0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευτυχώς που δεν δηλωσες το Μαθηματικό....δεν εχεις ξεκαθαρίσει την έννοια του ποσοστού
Μα σου ανέφερε ένα ποσοστό. Ότι ούτε το 30% δεν έπιασε τη βάση, ανεξαρτήτως ΑΕΙ/ΤΕΙ.Μια χαρά αξιότατοι συνάδελφοι υπάρχουν που βγήκαν από ΤΕΙ. Ας αφήσουμε τις ανούσιες κόντρες...
Θα κάνω μια ερώτηση και θέλω να δω αν θα βρεθεί κάποιος που θα έχει τα κότσια/εντιμότητα να τολμήσει να απαντήσειΣτον τελευταίο ΑΣΕΠ τι ποσοστό πέρασε τη βάση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ πληροφορικής?Αν τολμάτε γράψτε το. Αφήστε τις υποκειμενικές κρίσεις κα τις άναρθρες κραυγές και απαντήστε με σοβαρά επιχειρήματα. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, οι αριθμοί όμως δείχνουν την αλήθεια
Στατιστικό αγαπητέ δεν έχω αλλά έχω προσωπικό παράδειγμα.Οπότε σε παρακαλώ όταν γενικεύεις μην είσαι τόσο απόλυτος.
Όσον αφορά για τα αποτελέσματα. Στον ΑΣΕΠ αυτό είχα κατάταξη 72ος. Οπότε όπως καταλαβαίνεις σαν απόφοιτος ΤΕΙ ... εχ καλά τα πήγα κι εγώ...
Οι ΠΕ19 ήταν περίπου 350-400 και οι ΠΕ20 καμιά 40αριά, και αυτό συνέβη γιατί μπήκαν σοβαρά θέματα, όπως αλγόριθμοι, πολυπλοκότητα κλπ.Επίσης διορίστηκαν ΠΕ20 που είχαν γράψει πολύ χειρότερα από πολλούς ΠΕ19 λόγω του 60-40. Μιλάμε για την τρελή αξιοκρατία. Καλό να τα θυμίζουμε αυτά πότε πότε, γιατί βολεύει πολλούς να ξεχαστούν.@dimitri73 πολύ καλά θυμάσαι
Ήμαρτον!!! Τέτοια "λογικά" επιχειρήματα χρησιμοποιείς και στην τάξη?Μου λες να μην γενικεύω και χρησιμοποιείς μόνο ένα προσωπικό παράδειγμα?Οι επιτυχόντες ΠΕ20 στον τελευταίο ΑΣΕΠ ήταν κάτω από 40 αν θυμάμαι καλά άρα ή λες ψέμματα ή μιλάς για άλλο ΑΣΕΠ.Οι ΠΕ19 ήταν περίπου 350-400 και οι ΠΕ20 καμιά 40αριά, και αυτό συνέβη γιατί μπήκαν σοβαρά θέματα, όπως αλγόριθμοι, πολυπλοκότητα κλπ.Επίσης διορίστηκαν ΠΕ20 που είχαν γράψει πολύ χειρότερα από πολλούς ΠΕ19 λόγω του 60-40. Μιλάμε για την τρελή αξιοκρατία. Καλό να τα θυμίζουμε αυτά πότε πότε, γιατί βολεύει πολλούς να ξεχαστούν.@dimitri73 πολύ καλά θυμάσαι
Τέτοια "λογικά" επιχειρήματα χρησιμοποιείς και στην τάξη?
-keep kalm and open a new thread-
Δεν μπορούσα... είχε χοντρύνει το παιχνίδι...
Μιλάω για τον ΑΣΕΠ του 2008 που μπήκαν σοβαρά θέματα https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://edu.klimaka.gr/edufiles/ASEP/2009/ASEP_2009_THEMATA_PLHROFORIKHS_GNOSTIKO_KLIMAKA.pdf&ved=0ahUKEwjMiruH-PnVAhVHL8AKHbbiC3UQFggpMAI&usg=AFQjCNGq-BFAyfEh0SdsKbRClcVwuO3uWw Όχι για τους προηγούμενους που με τα γελοία θέματα έγραφαν όλοι. Εσύ αναφέρεσαι στο 2005.Όσον αφορά τα ποσοστά οι Πε19 ήταν κάπου 3500 και οι πε20 κάπου 3000 αν θυμάμαι καλά. Do the math όσοι μάθατε ποσοστά στο ΤΕΙ.Όπως όμως είπα και προηγουμένως αυτά τα ξεχνάμε γιατί δεν μας συμφέρει.
Βρήκα το λινκ με τα νούμερα συμμετοχής https://edu.klimaka.gr/diagonismos-asep/asep-genika/147-asep-statistika-3p-2008-2009.html Τελικά είναι λιγότεροι αλλά και πάλι δεν έχει σημασία η διαφορά είναι χαώδης. Δόθηκαν 48 θέσεις ΠΕ20 και 2000 δεν μπόρεσαν να τις καλύψουν!!! Τα αποτελέσματα δεν μπορώ να τα βρω στη σελίδα του ΑΣΕΠ. Αναρωτιέμαι όμως δεν διαβάζει κάποιος που έδωσε τότε μια και εσείς αγνοείτε ότι το 2008 έγινε ΑΣΕΠ?