*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02-Εκκαθαρισμένοι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων μετά τις προσλήψεις  (Αναγνώστηκε 267951 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikolia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συγνώμη για την παρέμβαση,  αλλά επειδή οι άμεσα ενδιαφερόμενοι του θέματος είναι αποσυνδεμένοι αυτή την στιγμη είπα να απαντήσω στην  nikolia  για να μην έχει απορία

προφανώς οι 86 τρίτεκνοι που βρίσκοντσι μπροστά σου δεν διορίστηκαν  όλοι, τυχαία μάλλον πρέπει να είναι 29  σε πλήθος οι  μη διοριστέοι , πράγμα που συμβαίνει οτι αυτά τα 29 άτομα είναι μετά απο εσένα

Κοίταξε λίγο καλύτερα τον πίνακα και μέτρα πόσοι τρίτεκνοι μπροστά απο εσένα δεν διορίστηκαν

ok vikoulaki ευχαριστω πολυ... ας το κοιταξω κι αυτο.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καλησπέρα σας , ειμαι φιλόλογος, έχω 15,449 και θέση 77 στον πίνακα των ωρομισθίων του Νοτίου Αιγαίου(χωρίς τις εκκαθαρίσεις ).Θα με καλέσουν άραγε ωρομίσθια?Και αν ναι, πότε πρέπει να περιμένω? Πρώτη φορά έχω τόσα μόρια και ελπίδες για ωρομιθία?Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας!
Μάλλον δεν υπάρχει κανείς από την περιφέρεια σου που μπορεί να βοηθήσει...αν ήσουν Κεντρική Μακεδονία θα μπορούσα να σου πω ότι η σειρά αυτή είναι πολύ καλή....στη θέση σου θα έκανα μια εκκαθάριση στον πίνακα και μετά θα καλούσα στη δευτεροβάθμια να ρωτήσω για τις πιθανότητες μου.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Καλησπέρα σας , ειμαι φιλόλογος, έχω 15,449 και θέση 77 στον πίνακα των ωρομισθίων του Νοτίου Αιγαίου(χωρίς τις εκκαθαρίσεις ).Θα με καλέσουν άραγε ωρομίσθια?Και αν ναι, πότε πρέπει να περιμένω? Πρώτη φορά έχω τόσα μόρια και ελπίδες για ωρομιθία?Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας!
Μάλλον δεν υπάρχει κανείς από την περιφέρεια σου που μπορεί να βοηθήσει...αν ήσουν Κεντρική Μακεδονία θα μπορούσα να σου πω ότι η σειρά αυτή είναι πολύ καλή....στη θέση σου θα έκανα μια εκκαθάριση στον πίνακα και μετά θα καλούσα στη δευτεροβάθμια να ρωτήσω για τις πιθανότητες μου.

Έχουν φύγει με την πρώτη φάση οι 9 πρώτοι . Με τους τρίτεκνους δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά θα το ψάξω και θα σου πω.
Πάντως, αν έχεις δηλώσει και Δωδεκάνησα έχεις μεγάλη πιθανότητα έως και βεβαιότητα να κληθείς και μάλιστα από νωρίς. Κυκλάδες κλήθηκα εγώ πριν δύο χρόνια , χρονιά ασέπ 2007 με 16+ μόρια τον Γενάρη.
Αυτό που σε συμβουλεύει ο max είναι απόλυτα σωστό: μετά τη β' φάση θα "ενοχλείς" συνέχεια τις δευτεροβάθμιες κυκλαδων και δωδεκανήσων και θα ρωτάς τη σειρά σου για να ελέγχεις την κατάσταση και να είσαι ενήμερη πότε πλησιάζεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 02:24:41 am από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος elpida31

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις απόψεις σας.Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Με την α' φάση έφυγε και το νούμερο 57 του πίνακα ωρομισθίων Ν.Αιγαίου, άλλους τρίτενους που να έχουν φύγει δε βρήκα. Πάντως ήδη έχεις ανέβει 10 θέσεις. Αλλά θα είσαι σε επαγρύπνηση με τις διευθύνσεις.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος elpida31

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Με την α' φάση έφυγε και το νούμερο 57 του πίνακα ωρομισθίων Ν.Αιγαίου, άλλους τρίτενους που να έχουν φύγει δε βρήκα. Πάντως ήδη έχεις ανέβει 10 θέσεις. Αλλά θα είσαι σε επαγρύπνηση με τις διευθύνσεις.
   tihea Σε ευχαριστώ πολύ...Μακαρι να με καλέοουν...καλά αποτελέσματα και σε σένα

Αποσυνδεδεμένος e_vi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
 Καλημέρα σε όλους! Διαβάζω καιρό τις πολύτιμες πληροφορίες όλων και είπα να παραθέσω και τις δικές μου! Είμαι κι εγω στον πίνακα ωρομισθίων Ν. Αιγαίου στη θέση 33. Πήρα χθες τηλέφωνο στη β΄βάθμια Δωδεκανήσου και μου είπαν ότι πέρσυ πήραν 20 ωρομίσθιους και ότι θα αρχίσουν φέτος να καλούν μετά από όλες τις φάσεις αναπληρωτών. Μετά πήρα στη β΄βάθμια Κυκλάδων και μου είπε ένας πολύ ευγενικός κύριος ότι αυτό με την κλήση ωρομισθίων μετά από όλες τις φάσεις δεν νομίζει ότι ισχύει, ότι πέρσυ δεν ξέρει πόσους ωρομίσθιους πήραν στις Κυκλάδες και ότι καλό είναι να ξαναπάρω τηλέφωνο μετά την Πέμπτη που συνεδριάζει το ΠΥΣΔΕ για τοποθετήσεις μονίμων, αναπληρωτών κλπ.

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005:
http://www.sunfiles.org

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun  :)

-------------------

Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.
Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι  απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)

Έχουν αφαιρεθεί.-

καλησπερα!!
στον πινακα του sun ειναι η πραγματικη σειρα μας; δεν πρεπει να προσθεσουμε 3τεκνους η κατι αλλο;
θελω να πω οτι με σειρα 486 υπαρχει περιπτωση για β φαση, αφου οπως λενε θα ειναι μεγαλη, ή θα μπουν μπροστα μου ατομα 3τεκνοι που εχουν χαμηλοτερη σειρα;
ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005:

-------------------

Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.
Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι  απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)

Έχουν αφαιρεθεί.-

καλησπερα!!
στον πινακα του sun ειναι η πραγματικη σειρα μας; δεν πρεπει να προσθεσουμε 3τεκνους η κατι αλλο;
θελω να πω οτι με σειρα 486 υπαρχει περιπτωση για β φαση, αφου οπως λενε θα ειναι μεγαλη, ή θα μπουν μπροστα μου ατομα 3τεκνοι που εχουν χαμηλοτερη σειρα;
ευχαριστω!
θα μπουν μποστα σου και τριτεκνοι που μπορει να ειναι πιο κατω απο σενα.χονδρικα εισαι 500.αρα παντα παιρνουν 20% απο τριτεκνους.το 20% του 500 ειναι το 100.αρα γιανα εισαι μεσα και εσυ στη β φαση πρεπει να παρουν συνολο 600 ατομα

Αποσυνδεδεμένος konpap

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Με σειρά 486 χρειάζεται συνολικά να προσλάβουν 486 /0.8=608 άναπληρωτές για να είσαι στη β΄φάση. Πράγμα μάλλον δύσκολο! Θα είσαι στη γ΄ φάση

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ευχαριστω πολυ παιδια!

Αποσυνδεδεμένος kwnstantina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Με 227 σείρα παίζει για

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

-------------------

Έχουν αφαιρεθεί.-

καλησπερα!!
ευχαριστω!
θα μπουν μποστα σου και τριτεκνοι που μπορει να ειναι πιο κατω απο σενα.χονδρικα εισαι 500.αρα παντα παιρνουν 20% απο τριτεκνους.το 20% του 500 ειναι το 100.αρα γιανα εισαι μεσα και εσυ στη β φαση πρεπει να παρουν συνολο 600 ατομα

Να ξαναπροσθέσουμε ότι κάποιοι τρίτεκνοι προηγούνται, όπως επίσης, αν γίνουν και οι διορισμοί σε ΣΜΕΑ, εκκλησιαστικά κλπ κλπ η θέση βελτιώνεται αρκετά. Και ίσως 550 άτομα να είναι αρκετά για να είσαι και συ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος konpap

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473