0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και η κατσίκα των μονίμων τρώει από το δικό μου χωράφι και πιθανότατα να μην αφήσει τίποτα για μένα! Να εύχομαι να βγουν σε εργασιακή εφεδρεία μπας και πάρουν εμένα;;; Τότε πρέπει να συμπαραταχθώ με τη ΔΟΕ φωνάζοντας "έξω οι πληροφορικοί απ' τα Δημοτικά". Έτσι κι αλλιώς η κατσίκα μου υποσιτίζεται και μάλλον θα ψοφίσει, γιατί να μην ψοφίζει και των άλλων
Ότι είναι αξιοκρατικό (λέμε τώρα) δεν σημαίνει ότι είναι και δίκαιο .... αξιοκρατικό είναι και το να μας διορίζουν βάση ύψους.................
Καλησπέρα και πάλι,είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα τελικά. Ο κάθε ένας μιλάει από την δική του σκοπιά.Αυτό είναι λογικό φυσικά. Εγώ σας παρέθεσα ήδη εχθές πιο είναι το μεγάλο μελλοντικό πρόβλημαμε το επικουρικό (βοηθητικό) ύφος του μαθήματος μας.Και επειδή είπα την άποψη μου, για κάποιες από τις διαφορές που έχετε εδώ μέσα, κατηγορήθηκα για ψεύτικο προφίλ!!, τι να πω ίσως δεν έπρεπε να γραφτώ (με συγχωρείς Χριστίνα αλλά οι χρήστες σου δεν είναι ηθικοί), επειδή ανέφερα κάποια νούμερα λες και πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Από την μία λένε υπάρχουν κανόνες από πριν, από την άλλη να φύγουν αυτοί που μπήκαν (αντί να φτιάξουν οι κανόνες),από την μία οι ΠΕ20 και ΠΕ19 ισότητα για την παιδαγωγική επάρκεια, αλλά από την άλλη να μην δίνουν όλοι μαζί (για την ίδια δουλειά επαναλαμβάνω, τις ίδιες θέσεις στα σχολεία)με συγχωρείτε πραγματικά που σας διέκοψα από τις διενέξεις σας αλλά τα θέματα που πρέπει να φτιάξετε είναι 3!Το ευοίωνο μέλλον των ΠΕ19-ΠΕ20 με παιδαγωγική επάρκεια: Πως δεν θα πάρουν άλλοι.Το ευοίωνο μέλλον των ΠΕ19: Πως δεν θα μπαίνουν ΠΕ20.Το ευοίωνο μέλλον των ΠΕ20: Πως δεν θα μπαίνουν ΠΕ19.και να χωριστείτε εκεί!Είμαι διορισμένος εδώ και 6 χρόνια, με αφορούν αυτά που λέτε όχι για διορισμό αλλάγια το μέλλον, σέβομαι την αγωνία σας, αλλά έτσι δεν γίνεται συζήτηση.Χαιρετισμούς.
Γιατί απαγορεύεται από κάτι;με αυτούς τους τρόπους περιμένετε να ακουστείτε;ποιοι καινούριοι να προστεθούν εδώ μέσα;όταν απλά αμβισβητείτε την ύπαρξη τους.Εσείς θα νομίζετε ότι είμαι κάποιο παλιό μέλος που λογοφέραμε και τώρα έχω ξαναμπεί με άλλα λόγια.Τι να σας πω; Δεν ξέρω;Να είστε καλά!Να με συγχωρέσετε αλλά δεν θα ξαναγράψω, σας διαβεβαιώ ότι είμαι αναγνώστης χρόνια, απλά από λάθοςμου θεώρησα ότι είναι απλό να συμμετέχω στις συζητήσεις σας.
Καλησπέρα και πάλι,είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα τελικά. Ο κάθε ένας μιλάει από την δική του σκοπιά.Αυτό είναι λογικό φυσικά. Εγώ σας παρέθεσα ήδη εχθές πιο είναι το μεγάλο μελλοντικό πρόβλημαμε το επικουρικό (βοηθητικό) ύφος του μαθήματος μας.
@evasp αυτή είναι η δικια σου άποψη ..... σεβαστη αλλα δεν εκφράζει το σύνολο