0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί δεν έχει κλειδωθεί ακόμα;;;Αυτό το topic είναι να τυπωθεί και να σταλεί στο υπουργείο.Να μην ξαναμπεί Πληροφορικός για τα επόμενα 100 χρόνια σε σχολείο...
Υ.Γ Να απαντήσει τώρα ο
Don Quixote καταντάς γραφικός και επαναλαμβάνεσαι...
Φυσικά και θέλω να κλειδωθεί γιατί με αυτά που γράφεις εσύ και κάποιοι όμοιοι σου βλάπτετε ανεπανόρθωτα τον κλάδο των Πληροφορικών....
Παράθεση από: Cruel στις Νοεμβρίου 15, 2009, 01:51:05 pmΦυσικά και θέλω να κλειδωθεί γιατί με αυτά που γράφεις εσύ και κάποιοι όμοιοι σου βλάπτετε ανεπανόρθωτα τον κλάδο των Πληροφορικών....Για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα, ο Cruel και ο nelson διορίζονται φέτος (ή του χρόνου, ας μας πουν οι ίδιοι) ΚΑΙ ΜΠΡΑ
...Τον Αλέφαντο μου θυμίζεις συνέχεια με το πρόεδρε που φώναζε για τον Δούρο....
..Ξέρεις τι; μόνος σου είσαι λόγω ανεπαρκούς προσωπικότητας Μείνε έτσι.
Η επάρκεια το μόνο που μου δίνει είναι μια καλή βάση για τα παιδαγωγικά του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.
Φυσικά και θέλω να κλειδωθεί γιατί με αυτά που γράφεις εσύ και κάποιοι όμοιοι σου βλάπτετε ανεπανόρθωτα τον κλάδο των Πληροφορικών.
Τον Αλέφαντο μου θυμίζεις συνέχεια με το πρόεδρε που φώναζε για τον Δούρο.Αν τυπωθεί και σταλεί συστημένο το topic στο υπουργείο θα γελάνε μαζί μας για πολλά χρόνια...