0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύο ερωτήσεις παιδιά αν βέβαια γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει.Είμαι γεωλόγος ΠΕ04.05. Στην περιοχή που πήρα μετάθεση Α' Αθήνας βγήκαν τα κενά μετά την εξέταση των υπεραρυθμιών.Τα κενά αυτά είναι οργανικά ή λειτουργικά ... (σε όποιο σχολείο πάω δηλ καταλαμβάνω οργανική;)Οι αιτήσεις τοποθέτησεις γίνονται ανά κλάδο γενικά ή ανά ειδικότητα, δηλαδή θα κάνω αίτηση τοποθέτησης γενικά ως ΠΕ04 ή για κέθε ειδικότητα, βιολόγοι, φυσιοί, χημικοί κλπ θα οριστούν συγκεκριμένες θέσεις - σχολεία για τοποθέτηση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Παράθεση από: Zois στις Μαΐου 28, 2010, 01:43:38 pmΔύο ερωτήσεις παιδιά αν βέβαια γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει.Είμαι γεωλόγος ΠΕ04.05. Στην περιοχή που πήρα μετάθεση Α' Αθήνας βγήκαν τα κενά μετά την εξέταση των υπεραρυθμιών.Τα κενά αυτά είναι οργανικά ή λειτουργικά ... (σε όποιο σχολείο πάω δηλ καταλαμβάνω οργανική;)Οι αιτήσεις τοποθέτησεις γίνονται ανά κλάδο γενικά ή ανά ειδικότητα, δηλαδή θα κάνω αίτηση τοποθέτησης γενικά ως ΠΕ04 ή για κέθε ειδικότητα, βιολόγοι, φυσιοί, χημικοί κλπ θα οριστούν συγκεκριμένες θέσεις - σχολεία για τοποθέτηση;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. οι τοποθετησεις στους ΠΕ04 σε οργανικες γινονται κατα ειδικοτητα με βαση τις περισοτερες ωρες στην πρωτη αναθεση(στην περιπτωση σου σε γεωγραφια) και αν σε ενα σχολειο για παραδειγμα ζητανε γεωλογο και δεν υπαρχει κανεις αν στο σχολειο εχουν φυσικο και χημικο θα προτιμησους την ειδικοτητα που εχει ελλειμα δηλ. γεωλογο.
η εγκυκλιος λεει οτι πρεπει οι διευθυνσεις να βγαζουν τα οργανικα κενα ανα ειδικοτητα. ετσι εχουν βγει σε οσες ββαθμιες κοιταξα, χωριστα φυσικων-χημικων-βιολογων-γεωλογων-φυσιογνωστων
Παράθεση από: greekfrixos στις Μαΐου 26, 2010, 05:17:31 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Μαΐου 26, 2010, 05:01:58 pm
Παράθεση από: AnnaB στις Μαΐου 26, 2010, 05:01:58 pm
καλησπερα και απο μενα!!!να ρωτησω κατι και οποιος ξερει ας μου απαντησει παρακαλω γιατι εχω μπερδευτει πολυ..λοιπον απο περυσι πηρα οργανικη σε ενα σχολειο αλλα λογω αποστασης ζητησα αποσπαση εντος πυσπε και την πηρα! τωρα ζητησα βελτιωση θεσης.
Αν την παρω (δηλαδη θα εχω νεα οργανικη) θα πρεπει να υπηρετησω 2 χρονια στην νεα μου θεση ή τον Νοεμβριο θα μπορεσω να κανω κανονικα την αιτηση για μεταθεση???σας ευχαριστω πολυ!