0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: foutsouri στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:18:09 pmΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί; Λοιπόν είμαι η μοναδική αποσπασμένη στην ειδικότητα μου σε νομό της Μακεδονίας. Αποσπάστηκα κατά προτεραιότητα λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο. Ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Με ποια σειρά θα τοποθετηθώ; Ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ μου είπε τελευταία των τελευταίων.Ο γραμματέας εννοούσε μετά τους όντες στη Διάθεση. Θα μπεις με όσους τυχόν αιτηθούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και θα έχεις προτεραιότητα μεταξύ σας αθροιστικά λόγω του ενστόλου συζύγου και της ειδικής κατηγορίας στην οποία εμπίπτεις.Η κ.π απόσπαση γίνεται για να μπεις στο ΠΥΣΔΕ που θες. Μετά ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία και σειρά στην τοποθέτηση βάσει Π.Δ 100/97: λειτουργικά υπεράριθμοι-> όντες στη Διάθεση-> αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ πακέτο με αιτούμενους απόσπασης εντός.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί; Λοιπόν είμαι η μοναδική αποσπασμένη στην ειδικότητα μου σε νομό της Μακεδονίας. Αποσπάστηκα κατά προτεραιότητα λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο. Ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Με ποια σειρά θα τοποθετηθώ; Ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ μου είπε τελευταία των τελευταίων.
Παράθεση από: beacon στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:25:21 pmΠαράθεση από: foutsouri στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:18:09 pmΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω μπερδευτεί; Λοιπόν είμαι η μοναδική αποσπασμένη στην ειδικότητα μου σε νομό της Μακεδονίας. Αποσπάστηκα κατά προτεραιότητα λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο. Ανήκω και σε ειδική κατηγορία. Με ποια σειρά θα τοποθετηθώ; Ο γραμματέας του ΠΥΣΔΕ μου είπε τελευταία των τελευταίων.Ο γραμματέας εννοούσε μετά τους όντες στη Διάθεση. Θα μπεις με όσους τυχόν αιτηθούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ και θα έχεις προτεραιότητα μεταξύ σας αθροιστικά λόγω του ενστόλου συζύγου και της ειδικής κατηγορίας στην οποία εμπίπτεις.Η κ.π απόσπαση γίνεται για να μπεις στο ΠΥΣΔΕ που θες. Μετά ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία και σειρά στην τοποθέτηση βάσει Π.Δ 100/97: λειτουργικά υπεράριθμοι-> όντες στη Διάθεση-> αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ πακέτο με αιτούμενους απόσπασης εντός. Ευχαριστώ πολύ!
αν εισαι κπ λόγω ασθένειας ή πολυτεκνίας ναι. αν είσαι κπ λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο όχι. Η κπ στην περίπτωση αυτή ισχύει για την απόσπαση όχι για την τοποθέτηση.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:28:36 pmαν εισαι κπ λόγω ασθένειας ή πολυτεκνίας ναι. αν είσαι κπ λόγω συνυπηρέτησης με ένστολο όχι. Η κπ στην περίπτωση αυτή ισχύει για την απόσπαση όχι για την τοποθέτηση.γιατί; αφού ο νόμος για τις αποσπάσεις κπ συζύγων μελών ΔΕΠ λέει "σε αντίστοιχη εκπαιδευτική μονάδα της πόλης όπου είναι η έδρα του Τμήματος ή Παραρτήματος του ΑΕΙ στο οποίο υπηρετεί ο / η σύζυγος τους".Ξέρεις, αυτό που με προβληματίζει είναι τα κενά που δε δίνονται... και θα ήθελα να ξέρω ως που με καλύπτει ο νόμοςΕυχαριστώ πολύ bitch! Ευχαριστώ και όλους για όλες τις απαντήσεις
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:02:00 pmκατ΄αρχήν ειναι bitch και όχι beach!! ( ένα προφίλ πάσχισα η δόλια να φτιάξω...όχι να μου το κάνεις σμ(παραλια) !!! αυτό που γράψαμε παραπάνω αναφέρεται στην περίπτωση που μείνει ένα κενό από όσα δηλώνουν οι διαθεσιτες το οποίο όμως δεν το έχει δηλώσει κανένας. Εκεί υποχρεωτικά θα πάει αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια και ας μην το έχει δηλώσει.Όντως,δεν σου ταιριάζει καθόλου το beach ( είσαι εξυπηρετικότατη).Τότε θα πάει στο άσχημο κενό που δεν το δήλωσε κανένας αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια από όλους και διαθεσίτες και αποσπασμένους.Γιατί η κοπέλα κατάλαβε πως θα πάει στο αδήλωτο κενό ο έχων λιγότερα μόρια διαθεσίτης ,λόγω του οτι προηγείται.Τζάμπα η χαρά.
κατ΄αρχήν ειναι bitch και όχι beach!! ( ένα προφίλ πάσχισα η δόλια να φτιάξω...όχι να μου το κάνεις σμ(παραλια) !!! αυτό που γράψαμε παραπάνω αναφέρεται στην περίπτωση που μείνει ένα κενό από όσα δηλώνουν οι διαθεσιτες το οποίο όμως δεν το έχει δηλώσει κανένας. Εκεί υποχρεωτικά θα πάει αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια και ας μην το έχει δηλώσει.
στον υπολογισμό των μορίων απόσπασης μετράει μόνο η προυπηρεσία π.χ. 8 έτη 5 μήνες οι και οι δυσμενείς συνθήκες όπως στις μεταθέσεις;Αν ο ένας έχει 8 έτη και 8 μήνες και ο άλλος 8 έτη και 3 μήνες -αλλά σε δυσμενείς συνθήκες - ποιος έχει περισσότερα μόρια για τις αποσπάσεις -στις μεταθέσεις προηγείται ο δεύτερος-