0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη παιδιά, δεν μου έχει τύχει τέτοιος διευθυντής. Τις φορές που στέλνουμε μαθητή γυρίζει κατακόκκινος και κάθεται ήσυχα στην θεσούλα του...
Μου είπαν ότι το συγκεκριμένο ΕΠΑΛ που παραιτήθηκε α αναπληρωτής είχε πάρει 10 στην αξιολόγηση . Αν αληθεύει... ένα ακόμα παράδειγμα για την ουσία και το βάθος της διαδικασίας αυτής.
Τι λέτε ωρέ γκιαούρηδες; Να σας ακούσει Πρωτ..λτε και ο
Να θεωρειτε τον εαυτο σας πολυ τυχερο....
Όλη η τάξη θα βγει έξω, αν όλοι οι μαθητές, σε συγχρονισμό με τους γονείς τους, μου πετάνε λεμονόπιτες. Και ας χάσω 8,25 ευρώ. Χαλάλι τους. Αυτό θα συνεχίζεται κάθε μέρα, όσο αυτοί επιμένουν να μην σέβονται. Η ψυχική μου ηρεμία κοστίζει περισσότερο. Ας βρουν να δώσουν αυτά τα 8,25 ευρώ σε κάποιον άλλον εκπαιδευτικό που θα έχει το θάρρος να μπει μέσα στο κλουβί με τις τρελές.Το πρόβλημα δεν είναι οι μαθητές, το πρόβλημα είναι οι πολιτεία που δεν μας δίνει τα κατάλληλα θεσμικά εργαλεία ώστε να μπορούμε να κάνουμε το μάθημά μας. Και οι συνδικαλιστές , που δεν διεκδικούν αυτά τα θεσμικά εργαλεία. Πρέπει να αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΜΑ του εκπαιδευτικού να μην μπαίνει στην τάξη ή να μην δέχεται κάποιους μαθητές, και η άρνησή του αυτή δεν πρέπει να συνεπάγεται υπερβολικές κυρώσεις.
Ενα 12 στο σχολείο ενα 5 στο πανεπιστήμιο και ενα μεταπτυχιακό απο το Μπεολγκοραντ της