0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dimpas στις Οκτωβρίου 27, 2009, 04:39:44 pmΠαράθεση από: fortran στις Οκτωβρίου 27, 2009, 04:36:02 pmΕχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψωΣε ευχαριστώ πολύ ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ! Παίρνω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου ΤΩΡΑ ! αυτο λεγεται θρασος φιλε μου... παιζεις με τον πονο μας; ντροπη....
Παράθεση από: fortran στις Οκτωβρίου 27, 2009, 04:36:02 pmΕχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψωΣε ευχαριστώ πολύ ! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό ! Παίρνω τηλέφωνο τον δικηγόρο μου ΤΩΡΑ !
Εχει σκεφτει κανεις απο εμας τους διοριστεους οτι μπορουνε να κανουνε αγωγη για αναδρομικη εφαρμογη του νομου οι ΔΤΨΣ... και να διεκδικησουν θεσεις διορισμου και στον ΑΣΕΠ Μπορει να σας φανει παραλογο αυτο που θα σας πω...αλλα αυτη η συγκεκριμενη αγωγη ευσταθει πιο πολυ νομικα απο την αλλη που θελουν να κανουν οι υπολοιπο που ορθα διαμαρτυρονται...Γιατι υπαρχει στην ελλαδα δεδικασμενο σε ΠΑΡΑ πολλες περιπτωσεις για αναδρομικες εφαρμογες καινουργιων νομων..Στην περιπτωση βεβαια αυτη εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το γαιδαρο..απλα το αναφερω σαν ΠΟΛΥ πιθανη εξελιξη...Και να σας το πω και αλλιως ..εγω αν ημουνα στον ΔΤΨΣ ...θα το κυνηγουσα...μη μου πειτε οτι εσεις θα κανατε κατι διαφορετικο..γιατι δεν θα σας πιστεψω
Ο aktorion εννοεί ότι τα δικαιολογητικά έπρεπε να έχουν σταλεί μέχρι 11/11/2008 (και όχι του 2009 όπως εκ παραδρομής έγραψε, όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην νομίζει κανείς ότι έχει χρόνο να πάει να τα καταθέσει )
Που πρέπει να στείλουμε χαρτια στο δικηγόρο? Ταχυδρομικά η με email? Δώστε οδηγίες!!!
Ο κλάδος ΠΕ19 αυτή τη στιγμή καίγεται.
Γεια σας είμαι κανούρια στο forum.Ένα θέλω να σας πω, πρέπει να δράσουμε ΤΩΡΑ!Ας ξυπνήσουμε έστω και τώρα να πάρουμε μέρος στο δικαστικό αγώνα, να ακουστούμε επιτέλους.