0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά επειδή οι άμεσα ενδιαφερόμενοι του θέματος είναι αποσυνδεμένοι αυτή την στιγμη είπα να απαντήσω στην nikolia για να μην έχει απορίαπροφανώς οι 86 τρίτεκνοι που βρίσκοντσι μπροστά σου δεν διορίστηκαν όλοι, τυχαία μάλλον πρέπει να είναι 29 σε πλήθος οι μη διοριστέοι , πράγμα που συμβαίνει οτι αυτά τα 29 άτομα είναι μετά απο εσέναΚοίταξε λίγο καλύτερα τον πίνακα και μέτρα πόσοι τρίτεκνοι μπροστά απο εσένα δεν διορίστηκαν
Καλησπέρα σας , ειμαι φιλόλογος, έχω 15,449 και θέση 77 στον πίνακα των ωρομισθίων του Νοτίου Αιγαίου(χωρίς τις εκκαθαρίσεις ).Θα με καλέσουν άραγε ωρομίσθια?Και αν ναι, πότε πρέπει να περιμένω? Πρώτη φορά έχω τόσα μόρια και ελπίδες για ωρομιθία?Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας!
Παράθεση από: elpida31 στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 10:53:38 pmΚαλησπέρα σας , ειμαι φιλόλογος, έχω 15,449 και θέση 77 στον πίνακα των ωρομισθίων του Νοτίου Αιγαίου(χωρίς τις εκκαθαρίσεις ).Θα με καλέσουν άραγε ωρομίσθια?Και αν ναι, πότε πρέπει να περιμένω? Πρώτη φορά έχω τόσα μόρια και ελπίδες για ωρομιθία?Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας! Μάλλον δεν υπάρχει κανείς από την περιφέρεια σου που μπορεί να βοηθήσει...αν ήσουν Κεντρική Μακεδονία θα μπορούσα να σου πω ότι η σειρά αυτή είναι πολύ καλή....στη θέση σου θα έκανα μια εκκαθάριση στον πίνακα και μετά θα καλούσα στη δευτεροβάθμια να ρωτήσω για τις πιθανότητες μου.
Παράθεση από: nikolia στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:32:46 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:21:08 pmΕκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005: http://www.sunfiles.org Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun -------------------Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)Έχουν αφαιρεθεί.-
Παράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:21:08 pmΕκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005: http://www.sunfiles.org Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun -------------------Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)
Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005: http://www.sunfiles.org Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun -------------------Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:36:30 pmΠαράθεση από: nikolia στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:32:46 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:21:08 pmΕκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005: http://www.sunfiles.org Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun -------------------Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)Έχουν αφαιρεθεί.-καλησπερα!!στον πινακα του sun ειναι η πραγματικη σειρα μας; δεν πρεπει να προσθεσουμε 3τεκνους η κατι αλλο;θελω να πω οτι με σειρα 486 υπαρχει περιπτωση για β φαση, αφου οπως λενε θα ειναι μεγαλη, ή θα μπουν μπροστα μου ατομα 3τεκνοι που εχουν χαμηλοτερη σειρα;ευχαριστω!
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 04:10:01 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:36:30 pmΠαράθεση από: nikolia στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 03:32:46 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:21:08 pmΕκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση, από τον petros005: http://www.sunfiles.org Ευχαριστούμε τους συναδέλφους petros005 και Sun -------------------Καλό είναι αυτό το θέμα να μείνει "καθαρό" από συζητήσεις και να χρησιμοποιείται μόνο για δημοσίευση εκκαθαρισμένων πινάκων μετά από κάθε φάση, έτσι ώστε να ενημερώνονται πιο εύκολα όλοι οι συνάδελφοι.Πρωτα-πρωτα, να σας πω συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια που κανατε.... αλλα ειστε σιγουροι οτι απο τους εκκαθαρισμενους πινακες εχουν αφαιρεθει οι 29 πολυτεκνοι που πηραν πριν την α φαση ανπληρωτων? Εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν αφαιρεθει και αν συμβαινει αυτο βελτιωνεται η θεση ολων κατα 29 θεσεις. (Δεν το λες και λιγο!!!!!!!)Έχουν αφαιρεθεί.-καλησπερα!!στον πινακα του sun ειναι η πραγματικη σειρα μας; δεν πρεπει να προσθεσουμε 3τεκνους η κατι αλλο;θελω να πω οτι με σειρα 486 υπαρχει περιπτωση για β φαση, αφου οπως λενε θα ειναι μεγαλη, ή θα μπουν μπροστα μου ατομα 3τεκνοι που εχουν χαμηλοτερη σειρα;ευχαριστω!θα μπουν μποστα σου και τριτεκνοι που μπορει να ειναι πιο κατω απο σενα.χονδρικα εισαι 500.αρα παντα παιρνουν 20% απο τριτεκνους.το 20% του 500 ειναι το 100.αρα γιανα εισαι μεσα και εσυ στη β φαση πρεπει να παρουν συνολο 600 ατομα
Με 227 σείρα παίζει για