0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kateri στις Οκτωβρίου 27, 2009, 03:52:38 pmΘεωρώ πως ήταν ξεκάθαρη η θέση των συναδέλφων...Σε περίπτωση που εφαρμοστεί η ρύθμιση στους πίνακες, θα ζητήσουν "πάγωμα" σε όλους τους πίνακες, άρα και στους πίνακες διορισμών...Εγώ δεν θεωρώ πως ήταν ξεκάθαρη... Όσοι είναι στον πίνακα αναπληρωτών έχουν ΕΝΝΟΜΟ συμφέρον και μπορούν να προχωρήσουν στις ενέργειες που πιστεύουν ότι θα αποκαταστήσουν την αδικία.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν ΕΝΝΟΜΟ συμφέρον και στον πίνακα διορισμών διότι μπορεί να μη διοριζόντουσαν φέτος.Τελικά τι θα γίνει? Θα γίνουν ασφαλιστικά μέτρα και στον πίνακα διορισμών?
Θεωρώ πως ήταν ξεκάθαρη η θέση των συναδέλφων...Σε περίπτωση που εφαρμοστεί η ρύθμιση στους πίνακες, θα ζητήσουν "πάγωμα" σε όλους τους πίνακες, άρα και στους πίνακες διορισμών...
δεν στηριζεται πουθενα το να το πολεμησει καποιος δηλαδη επιχειρημα του τυπου σπουδαζε η κορη του υφυπουργου σαν κουτσομπολιο στεκει πιο πολυ παρα σαν νομικο επιχειρημα
Για μενα για ολα φταιει η σημερινη υπουργος..αφου δεν εκανε τιποτα μεχρι τωρα
Παντως αν και δεν εχω νομικες γνωσεις... δεν πιστευω πως ειναι δυνατον να "παγωσουν" ετσι αμεσα οι οποιοι διορισμοι απο μια αγωγη ασφαλιστικων μετρων.. η διαδικασια θα ειναι μακροχρονια...οποτε ζησε μαη μου...
και στην περίπτωση μας να βγουν άλλοι πίνακες, μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης.
όλοι βγάζετε την ουρά σας από έξω και όλοι κοιτάται το μικροσυμφέρον σας. Τι φταίει η Διαμαντοπούλου? Εμείς κάναμε καμιά κοινητοποίηση? Μαζευτήκαμε 2000 άτομα έξω από το Υπουγείο? Δεν μας φταίει καννέανς. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο, αλλά τώρα γιατί καθόμαστε και δεν αντιδρούμε?
Έχετε καταλάβει ότι εκεί στο υπουργείο δεν τους καίγεται καρφί για μας???Άλλωστε θέσεις δεν υπάρχουν, στα δημοτικά και να ανοίξουν θα τις πάρουν δάσκαλοι (σιγά μην τις αφήσουν όταν πλεόν θα αρχίσει ο κλάδος να τιγκάρει) οπότε γιατί να ασχοληθούν με τροπολογίες και άλλα που μας αφορούν. Θέλουν να μας αφήσουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας αλλά αναρωτιέμαι εγώ και σύλλογο να φτιάξουμε θα είναι τόσο ισχυρός όσο τις δοε ώστε να κερδίσουμε τα δημοτικά?Αλλά και αυτοί του παπει ας μη χαίρονται και τόσο....χρόνο με το χρόνο θα μπαίνουν και άλλοι και να δω τότε ποιος θα πρωτοδιοριστεί...
πέρυσι στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας ήταν 30 άτομα και φέτος είναι 130..
Παράθεση από: fortran στις Οκτωβρίου 27, 2009, 04:36:02 pmΕχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψωΣε ευχαριστώ πολύ ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ! Παίρνω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου ΤΩΡΑ !
Εχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψω