0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήνυση για εξύβριση, ασφαλιστικά μέτρα για τις απειλές και αίτημα για αποζημίωση λόγω προσβολής προσωπικότηταςΣύμφωνα με το άρθρο 57 ΑΚ: «Όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Αξίωση αποζημίωσης σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αδικοπραξίες δεν αποκλείεται».
Ξερετε οτι αυτο εκανε η συναδελφισα στο βιντεο; Την γνωριζετε προσωπικα; Ή απλα θελετε να κανετε τους εξυπνους και τους καλυτερους για να ξερουμε
Πλάκα κάνεις... Συγνώμη, δηλαδής, αλλά άμα εσύ κάνεις μηνύσεις στους μαθητές όποτε σου πετάξουν κάνα γαλλικό τότε θα 'χεις σοβαρά θέματα ν' αντιμετωπίσεις στην ιδιωτική σου ζωή τρέχοντας στα δικαστήρια με μαθητές και γονείς. Εκτός κι αν τα λέτε εδώ ανέξοδα στο pde.
Ναι ξέρω τι έκανε. Διότι και εμένα στην εποχή μου άτομα που έκαναν τα ίδια, δεν τα έκαναν σε όποιον καθηγητή έβλεπαν μπροστά τους αλλά σε 1-2 συγκεκριμένους που είχαν μια άλφα συμπεριφορά.Επισης όλοι πέφτετε από τα σύννεφα λες και δεν ξέρετε τι είναι το επαλ αλλά και τι μάθημα προσπαθούν να κάνουν οι καθηγητές.Όλοι φταίνε από γονείς μέχρι καθηγήτρια και πολιτειαΥγ Αν κάτι έμαθαν στο επαλ είναι να βαφουν τοίχους όπως ο άλλος πίσω. Σε λίγο θα τους φωνάζουμε σπίτι να μας βάψουν με αντάλλαγμα να είναι καλά παιδια