0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γίνεσαι γραφικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Έχω βαρεθεί να διαβάζω, χωρίς παρεξήγηση, τα λογίδρια σου και τις επαναλήψεις σου. Αφού δεν σε ενδιαφέρει η εκπαίδευση και το Δημόσιο κατ'επέκταση γιατί μας τα ... ζαλίζεις? Μείνε εκεί που είσαι εξασφαλισμένος κι έχεις τη καβάτζα σου... Αν μη τι άλλο όλοι έχουμε, θέλω να πιστεύω, μία στοιχειώδη αντίληψη για το τι θέλουμε και τι μας συμφέρει. Ενήλικα άτομα είμαστε. Το τι με συμφέρει εμένα που έχω ΑΣΠΑΙΤΕ ή οποιονδήποτε άλλο, άσε να το κρίνουμε μόνοι μας.
Καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε για αυτό που έγινε με το ΔΤΨΣ αλλά εδώ συμβαίνουν ακόμα χειρότερα πράγματα. Στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έδωσαν γύρω στους 2000 ΠΕ19 και είχαμε γύρω στους 500 επιτυχόντες. Οι ΠΕ20 έδωσαν πάλι περίπου 2000 και κάτι και είχαν 37 επιτυχόντες!!!!!Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι? Δηλαδή να γράφουν χειρότερα και να διορίζονται? Επίσης μήπως αυτός ο αριθμός μαρτυρά κάτι για το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο της πλειοψηφίας των ΠΕ20? Πριν δεχθώ επίθεση από τους προασπιστές της ισοπέδωσης των πτυχίων, να διευκρινίσω ότι μιλάω με στοιχεία. Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτή την αποτυχία των ΠΕ20? Μήπως τους έβαλαν θέματα εκτός ύλης και τα μπέρδεψαν τα παιδιά? Όποιος θέλει ας μας πείσει με επιχειρήματα γιατί κάποιοι που δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τη βάση στον ΑΣΕΠ είναι δίκαιο να μπαίνουν μπροστά από άλλους που έχουν τις γνώσεις Και μετά μου μιλάτε για συσπείρωση του κλάδου. Μα ποιου κλάδου ρε παιδιά? Αφού 2 κλάδοι είναι και μάλιστα ο ένας υπάρχει εις βάρος του άλλου.Ναι στην συσπείρωση , όχι στην ισοπέδωση
Don Quixote τον/την ενδιαφέρουν τα δημοτικά ή η αύξηση των ωρών στα γυμνάσια για να μπορέσει να γυρίσει ενδεχομένως μία ώρα αρχίτερα σπίτι του/της.
ποια κόρη υπουργού ρε παιδιά?πάτε καλά?κόρη αγρότη είναι η κοπέλα.στο τμήμα αυτό σπούδασα και γω και την ξέρω.ότι σας βολεύει λέτε, αρκεί να πείτε, αρκεί να βγάλετε χολή.
Τουλάχιστον πες την αλήθεια και στους χιλιάδες συναδέλφους που κυνηγάνε το όνειρο...Αλλα ξέχασα την πάρτυ μας να κοιτάξουμε...
Αντι να είσαι μαζί μας εναντίον του υπουργείου είσαι απεναντί μας.
Don Quixote[/color], που το είδες το ενωτικό μήνυμα? Επειδή έβαλε στο τέλος τη λέξη "συσπείρωση" ? Όσο μικραίνει η πίτα τόσο θα ξεπηδάνε διάφορες αξιώσεις από τις διάφορες φατρίες του "κλάδου".
Το παιδαγωγική επάρκεια για όλους είναι μεγάλο ανέκδοτο... Θυμίζει το κατώτερος μισθός 1400 ευρώ που έλεγε το ΚΚΕ πριν τις εκλογές.
Μία παρατήρηση, τελευταία οι εντολο-γράφοντες (όπως τους βλέπω εγω τουλάχιστον) στο forum έχουν αυξηθεί. Ίσως έχει αυξηθεί η ανησυχία τους για το τί μέλει γενέσθαι και μεταχειρίζονται όλα τα διαθέσιμα μέσα. Καλό σημάδι αυτό, κρατάτε γερά...