0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά γίνεται δήλωση προτιμήσεων για τα οργανικά κενά και μετά όσοι δεν τοποθετηθούν σε αυτά κάνουν εκ νέου διαδικασία για λειτουργικά κενά ?
Ναι!
Λοιπόν, έκανα μια μεγάλη αναζήτηση σε παλιότερα θέματα του forum και νομίζω κατατοπίστηκα.Σε περίπτωση που οι απορίες μου ενδιαφέρουν και άλλους:1. Υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθείς θέλοντας και μη σε κάποια οργανική.Μπορείς όμως να ζητήσεις απόσπαση σε σχολείο της ίδιας περιοχής -σε κενό που ενδεχομένως ανοίξει μεσα στο καλοκαίρι-, έστω και λειτουργικό. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται ότι έχεις υπηρετήσει την οργανική σου και θεμελιώνεις δικαίωμα μετάθεσης. (αλλά για 1000% θα ρωτήσω και στη δδε )
Παράθεση από: knkn στις Απριλίου 06, 2010, 04:03:29 pmΑρχικά γίνεται δήλωση προτιμήσεων για τα οργανικά κενά και μετά όσοι δεν τοποθετηθούν σε αυτά κάνουν εκ νέου διαδικασία για λειτουργικά κενά ?Παράθεση από: anna_r στις Απριλίου 06, 2010, 05:03:00 pmΝαι!Αν κατάλαβα καλά στην δήλωση για τα οργανικά κενά έχει νόημα να δηλώσεις και κάποιο σχολείο που δεν το έχουν βγάλει με οργανικό κενό αφού μπορεί να φύγει με βελτίωση κάποιος από αυτό και να δημιουργηθεί κενό. Σωστά ?Στην δεύτερη φάση ( δηλώσεις για λειτουργικά κενά ) ισχύει το ίδιο ? Μπορεί να δημιουργηθεί κενό σε σχολείο που δεν έχουν βγάλει ότι έχει λειτουργικό κενό ?Δυο φορές ( ή μπορεί και παραπάνω ) θα γίνει διαδικασία δηλώσεων σχολείων ?
Όσοι ζητούν βελτίωση τοποθετούνται μετά από όσους έχουν μετατεθεί;
Μπορείς να δηλωσεις και σχολικες μοναδες στις οποιες δεν εμφανιζονται λειτουργικα κενα. Μαλιστα θα σου συνιστουσα να το κανεις οπωσδηποτε, διοτι εκ των πραγματων τη χρονικη περιοδο δηλωσης λειτουργικων κενων, το Πυσδε δεν εχει σχηματισει ολοκληρωμενη εικονα των λειτουργικων αναγκων του νομου, καθοτι επονται αποσπασεις, αδειες κτλ Η διαδικασια δηλωσης λειτουργικων κενων γινεται απαξ.
Ευχαριστώ...Η εντοπιότητα πότε προσμετράται; Προστίθεται από την αρχή στο σύνολο των μορίων; Και πάλι ευχαριστώ, γιατί δεν έχω ιδέα...
η εντοπιότητα δε προσμετράται στο πρώτο ΠΥΣΔΕ, τον Ιουνιο, για τα οργανικά κενά (σ' αυτό μετράνε μόνο τα μόρια προυπηρεσίας), αλλά το Σεπτέμβριο για τα λειτουργικά κενά.
Ευχαριστώ...και πάλι...Να προσθέσω ότι προσμετράται και η πρώτη προτίμηση... Τον περασμένο Μάη δεν ήξερα από πού προέρχονταν τα επιπλέον δύο μόρια από αυτά που εγώ υπολόγιζα και τελικά ήταν από την πρώτη προτίμηση...Το επιβεβάιωσα και πριν λίγες ημέρες από ένα πίνακα των μετατιθέμενων από τη Λέσβο, νομίζω...Όσο για την εντοπιότητα, ποτέ δεν κατάλαβα πότε υπολογίζεται.............και αναφέρομαι πάντα στις οριστικές τοποθετήσεις νεοδιόριστων, στις βελτιώσεις και στις τοποθετήσεις των μετατιθέμενων το Μάη-Ιούνη...