοι οι πτυχιουχοι κυνηγουν το δημοσιο και τους παρατανε στα μεσα της χρονιας για ωρομισθια. σιγουρα δεν ειναι ολοι οι πτυχιουχοι αριστοι εκπαιδευτικοι αλλα μην εκθιαζουμε και τους επαρκειουχους μονο και μονο για να δικαιολογησουμε την επιλογη τους απο τα φροντιστηρια μιας και δεν βρισκουν πτυχιουχους.
Καλησπέρα!Είμαι ΠΕ06 & έχω συνέντευξη για να εργαστώ σε φροντιστήριο.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές οτιδήποτε που θεωρείτε ότι πρέπει να ξέρω για να τα πάω καλά καθώς έχω πολύ άγχος.Το καλό είναι ότι κάνω ιδιαίτερα και ξέρω κάποια πράγματα απο διασκαλία,το κακό είναι ότι δεν έχω ξαναδουλέψει σε φροντιστήριο.Ο βασικός λόγος που θέλω να δουλέψω εκεί είναι για τα ένσημα.Ξέρετε ποσες ώρες πρέπει να εργάζομαι τη μέρα για να παίρνω 1 ένσημο που δικαιούμαι?Έχω ακούσει διάφορα&δε ξέρω τι ισχύει!Ευχαριστώ!!!!
Παράθεση από: dreamy στις Αυγούστου 27, 2009, 03:52:03 pmΚαλησπέρα!Είμαι ΠΕ06 & έχω συνέντευξη για να εργαστώ σε φροντιστήριο.Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές οτιδήποτε που θεωρείτε ότι πρέπει να ξέρω για να τα πάω καλά καθώς έχω πολύ άγχος.Το καλό είναι ότι κάνω ιδιαίτερα και ξέρω κάποια πράγματα απο διασκαλία,το κακό είναι ότι δεν έχω ξαναδουλέψει σε φροντιστήριο.Ο βασικός λόγος που θέλω να δουλέψω εκεί είναι για τα ένσημα.Ξέρετε ποσες ώρες πρέπει να εργάζομαι τη μέρα για να παίρνω 1 ένσημο που δικαιούμαι?Έχω ακούσει διάφορα&δε ξέρω τι ισχύει!Ευχαριστώ!!!!Επιτέλους έκλεισα φροντιστήριο!Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!