0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο οι "παρανοήσεις των παιδιών" και άλλο οι "άσχετοι καθηγητές".Έχει μια διαφορά!
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 08, 2009, 12:12:08 pmΆλλο οι "παρανοήσεις των παιδιών" και άλλο οι "άσχετοι καθηγητές".Έχει μια διαφορά!Πολλές φορές είναι ένα και το αυτό.
Και εγώ πιστεύω ότι ο κάθε καθηγητής θα πρέπει να διδάσκει τα μαθήματα της ειδικότητάς του, έστω και αν χρειάζεται να συμπληρώνει ωράριο σε περισσότερα σχολεία, αυτό όμως δεν θα με κάνει να μειώσω ποτέ καμιά ειδικότητα.
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 08, 2009, 04:18:26 pmΚαι εγώ πιστεύω ότι ο κάθε καθηγητής θα πρέπει να διδάσκει τα μαθήματα της ειδικότητάς του, έστω και αν χρειάζεται να συμπληρώνει ωράριο σε περισσότερα σχολεία, αυτό όμως δεν θα με κάνει να μειώσω ποτέ καμιά ειδικότητα.Δεν είσαι σε θέση να μειώσεις κάποια ειδικότητα εσύ, αυτό το κάνουν στις
Αναφέρομαι σε αυτούς που νομίζουν ότι αδικούνται και καταφέρονται εναντίον συναδέλφων άλλων ειδικοτήτων.
Αλλά η διαμαρτυρια των Φυσικων ηταν τοσο εντονη που στον ΑΣΕΠ 2004 (που ελαβε χωρα το 2005) τα θεματα των βιολογων ηταν δραματικης δυσκολιας κι ελαχιστοι διοριστηκαν. Τα τελευταια 5 χρονια διοριζονται ελαχιστοι βιολογοι κι αυτο ειναι κατι που πρεπει ν'αλλαξει γιατι δεν αντικαθρεφτιζει τις αναγκες των σχολειων!
Παράθεση από: jak13 στις Οκτωβρίου 11, 2009, 08:44:48 pmΑναφέρομαι σε αυτούς που νομίζουν ότι αδικούνται και καταφέρονται εναντίον συναδέλφων άλλων ειδικοτήτων.Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση είναι εδώ: Παράθεση από: utenar στις Οκτωβρίου 08, 2009, 10:04:58 amΑλλά η διαμαρτυρια των Φυσικων ηταν τοσο εντονη που στον ΑΣΕΠ 2004 (που ελαβε χωρα το 2005) τα θεματα των βιολογων ηταν δραματικης δυσκολιας κι ελαχιστοι διοριστηκαν. Τα τελευταια 5 χρονια διοριζονται ελαχιστοι βιολογοι κι αυτο ειναι κατι που πρεπει ν'αλλαξει γιατι δεν αντικαθρεφτιζει τις αναγκες των σχολειων! Αυτοί που καταφέρονται εναντίον άλλων ειδικοτήτων συστηματικά και (τολμούν να) διεκδικούν β αναθέσεις στη γ' λυκείου, είναι ο κλάδος των φυσικών. Καλό είναι βέβαια να αρχίσετε να ανησυχείτε, μήπως και σας ανταπωδώσουμε τα δέοντα κάποια στιγμή, το σωστό να λέγεται.
Είναι κρίμα που οι
Utenar για να ακριβολογούμε,οι φυσικοί τρώγονται με τους βιολόγους που λένε ότι θέλουν και όπως θέλουν.