0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλώς τον! Μέχρι αύριο θα σε ψήσω εγώ στα ΙΕΚ και θα μπεις! Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, αλλά μόλις βγουν οι πίνακες αρχίζουμε με όσους είμαστε
Λοιπόν φίλε,κοίτα να χαλαρώσεις λίγο και να κοιτάξεις το πρόγραμμα σπουδών του Παιδαγωγικού,γιατί ξεφτιλίζεσαι με τις ακυρίλες που λες.Και αυτό προς όλους που αυτές τις μέρες μας έχουν μειώσει όσο δεν πάει(ξέρετε προς ποιούς):Παιδάκια,κάντε λίγο σεξάκι να ξελαμπικάρετε γιατί έχετε ξεφύγει πλήρως.Και αν γουστάρετε μετά από αυτό το μήνυμα διαγράψτε με..αδιαφορώ να είμαι σε ένα φόρουμ με "εκπαιδευτικάρες" που κοιτάζουν να μειώνουν χωρίς να έχουν στοιχεία.
Σε ό,τι αφορά την πληροφορική(όπου και εκεί κόπτεσαι,δεν έχω αμφιβολία!)εμείς οι δάσκαλοι κάνουμε όχι απλά πληροφορική(όπου πρέπει να σου πω ότι η καθηγήτρια πληροφορικής στο λύκειο που ήμουν δεν ήξερε ούτε πως φτιάχνουμε ένα λογισμικό,τη στιγμή που εμείς κάνουμε ως φοιτητές του παιδαγωγικού ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ),αλλά έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα όπως ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με πρακτικο και θεωρητικό κομμάτι,δηλαδή σύγχρονα πράγματα,όχι όπως κάποιοι που απλά ξέρουν ότι ο η/υ ανοίγει από το κουμπάκι...
Το μόνο που θα μπορούσα κάπως να δεχτώ είναι συνάδελφοι δάσκαλοι που έχουν κάποιο μεταπτυχιακό σχετικό π.χ. με θέατρο, με υπολογιστές κ.λ.π. ίσως να μπορούσαν να διεκδικήσουν κάποια θέση στα δημοτικά με α υτή τους την ιδιότητα.
Τα βήματα για τώρα είναι τα εξής:1)Πάγωμα – απόσυρση της τροπολογίας. 2)Αναγνώριση όλου του κλάδου σαν καθηγητικός.Αν δεν γίνουν αυτά, ο superman συνδικαλιστής θα μας φάει ζωντανούς.
Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, η Ασπαίτε βρήκε άλλο κόλπο για να βοηθαει τα δικά της παιδιά...Αντί 10 άτομα παίρνει 11 με το κολπάκι της ένστασης:αφήνουν τον 10 έξω μην μετρώντας του κάποιο πτυχίο και παίρνουν τον 11.Αυτός που αδικείται κάνει ένσταση την κερδίζει και μπαίνει και αυτός. Ψάξτε το λίγο ....Κυρίως όσοι κάνετε χαρτιά.