*

Αποστολέας Θέμα: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς  (Αναγνώστηκε 35274 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolis_veria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΔΣ... Οι επόμενες κινήσεις μάς
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 09:15:41 pm »
η πδσ είναι η πατέντα του υπουργείου για να βάζει στην εκπαίδευση τα δικά της κομματικά παιδιά.&ειδικά στις τεχνικές ειδικότητες γνωρίζετε άλλον τροπο κάποιος με παιδαγωγικό και πτυχίο 2007 να αλλάξει πίνακα;δεν υπάρχει εκτός της αμαρτωλής 1 ώρας.Ολοι εμεις που γράφουμε πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ευθύνη για τα όσα γίνονται...Δεν πειράζει το ένα, δεν πειράζει το άλλο και να που φτάσαμε...κάποτε πρέπει να ξυπνησουμε!?
Δυστυχως ο κλαδος των εκπαιδευτικων έχει χωρίστει σε τρία μέτωπα:
1) το 5% που έχει το μέσο και σου λέει κάντο και εσύ αν είσαι μαγκας
2)το 94% που κάθεται και φωνάζει για την πδσ αλλά από πίσω έχει βάλει και αυτός μέσο, απλά δεν ήταν τόσο δυνατό.Μένοντας απ' έξω τώρα ηθικολογεί
3) το 1% που δεν έχει δουλέψει ποτέ σε αυτόν το θεσμό και δεν έχει κάνει καμμιά αθέμιτη ενέργεια να δουλέψει.αυτοί δικαιούνται να φωνάζουν αλλά είναι μόλις 1%!Είναι κάτι ονειροπόλοι της εκαπίδευσης...
Καλό είναι να φωνάζουμε αλλά μηπως είναι καιρός και εμείς να σταματήσουμε ννα γλύφουμε για αυτήν την 1 ώρα;μήπως οι κυβερνώντες μας δίνουν αυτό που ζητάμε;την εξαπάτηση και τις φρούδες ελπίδες;μήπως τελικά πάιρνουμε αυτό που μας αξίζει σαν εκπαιδευτικοί;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:41 »

Αποσυνδεδεμένος xristis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 10:18:12 pm »

Φίλε  μου ,  Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σου , ήδη έχει πλέον Ωριμάσει σε όλη την Κοινωνία μας το Αιτημα για Διαφάνεια -Ισονομία -

Αντικειμενικότητα  στις όποιες  Προσλήψεις -Μοριοδοτήσεις.

Οι  Ανακοινώσεις - Διαμαρτυρίες  από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ , για προσλήψεις από Πίνακες Αναπληρωτών και στη ΠΔΣ , είναι πλέον γενικευμένες

και  απηχούν  την  επιμονή και  αποφασιστικότητα όλων μας  για  την  με  κάθε  νόμιμο μέσο εφαρμογή  διαφανών -  αξιοκρατικών 

διαδικασιών  στις προσλήψεις και στη ΠΔΣ.         

Οι θέσεις μας  ,για ευνομούμενες Πολιτείες ,  είναι   Ακαταμάχητες . 

Μετά τις  εκλογές  ,  τα  λέμε  για τα  καλά.....

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 10:43:17 pm »
Συνάδελφοι,
μίλησα με το δικηγόρο και σας ενημερώνω πως έχει η κατάσταση:

Αρχικά συζητήσαμε για την αντισυνταγματικότητα του νομικού πλαισίου που αφορά την ΠΔΣ... Μου επιβεβαίωσε πως έρχεται σε σύγκρουση με το Άρθρο 4 του Συντάγματος... Πως από νομικής απόψεως μπορούμε πράγματι να καταφύγουμε σε δικαστικό αγώνα... Μου είπε όμως πως θα είναι δύσκολη και πολύ χρονοβόρα διαδικασία... Αποθαρυντικό... αλλά αν χρειαστεί θα γίνει...

Στη συνέχεια μου είπε να μην απογοητευόμαστε γιατι η προσφυγή σε δικαστικό αγώνα απέναντυ στο συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο δεν είναι ο μοναδικός δρόμος που λύνει το πρόβλημά μας... Υπάρχουν πιο σίγουρες και λιγότερο χρονοβόρες νομικές διαδικασίες... Μου μίλησε για "ακυρωτική διαδικασία κατά της αρνήσεως"... Με απλά λόγια (γιατι κι εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοιους όρους -σας το αναφέρω μήπως και σας χρειαστεί-) αν διαπιστώσουμε πως έχει προσληφθεί σε λύκειο που είχαμε παραδώσει βιογραφικό κάποιος με λιγότερα μόρια... ζητάμε να μας απαντήσουν εγγράφως απο την αντίστοιχη δευτεροβάθμια για τους λόγους που εξαιρεθήκαμε της προσλήψεως... Είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν και αν δεν το κάνουν μπορούμε να καταφύγουμε σε "εισαγγελική παραγγελία" (Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει... φαντάζομαι...)...

Φαίνεται λοιπόν πως έχουμε "όπλα" νομικής φύσεως απέναντυ στις πιθανές ατασταλίες της κάθε δευτεροβάθμιας... Πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε ωστε να δεχτούν μαζική πίεση και να αναγκαστούν να υποχωρίσουν... Αν όποιος αδικείται καταφέυγει στη δικαιοσύνη... (ακόμα κι αν δε δικαιωθεί άμεσα...) θα έχει δείξει στους εκάστοτε υπεύθυνους πως δε μπορούν να κάνουν ότι τους έρθει... πως έχουμε κρίση, δικαιώματα και πως αγωνιζόμαστε γι αυτά...

ΥΓ1: Προσωπικά πρίν καταφύγω στη διαδικασία που υπέδειξα παραπάνω... συνεχίζω να πιέζω τα ΜΜΕ να ασχοληθούν με το θέμα... Αν διαπιστώσω πως προσέλαβαν κάποιον άλλο σε λύκειο που έχω δώσει βιογραφικό, θα μπώ στην παραπάνω διαδικασία και θα σας ενημερώνα για την πορεία της...
ΥΓ2: Για να μη γελιώμαστε, εννοείται πως μπορούν να μας απαντήσουν οτι είμαστε πιο χαμηλά με βάση τα δικά τους κριτήρια... και μόνο όμως που θα τους έχουμε αναγκάσει να δημοσιοποιήσουν τα κριτήρια αυτά... είναι μια μεγάλη επιτυχία που επιδέχεται νέους αγώνες με αξιώσεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 01, 2009, 10:47:33 pm από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος Ανετος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 11:11:07 pm »
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;
Εμεις τα μορια που εχουμε δεν τα πηραμε με ΠΔΣ αλλα διαβαζοντας και εχοντας μαλιστα παρει χρονια πτυχιο.Εαν διαβασεις και εσυ λιγο ,που ειναι βεβαια πιο δυσκολο απο το να εχεις γνωστο στην ΠΔΣ,θα παρεις και εσυ μορια.
Περα απο τα μορια υπαρχει και η αναγκη χρηματων.προφανως εχετε λυση το οικονομικο σας προβλημα και θελετε να αραξετε στο σχολειο.με τις ωρες που θα παρει καποιος πως επιβιωνει;μου εδιναν 10 ωρες περυσι σε 1 σχολειο αλλα δεν πηγα (επαρχια).και χωρις μεσον.ασχολουμε με τα φροντιστηρια 15 χρονια και κανω 40-50 ωρες/εβδομαδα δεν θα μου πει κανενας που δεν ξερει το χρωμα της κιμωλιας αν πρεπει να κανω ΠΔΣ η οχι.καντε κανενα μαθημα πρωτα στην ταξη και αφηστε την πιπιλα με το ΑΣΕΠ.
Υ.Γ.Να παρετε τον Κουγια για δικηγορο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:10:41 »

Αποσυνδεδεμένος charm_quark

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 01, 2009, 11:39:54 pm »
Δεν καταλαβα τι ακριβως θελετε,επειδη εχετε καποια μορια εσεις να μην παρει κανενας αλλος.Οποιος παιρνει τωρα πτυχιο τι θα κανει δηλαδη;Μην πετατε χρηματα σε δικηγορους εκτος κι αν εχετε πολλες ωρες και δεν εχετε προβλημα.Τι τελικα συμβαινει;
Εμεις τα μορια που εχουμε δεν τα πηραμε με ΠΔΣ αλλα διαβαζοντας και εχοντας μαλιστα παρει χρονια πτυχιο.Εαν διαβασεις και εσυ λιγο ,που ειναι βεβαια πιο δυσκολο απο το να εχεις γνωστο στην ΠΔΣ,θα παρεις και εσυ μορια.
Περα απο τα μορια υπαρχει και η αναγκη χρηματων.προφανως εχετε λυση το οικονομικο σας προβλημα και θελετε να αραξετε στο σχολειο.με τις ωρες που θα παρει καποιος πως επιβιωνει;μου εδιναν 10 ωρες περυσι σε 1 σχολειο αλλα δεν πηγα (επαρχια).και χωρις μεσον.ασχολουμε με τα φροντιστηρια 15 χρονια και κανω 40-50 ωρες/εβδομαδα δεν θα μου πει κανενας που δεν ξερει το χρωμα της κιμωλιας αν πρεπει να κανω ΠΔΣ η οχι.καντε κανενα μαθημα πρωτα στην ταξη και αφηστε την πιπιλα με το ΑΣΕΠ.

Και ποιος σου είπε βρε συνάδελφε ότι οι υπόλοιποι δεν δουλεύουμε 40 και 50 ώρες; Πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος που δουλεύεις σε φροντιστήριο;
Επιλογή σου το να μην πάς εκεί που σε πήραν για πρόσθετη...
επιλογή σου το να μην σε ενδιαφέρει ο ΑΣΕΠ.
Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να κατακρίνεις αυτούς που ζητούν λίγη αξιοκρατία επειδή στρώθηκαν, διάβασαν και πέρασαν, ταυτόχρονα με τις δουλειές τους.
Τα πάντα όλα... και τα κοάλα τίποτα;;

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 06:28:59 am »
    Φίλε  μου ,  Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες σου , ήδη έχει πλέον Ωριμάσει σε όλη την Κοινωνία μας το Αιτημα για Διαφάνεια -Ισονομία -
    Αντικειμενικότητα  στις όποιες  Προσλήψεις -Μοριοδοτήσεις.
    Οι  Ανακοινώσεις - Διαμαρτυρίες  από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ , για προσλήψεις από Πίνακες Αναπληρωτών και στη ΠΔΣ , είναι πλέον γενικευμένες
    και  απηχούν  την  επιμονή και  αποφασιστικότητα όλων μας  για  την  με  κάθε  νόμιμο μέσο εφαρμογή  διαφανών -  αξιοκρατικών 
     διαδικασιών  στις προσλήψεις και στη ΠΔΣ.         
     Οι θέσεις μας  ,για ευνομούμενες Πολιτείες ,  είναι   Ακαταμάχητες . 
     Μετά τις  εκλογές  ,  τα  λέμε  για τα  καλά.....

Ευχαριστώ πολύ... και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια... Έχω παρακολουθήσει τις κινήσεις σας και δεν έχω λόγο να κρύψω πως η προσπάθειά σας με δεδομένο το γεγονός οτι δεν διεκδικείτε ωρες ΠΔΣ μου έχουν δώσει αφορμή και ελπίδα για τον κοινό μας αγώνα...
Ο αγώνας συνεχίζεται και θα πάει μέχρι τέλους...

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 07:05:31 am »

Κατ αρχήν λες οτι ασχολείσαι με τα φροντιστήρια 15 χρόνια και κάνεις 40-50 ωρες/εβδομαδα... Λές επίσης οτι υπάρχει και η ανάγκη χρημάτων... Αυτά τα δύο μου δίνουν το δικαίωμα να σου πώ ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα διαχείρισης των οικονομικών σου... Κάνε κάτι γι αυτό και θα νιώσεις καλύτερα... Προς το παρον είναι απλώς αστείο να ειρωνεύεσαι εμάς... (Την προστακτική και το ύφος τα χρησιμοποιώ επειδή απ ότι φαίνεται σ' αρέσουν... αν δε σ αρέσουν μαθε να μην τα χρησιμοποιείς ούτε εσύ!)

Το οτι δεν πήρες τις ωρες που σου έδιναν πέρυσι... Δικαίωμά σου... Δε σε υποχρεώνει κανένας όπως λέει και η charm_quark... Τί θέλεις να σου απαντήσουμε γι αυτό? Έχεις τύψεις που το έκανες? Φοβάσαι πως δε θα σου τις ξαναδώσουν?... Ας πρόσεχες... Μήπως το αναφέρεις για να δείξεις πως είσαι υπεράνω?... Αν ναι γιατί ασχολείσαι με αυτό το θέμα?

Όσο για το χρώμα της κιμωλίας... Αλήθεια ποιό είναι?... Ως μαθητής θυμάμαι πολλά χρώματα... Ως σχετικά νεος καθηγητής χρησιμοποιώ μαρκαδόρο... Αυτό με κάνει χειρότερο από εσένα?
Έστω όμως οτι ήξερα το χρώμα της κιμωλίας... απο εμένα θα περίμενες να σου πω αν θα κάνεις ΠΔΣ ή όχι?

Τέλος, την πιπίλα τη γλείφουν... εμείς αγωνιζόμαστε ενάντια στο γλείψιμο... Εσύ, απ ότι φαίνεται, αγωνίζεσαι υπέρ του γλειψίματος... Κι όσο για τον ΑΣΕΠ, αν δε σου αρέσει και θες να καταργηθεί... κάνε αγώνα για να διεκδικήσεις το δίκιο σου... ζήτα επιστροφή της επετηρίδα και περίμενε να διοριστείς μετα θανατον...

ΥΓ: Και τον Πανούση να πάρουμε για δικηγόρο (χωρίς να θέλω να τον μειώσω τον άνθρωπο... απλώς δεν τυχαίνει να είναι δικηγόρος)
... πάλι θα δικαιωθούμε γιατι το δίκιο μας είναι εμφανές και ξεκάθαρο... Μόνο κάτι οικιοθελώς κοντόφθαλμοι δε μπορούν να το διακρίνουν...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2009, 07:07:48 am από koleygr »

Αποσυνδεδεμένος eleniCH06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 03, 2009, 01:42:25 pm »
ο "συναδελφος" ανετος ειναι τραγικος.......... τι θελει ακριβως? Δεν το επιασα γιατι εχω ξανθα γονιδια..... ΟΧΙ ΑΣΕΠ,ΟΧΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΔΣ? Ας κανει φροντιστηριο 40-50 ωρες, και ας αφησει εμας που παρατησαμε τις 35 ωρες του φροντιστηριου για καποιες ωρες στη ΠΔΣ και στα ολοημερα(ειμαι ΠΕ06) για να ειμαστε νομιμοι....... ποιο ειναι το προβλημα σου?
δευτερη ζωη δεν εχει

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 02:28:55 pm »
Προσπαθώντας να ηρεμήσω, σας γράφω αυτό το μήνυμα για ενημέρωση.

Οπως είχα πει σε προηγουμενο μήνυμα, ενώ είχα κάνει τα χαρτιά μου για πρόσθετη στο ίδιο μου το χωριό, ενημερώθηκα την πρόσληψη συναδέλφου με λιγότερα μόρια απο μένα.
Μίλησα με το δικηγόρο μου, καθως ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. Μου σύνταξε ενα αίτημα την Παρασκευή. Πρώτη εργάσιμη σήμερα λοιπόν, απο την ώρα που ετοιμασα το αίτημα στο οποιο ζητάω τα κριτήρια με τα οποια έγιναν οι προσλήψεις, πήγα και το κατέθεσα:

1. Στην περιφέρεια δευτεροβάθμιας.
Εκεί βέβαια, μου είπαν ότι δεν είναι αυτοί υπέυθυνοι για την πρόσθετη!!! και με έστειλαν στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας του νομού μου. Παρόλα αυτά, πήρα αριθμό πρωτοκόλου και απο εκεί, με τη σημείωση μάλιστα ότι θα δει την αίτηση μου ο περιφερειαρχης.

2. Παω στην δευτεροβάθμια που με παρεπεμψαν λοιπον. Πρωτοκολλω και εκει το αίτημα μου και μιλάω με τον προιστάμενο του γραφείου. του λέω περιληπτικά τι ζητάω στο αίτημα μου και μου απαντάει αδιάφορα, ότι δεν είναι αυτός υπευθυνος για τη πρόσθετη στο χωριό μου!!!! πρέπει να πάω σε άλλο γραφείο δευτεροβάθμιας, 40km πιο πέρα.
Πάω και εκει!!!
3. Καταθετω το αίτημα και παιρνω αντίγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου. Ζητάω να μιλήσω με προιστάμενο... εκείνη την ώρα (τι τύχη;;;;;;)ετοιμαζε την πρόσθετη του χωριού μου. Του λέω περιληπτικά το αίτημα μου... και αρχίζει να ουρλιάζει!!!!
Και ποια είστε κυρία μου;; και ήρθατε να με βρείτε;;;
Του απαντάω ήρεμα, ότι υπέβαλλα νόμιμα την αίτηση μου, και πως όλα τα προσόντα μου με τα οποια διεκδικω τη θέση είναι στο βιογραφικό μου και πως απλά θα ήθελα να μάθω τα κριτήρια συμφωνα με τα οποια θα γινουν οι προσλήψεις (ή έγιναν).
Επιμένει με αγριεμένο ύφος και μου απαντάει: "δεν υπάρχουν κριτήρια!!!"
Του ζητάω ευγενικά, πως αυτη την απάντηση θα την ήθελα εγγράφως.
Με ρωτάει "γιατί;"
Του λέω ότι την θέλει ο δικηγόρος μου... και εκεί έγινε το έλα να δεις!
"και ποια είσαι εσύ που με απειλείς οτι θα μου κάνεις μήνυση; Και νομίζεις ότι έτσι θα πάρεις πρόσθετη... κτλ κτλ"
Τον ρωτάω ποτε θα έχω την απάντηση στο αίτημα που έχει ΉΔΗ πρωτοκολληθει, και μου λεει σε 3 μέρες.
Πήγα λοιπον, να ενημερωθω απο έναν υπάλληλο για το σύνολο ωρών που έχουν δωθεί στον συνάδελφο με τα λιγότερα μόρια. Εκεινη την ώρα βγαίνει ο προιστάμενος και στον ίδιο τόνο δίνει την εντολή: "να μην ενημερωθει η κυρία για τις ώρες, αυτά είναι πράγματα που αλλάζουν."

Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό... αλλα την Παρασκευή θα πρέπει να έχω τρείς απαντήσεις για τα κριτήρια πρόσληψης στην πρόσθετη.  ;) απο διαφορετικά γραφεία μεν, αλλα υπάγομαι και στα τρία!
Ο δικηγόρος μου, μου είπε ότι 3 μέρες είναι το ανώτατο όριο στο οποιο πρέπει να απαντήσουν σε αίτημα που έχει αριθμό πρωτοκόλλου. Σε 3 μέρες λοιπον... θα σας πω αν θα κινηθώ νομικά! ;D

Αυτό που θα ήθελα να πω, σε όλους που έχουν αδικηθεί, ας κάνουν κάτι! Με το να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και να περιμένουμε τις ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ και πάσης φύσεως συνδικαλισμούς να κάνουν καταγγελίες στον αέρα, δεν θα βρούμε το δικιο μας.
Ναι, αν χρειαστεί να κινηθώ νομικά θα το κάνω.
Ναι, αν χρειαστεί να πάρει 5 χρόνια για να δικαιωθώ θα το κάνω.
Αν δεν έχουν τα κότσια να βγάλουν μία εγκύκλιο που να συμφωνει με τους νόμους του συντάγματος, θα τους αναγκάσω να το κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 03:46:12 pm »
Μπράβο σου!!!!

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 05, 2009, 03:54:25 pm »
Μπράβο....απίστευτο το θράσσος τους....

Αποσυνδεδεμένος koleygr

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 02:16:07 am »
Συγχαρητήρια κι από εμένα Charm_quark... Παρά τις προσπάθειές τους να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους... τους έβαλες στη θέση τους...
Τους είχαμε προειδοποιήσει... Ας έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν... Από εδώ και πέρα... πίεση και πάλι πίεση μέχρι να κερδίσουμε...
Προτρέπω όλους τους συναδέλφους (που συμφωνούν με αυτή την κίνηση) να κάνουν το ίδιο...

Εμείς οι υπόλοιποι που αγωνιζόμαστε γι αυτό, ας μην αφήσουμε μόνη της την charm_quark... Αν η κίνησή της γενικευτεί, οι υπεύθυνοι αυτής της κορο'ι'δίας θα αναγκαστούν να υποκύψουν στο δίκαιο αίτημά μας... Πιστεύω πως βρισκόμαστε κοντά στο τέλος αυτής της κατάστασης και χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην charm_quark που είναι η πρώτη που βρίσκει το θάρρος και τη δύναμη να εναντιωθεί με νομικά μέσα απέναντι σε κάθε υπεύθυνο... Οι υπόλοιποι, αρκεί να ακολουθήσουμε αυτή την κίνηση... Να γίνει γενική αντίδραση και να αναγκάσουμε τους "νέους" υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

Μόλις αναλάβει ο καινούριος υπουργός θα τον ενημερώσουμε και θα του δείξουμε πόσο αποφασισμένοι είμαστε... Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει  ώστε να φτιάξουμε ένα κείμενο με τα αιτήματα, τους προβληματισμούς και τις θέσεις μας πάνω στο θέμα της ΠΔΣ... Το κείμενο αυτό θα σταλεί (σε διάφορους αποδέκτες) και θα προειδοποιεί ότι η κίνηση της charm_quark δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά γενικευμένη αντίδραση των αγανακτισμένων εκπαιδευτικών....

ΥΓ1: Παρακαλώ οποιονδήποτε από εσάς έρθει στην ίδια θέση, να αντιδράσει όπως και η charm_quark... Ας μην την αφήσουμε μόνη σε έναν αγώνα που ξεκινήσαμε όλοι μαζί... Ακόμα κι αν είστε απογοητευμένοι και δεν σας ενδιαφέρει αν τελικά πάρετε ΠΔΣ ή όχι... Καλό θα ήταν να κινηθείτε ομοίως με την  charm_quark για το καλό του συνόλου και για την επιτυχία του αγώνα μας...

ΥΓ2: Οποιοσδήποτε από εσάς έρθει σε ανάλογη θέση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αν χρειαστεί οτιδήποτε...

Και πάλι μπράβο σου charm_quark... Αν χρειαστείς οτιδήποτε (από νομική συμβουλή μέσω του δικηγόρου μου μέχρι οτιδήποτε άλλο) είμαι μαζί σου (και όχι μόνο εγώ..)
Πιστεύω-Ελπίζω πως ο αγώνας μας μπαίνει στην τελική ευθεία...

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:17:47 am »
Είναι ανεξάρτητο του χθεσινού γεγονότος ότι σήμερα με κάλεσαν για 4 ώρες απο ένα διπλανό σχολείο;;;
Και πάλι δε σταματάω ομως!!
 ;)

Ολες αυτές οι συμπεριφορές μου δείχνουν ότι έχουμε το δίκιο και το νόμο με το μέρος μας.

Αποσυνδεδεμένος KATRIN1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 06, 2009, 11:26:13 am »
ΣΕ ποια περιφερεια ξεκινησαν να καλουν;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά