0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ανετος στις Οκτωβρίου 01, 2009, 12:38:19 amΔεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;Εμεις τα μορια που εχουμε δεν τα πηραμε με ΠΔΣ αλλα διαβαζοντας και εχοντας μαλιστα παρει χρονια πτυχιο.Εαν διαβασεις και εσυ λιγο ,που ειναι βεβαια πιο δυσκολο απο το να εχεις γνωστο στην ΠΔΣ,θα παρεις και εσυ μορια.
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;
Παράθεση από: vnikolitsa στις Οκτωβρίου 01, 2009, 06:49:50 amΠαράθεση από: Ανετος στις Οκτωβρίου 01, 2009, 12:38:19 amΔεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;Εμεις τα μορια που εχουμε δεν τα πηραμε με ΠΔΣ αλλα διαβαζοντας και εχοντας μαλιστα παρει χρονια πτυχιο.Εαν διαβασεις και εσυ λιγο ,που ειναι βεβαια πιο δυσκολο απο το να εχεις γνωστο στην ΠΔΣ,θα παρεις και εσυ μορια.Περα απο τα μορια υπαρχει και η αναγκη χρηματων.προφανως εχετε λυση το οικονομικο σας προβλημα και θελετε να αραξετε στο σχολειο.με τις ωρες που θα παρει καποιος πως επιβιωνει;μου εδιναν 10 ωρες περυσι σε 1 σχολειο αλλα δεν πηγα (επαρχια).και χωρις μεσον.ασχολουμε με τα φροντιστηρια 15 χρονια και κανω 40-50 ωρες/εβδομαδα δεν θα μου πει κανενας που δεν ξερει το χρωμα της κιμωλιας αν πρεπει να κανω ΠΔΣ η οχι.καντε κανενα μαθημα πρωτα στην ταξη και αφηστε την πιπιλα με το ΑΣΕΠ.Υ.Γ.Να παρετε τον Κουγια για δικηγορο.
Φίλε μου , Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σου , ήδη έχει πλέον Ωριμάσει σε όλη την Κοινωνία μας το Αιτημα για Διαφάνεια -Ισονομία - Αντικειμενικότητα στις όποιες Προσλήψεις -Μοριοδοτήσεις. Οι Ανακοινώσεις - Διαμαρτυρίες από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ , για προσλήψεις από Πίνακες Αναπληρωτών και στη ΠΔΣ , είναι πλέον γενικευμένες και απηχούν την επιμονή και αποφασιστικότητα όλων μας για την με κάθε νόμιμο μέσο εφαρμογή διαφανών - αξιοκρατικών διαδικασιών στις προσλήψεις και στη ΠΔΣ. Οι θέσεις μας ,για ευνομούμενες Πολιτείες , είναι Ακαταμάχητες . Μετά τις εκλογές , τα λέμε για τα καλά.....
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;Περα απο τα μορια υπαρχει και η αναγκη χρηματων.προφανως εχετε λυση το οικονομικο σας προβλημα και θελετε να αραξετε στο σχολειο.με τις ωρες που θα παρει καποιος πως επιβιωνει;μου εδιναν 10 ωρες περυσι σε 1 σχολειο αλλα δεν πηγα (επαρχια).και χωρις μεσον.ασχολουμε με τα φροντιστηρια 15 χρονια και κανω 40-50 ωρες/εβδομαδα δεν θα μου πει κανενας που δεν ξερει το χρωμα της κιμωλιας αν πρεπει να κανω ΠΔΣ η οχι.καντε κανενα μαθημα πρωτα στην ταξη και αφηστε την πιπιλα με το ΑΣΕΠ.Υ.Γ.Να παρετε τον Κουγια για δικηγορο.